naruto14 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ενας λογος παραπανω για να το γυρισεις σε ofw, να το μαθουμε απο καποιον αξιοπιστο αν γινεται Και πρέπει να το κάνω εγώ αυτό ? Να ορίστε ο xristaras θα μας πει!
Xristaras12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 αχαχαχα οχι αλλα οσο ειμασταν σε φαση δοκιμων στην πιστα μιλουσαμε ανετα,χαναμε αρκετο χρονο για απλες προτασεις ασε που αμα θες κατι γρηγορα μεχρι να το γραψεις αστο καλυτερα!
naruto14 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 αχαχαχα οχι αλλα οσο ειμασταν σε φαση δοκιμων στην πιστα μιλουσαμε ανετα,χαναμε αρκετο χρονο για απλες προτασεις ασε που αμα θες κατι γρηγορα μεχρι να το γραψεις αστο καλυτερα! Άρα δηλαδή κανονικό chat ενώ παίζεις όπως στο pc δεν έχει έτσι?
Xristaras12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 θα σε γελασω,νομιζω οτι και στους αγωνες μπορεις να τσαταρεις αν και δεν το δοκιμασα,σκεψου να θες 1 λεπτο για μια προταση πχ ξεκινα τον αγωνα ασε.. @mtzs οσο για το GT5,πλεον ολα τα αυτοκινητα εχουν ενα υποτυπωδες Incar camera,περα απο τα exlusives.Με τη διαφορα οτι δεν βλεπεις το εσωτερικο τους αλλα ενα μαυρο πλαισιο,ενα τιμονι και το κλασσικο στροφομετρο του GT,παρ ολα αυτα βολευει.Επισης πλεον στα πρωταθληματα μπορεις να σωζεις ενδιαμεσα οπως στο gt4,κ διαβασα οτι ετοιμαζουν και Update ωστε να σωζεις και αναμεσα στα 24ωρα!!! στα αυτοκινητα μπορεις να αγοραζεις αναβαθμισεις ακομα και απο το γκαραζ η οπου αλλου εισαι(το 1.09 δεν ειχε κατι τετοιο) μεχρι στιγμης αυτα προσεξα ως μεγαλες αλλαγες ΑΑΑ φορτωνει και πιο γρηγορα πλεον!
mtzs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 διαβασα οτι ετοιμαζουν και Update ωστε να σωζεις και αναμεσα στα 24ωρα!!! στα αυτοκινητα μπορεις να αγοραζεις αναβαθμισεις ακομα και απο το γκαραζ η οπου αλλου εισαι(το 1.09 δεν ειχε κατι τετοιο) μεχρι στιγμης αυτα προσεξα ως μεγαλες αλλαγες ΑΑΑ φορτωνει και πιο γρηγορα πλεον! Αυτη ηταν η μεγαλυτερη βλακεια του GT5. Η αδυναμια να σωσεις 24ωρο αγωνα... εκει το παρατησα !!! κανε κλικ στο λινκ πιο πανω για το chatpad.... το εκανα update... μη κατηγορηθουμε και για διαφημιση δες και τις φωτος
Xristaras12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 γιεπ ακριβως αυτο.Το ειχα πετυχει σε διαφορα καταστηματα παλιοτερα αλλα πλεον δεν το εχουν στις σελιδες τους. Θα περασω αυριο αν μπορεσω απ τον φιλο μου στο video club(λογικα θα εχει)να δω σε τι τιμη το πουλαει κριμα να μην εχω καρτες κλπ να το τσιμπαγα απο το amazon με τη μια! να σε δω να σωζεις το 24ωρο στο nurbrurging στην ευθεια με 400χλμ και να το συνεχιζεις απο κει αχαχαχα
johnbond Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Όταν έχεις συνδεδεμένο το καλώδιο του controller κλείνει η εκπομπή του bluetooth; Ξέρω οτι είναι μικρή η ακτινοβολία αλλά είναι κοντά σε ευαίσθητα όργανα,και για πολλές ώρες.. Και 1 τις 1000 να υπάρχει κίνδυνος δε θέλω να το ρισκάρω.
mtzs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Όταν έχεις συνδεδεμένο το καλώδιο του controller κλείνει η εκπομπή του bluetooth; Ξέρω οτι είναι μικρή η ακτινοβολία αλλά είναι κοντά σε ευαίσθητα όργανα,και για πολλές ώρες.. Και 1 τις 1000 να υπάρχει κίνδυνος δε θέλω να το ρισκάρω. Στανταρ στο τοπ 3 των ερωτησεων του φορουμ. απλα βαριεμαι να διαβαζω πισω ολα τα ποστς να δω αν εχει τεθει ποτε καλυτερο ερωτημα Πολυ σοφη απορια !!!!!!!!!
kjtzemis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Εαν πετυχεις Red Dead Redemption (το πρωτο και οχι το undead nightmare) σε προσφορα η και το Batman Arkham Asylum χτυπα τα. Τα συνιστω ανεπιφυλακτα το arkham asylum το εχω παιξει στο pc αλλα επειδη δεν ειχα το αυθεντικο δεν μπορουσα να το κανω save λογο του windows live οπου ζηταει εγγραφη και κατι κωδικους! το red dead redemption εχω διαβασει καλα λογια εδω στο φορουμ και αποτι τοχα δει τον σεπτεμβρη που ειχα παρει το ps3 το ειχανε στα 20Ε (αρκετα φθηνα)! Το προ πρέπει να είναι το πιο εκνευριστικό παιχνίδι που έχει υπάρξει. Σε οδηγεί στα ηρεμιστικά. με το προ φιλε μου εχω σπασει πολλα joystick!μεσα σε 1 εβδομαδα ειχα σπασει 2 joystick (ρεκορ)! Εχει να παίξει και τα uncharted! τα uncharted εχω τα 1,2 μονο το 1 εχω παιξει αλλα οπως ειχα ξαναπει εχω κολλησει και δεν ξαναασχοληθηκα...μπορει καποια στιγμη να το ξαναποιασω! Ε εντάξει δεν μου αρέσουν πολύ τα ποδοσφαιράκια. Θα δοκιμάσω και το battlefield 3 μιας και δεν έχω δυνατό pc για να το χαρώ εκεί αλλά ξέρω πως μόνο το campaign δεν λέει τίποτα. το bf3 τα σπαει!ημουν φαν του Cod αλλα φετος καταφερα και επαιξα πρωτα το Bf3 και μολις δοκιμασα το mw3 ειπα σκετη μουφα, ουτε γραφικα ουτε τιποτα!πολυ ανωτερο το bf3 και το campaign πολυ ωραιο...μεχει πορωσει ο ηχος σε αυτο το παιχνιδι! εγω στο pc το παιζω αυτο για να το φχαριστιθω! Α σωστα εσυ εχεις και cfw... Κοιτα μιας και ειναι νεος με το ps3 υπαρχουν πολυ σημαντικοτεροι τιτλοι για να ασχοληθεις πχ heavy rain, gow3, LBP κτλ... το LBP πιο ειναι? Και είναι και τα multiplatforms που βγαίνουν μόνο στις κονσόλες! Α ρε κάψιμο που έχει να πέσει το καλοκαίρι! multiplatforms ποια παιχνιδια εννοεις?
naruto14 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 το arkham asylum το εχω παιξει στο pc αλλα επειδη δεν ειχα το αυθεντικο δεν μπορουσα να το κανω save λογο του windows live οπου ζηταει εγγραφη και κατι κωδικους! το red dead redemption εχω διαβασει καλα λογια εδω στο φορουμ και αποτι τοχα δει τον σεπτεμβρη που ειχα παρει το ps3 το ειχανε στα 20Ε (αρκετα φθηνα)! Ii με το προ φιλε μου εχω σπασει πολλα joystick!μεσα σε 1 εβδομαδα ειχα σπασει 2 joystick (ρεκορ)! τα uncharted εχω τα 1,2 μονο το 1 εχω παιξει αλλα οπως ειχα ξαναπει εχω κολλησει και δεν ξαναασχοληθηκα...μπορει καποια στιγμη να το ξαναποιασω! το bf3 τα σπαει!ημουν φαν του Cod αλλα φετος καταφερα και επαιξα πρωτα το Bf3 και μολις δοκιμασα το mw3 ειπα σκετη μουφα, ουτε γραφικα ουτε τιποτα!πολυ ανωτερο το bf3 και το campaign πολυ ωραιο...μεχει πορωσει ο ηχος σε αυτο το παιχνιδι! εγω στο pc το παιζω αυτο για να το φχαριστιθω! το LBP πιο ειναι? multiplatforms ποια παιχνιδια εννοεις? Είπαμε το battlefield 3 ειναι άλλο παιχνίδι από το bf3 στις κονσόλες! Multiplatform ειναι τα παιχνίδια που βγαίνουν σε όλες τις πλατφόρμες (παραπάνω όμως είχα εξαιρέσει το pc)
kjtzemis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Είπαμε το battlefield 3 ειναι άλλο παιχνίδι από το bf3 στις κονσόλες! Multiplatform ειναι τα παιχνίδια που βγαίνουν σε όλες τις πλατφόρμες (παραπάνω όμως είχα εξαιρέσει το pc) αλλο παιχνιδι?δεν σεποιασα
naruto14 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι πολύ καλύτερο εννοώ. Ένω στις κονσόλες ειναι απλα ένα fps, στο pc ειναι ο βασιλιάς των fps (κάτα την γνώμη μου πάντα)
kjtzemis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι πολύ καλύτερο εννοώ. Ένω στις κονσόλες ειναι απλα ένα fps, στο pc ειναι ο βασιλιάς των fps (κάτα την γνώμη μου πάντα) α γτ προς στιγμην ειπα μηπως στο ps3 το bf3 ηταν κανα αλλο παιχνιδι
naruto14 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Οχι βρε kjtzemis! Μεταφορικά το είπα! :-P εννοείται πως ειναι τι ίδιο παιχνίδι. Απλα το είπα γιατί στο pc ειναι πολύ ανωτερο σε ολα.
mados Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Αυτη ηταν η μεγαλυτερη βλακεια του GT5. Η αδυναμια να σωσεις 24ωρο αγωνα... εκει το παρατησα !!! κανε κλικ στο λινκ πιο πανω για το chatpad.... το εκανα update... μη κατηγορηθουμε και για διαφημιση δες και τις φωτος Εμενα μου λες!! Και γω ακριβως σε αυτο το σημειο τα παρατησα!!!!! Αν ειναι δυνατον 24ωρος αγωνας ΧΩΡΙΣ κανενα save! :mad: :mad: το LBP πιο ειναι? Little Big PLanet Είπαμε το battlefield 3 ειναι άλλο παιχνίδι από το bf3 στις κονσόλες! Multiplatform ειναι τα παιχνίδια που βγαίνουν σε όλες τις πλατφόρμες (παραπάνω όμως είχα εξαιρέσει το pc) Σε αυτο που λες θα συμφωνησω!! Νομιζω οτι τα FPS απευθυνονται κυριως σε PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις