Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το 3 τι έχεις να προτείνεις? Hard ή medium?

Το 3 και γω δεν το χω παιξει ακομη, αλλα θα το κανω αμεσα. προσωπικα θα το αρχισω στο hard και αφοτου το τελειωσω θα το παιξω στο υψηλοτερο επιπεδο.

οχι ρε!!!το DS3 το ειχα κανει χιλια κομματακια!!ενα της speedlink εχω!δεν ειχε απο μονο του προβλημα...εγω του το δημιουργησα!

Τοτε φιλε αποτελει μονοδρομο να παρεις καινουργιο DS3!! Κατα την γνωμη μου ομως κανε πρωτα ενα τηλεφωνημα στην αντιπροσωπεια και μετα πηγαινε για αγορα...

Δημοσ.

Τοτε φιλε αποτελει μονοδρομο να παρεις καινουργιο DS3!! Κατα την γνωμη μου ομως κανε πρωτα ενα τηλεφωνημα στην αντιπροσωπεια και μετα πηγαινε για αγορα...

σε ποια αντιπροσωποια να παρω τηλ? :eek:

Το παίρνεις με εγγραφή στο newsletter νομίζω.

αν παω στο καταστημα θα την εχουνε αυτη την προσφορα?

Δημοσ.

το κανονικο απο τα μαιμου εχουν εμφανεις διαφορες.

ΠΧ οταν αγορασα τη δικια μου απο γνωστο μου,του ζητησα ενα φτηνο δευτερο χειριστηριο και μου λεει κοιτα πως ειναι το μαιμου ¨αυθεντικο"

παιδια καμια σχεση απ το βαρος το πατημα των κουμπιων και την εμφανιση.Ενας που εχει Ps3 καιρο με original χειριστηριο ακομα και με την αφη θα καταλαβει το μαιμου..

Δημοσ.

ΠΧ οταν αγορασα τη δικια μου απο γνωστο μου,του ζητησα ενα φτηνο δευτερο χειριστηριο και μου λεει κοιτα πως ειναι το μαιμου ¨αυθεντικο"

παιδια καμια σχεση απ το βαρος το πατημα των κουμπιων και την εμφανιση.Ενας που εχει Ps3 καιρο με original χειριστηριο ακομα και με την αφη θα καταλαβει το μαιμου..

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!:rolleyes:

Νομιζω οτι στα περισσοτερα αντικειμενα καποιος που ξερει λιγο, μπορει να διαχωρισει αν ειναι μαιμου οχι...

Δημοσ.

απο τις φωτο ομως φενετε διαφορα?

Δημοσ.

τι να την κανω την SONY?

Εσυ δεν ειπες οτι ευθυνεσαι για το προβλημα με το DS3? Αυτοι ομως δεν το γνωριζουν οτι φταις εσυ. Αρα αν εισαι φυσικα μεσα στην εγγυηση, δεν εχεις να χασεις και τιποτα κανοντας ενα τηλεφωνημα...

Δημοσ.

οχι,αν το παρεις στα χερια σου νιωθεις την διαφορα.

εχω ειχα την κονσολα 2 μερες και μετα πηγα να παρω κ ενα φτηνο δευτερο και αμεσως καταλαβα τι διαφορα!

Ακομα και στη δονηση ειχε θεμα

Δημοσ.

Εσυ δεν ειπες οτι ευθυνεσαι για το προβλημα με το DS3? Αυτοι ομως δεν το γνωριζουν οτι φταις εσυ. Αρα αν εισαι φυσικα μεσα στην εγγυηση, δεν εχεις να χασεις και τιποτα κανοντας ενα τηλεφωνημα...

το DS3 πλεον ειναι μακαριτης κανα μηνα περιπου πριν τα χριστουγεννα!!!!μου ειχε χαλασει η πισω αριστερη σκανδαλη...επειδη ειχε σπασει στην μεση το πισω πλαστικο το αποσπασα για να φτιαξω την σκανδαλη,επειδη καπου μπερδευτηκα ξεβιδοσα και το υπολοιπο πισω μερος για να δω πως ειναι η αλλη η σκανδαλη ετσι ωστε να μπορεσω να φτιαξω την χαλασμενη...μια χαρα την εφτιαξα τελικα το κλεινω απο την μια πλευρα (απο εκει που ειχε χαλασει) το δοκιμαζω και επαιζε παω να κλεισω και την αλλη πλευρα (η οποια ητανε μια χαρα) και δεν μπορουσα να την κλεισω χαλασε και αυτη η σκανδαλη...ε το εκανα 1,2,3 φορες τεταρτη δεν υπηρξε το εκανα χιλια κομματια!μου ειχε σπασει τα νευρα!!!

τωρα το Joystick που μου χαλασε (το ειπα και στο πρωτο ποστ μου για το Joystick) ειναι ενα της speedlink!

Δημοσ.

τι να την κανω την SONY?

ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

δεν ειναι καιροι για να πεταμε τσαμπα 40αρια και 60αρια, ποσο μαλλον για ενα προιον εντος εγγυησης. το ριξες κατω; το εσπασες; δε νομιζω

αλλα και να το ριξες δεν το ξερουν

Εσυ πας και λες οτι ηταν ελαττωματικο και ξεχαρβαλωσε μονο του. Εγω τα εχω στραγγιξει τα DS3 δεν εχουν βγαλει κατι μεχρι τωρα.

Οπως και να εχει δεν χανεις τιποτα να τους το πεταξεις στη μουρη και να πεις θελω αλλο !!!!!!!!!! εαν ειναι βεβαια μεσα στην εγγυηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...