kjtzemis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά έχω το παιχνίδι pro evolution soccer 10. Έχει μια γρατζουνιά στο κέντρο του δίσκου. Λέτε με την πολύ χρήση να προκαλέσει κανένα πρόβλημα στο blu ray ματάκι του ps3? καλα ρε naruto εχεις ps3 με cfw και με 2 σκληρους και καθεσε και παιζεις προ10?λιωσε κανενα αλλο καινουριο καλο παιχνιδακι...λιωσε λιγο προ 12 ή κανα αλλο!! Κατευασα και εβαλα στο pc το L.A. Noire!νταξει καλο μου φενετε για αρχη!τα συνηθισμενα θα ελεγα της rockstar!εχω ομως ενα προβλημα!!οταν μηλανε τα ατομα δεν ακουω τιποτα ακουγετε μονο μουσικη και μερικες φορες μπορει να ακουστουνε και λιγο τα λογια αλλα σε πολυ βαθος!!!ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
naruto14 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 καλα ρε naruto εχει ps3 με cfw και με 2 σκληρους και καθεσε και παιζεις προ10?λιωσε κανενα αλλο καινουριο καλο παιχνιδακι...λιωσε λιγο προ 12 ή κανα αλλο!! Ένα οποιοδήποτε blu ray disc χρειάζεται να υπάρχει μέσα στην κονσόλα για να μπορείς να παίζεις μερικά παιχνίδια παιχνίδια. Και αυτό θελω να ναι το προ γιατί τα αλλα θα τα δώσω!
kjtzemis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ένα οποιοδήποτε blu ray disc χρειάζεται να υπάρχει μέσα στην κονσόλα για να μπορείς να παίζεις μερικά παιχνίδια παιχνίδια. Και αυτό θελω να ναι το προ γιατί τα αλλα θα τα δώσω! δλδ για να παιξεις πχ uncharted 3 (το οποιο το εχεις στον σκληρο εγκατεστημενο) πρεπει να εχει το cd του προ ή οποιουδηποτε αλλου παιχνιδιου μεσα στο drive?
Xristaras12 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 δλδ για να παιξεις πχ uncharted 3 (το οποιο το εχεις στον σκληρο εγκατεστημενο) πρεπει να εχει το cd του προ ή οποιουδηποτε αλλου παιχνιδιου μεσα στο drive? απ οσο θυμαμαι το uncharted 2 πχ θελει cd μεσα.Ειχα δοκιμασει να το τρεξω χωρις και μου εβγαζε κατι παραξενα συμβολα σαν artifacts και τρελαθηκα. το GT5 που θυμαμαι 100% δεν χρειαζεται τιποτα εγω πχ εχω μονιμα μεσα το blu ray του infamous!
naruto14 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 δλδ για να παιξεις πχ uncharted 3 (το οποιο το εχεις στον σκληρο εγκατεστημενο) πρεπει να εχει το cd του προ ή οποιουδηποτε αλλου παιχνιδιου μεσα στο drive? Ακριβώς έτσι. απ οσο θυμαμαι το uncharted 2 πχ θελει cd μεσα.Ειχα δοκιμασει να το τρεξω χωρις και μου εβγαζε κατι παραξενα συμβολα σαν artifacts και τρελαθηκα. το GT5 που θυμαμαι 100% δεν χρειαζεται τιποτα εγω πχ εχω μονιμα μεσα το blu ray του infamous! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να έχεις μόνιμα έναν δίσκο στο drive του ps3 έτσι?
mtzs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ακριβώς έτσι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να έχεις μόνιμα έναν δίσκο στο drive του ps3 έτσι? Σιγουρα κανενα προβλημα, Εγω απο τοτε που το πηρα εχω μονιμα μεσα το demo του μουβ για δυο λογους. Εχω χασει τη ζελατινα του και δεν εχω που να το βαλω αν το βγαλω εξω :confused: Δεν εχω αλλο BDROM disk Δεν ειδα ποτε καποιο πρβλημα
naruto14 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Σιγουρα κανενα προβλημα, Εγω απο τοτε που το πηρα εχω μονιμα μεσα το demo του μουβ για δυο λογους. Eχω χασει τη ζελατινα του και δεν εχω που να το βαλω αν το βγαλω εξω :confused: Δεν εχω αλλο BDROM Δεν ειδα ποτε καποιο πρβλημα Και βρήκες θήκη το BDROM του ps3
Xristaras12 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 εγω παντως απο τοτε που βγηκε το kmeaw εχω μονιμα μεσα το infamous και βγαινει μονο για να μπει καποιο αυθεντικο αλλο για δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας. σημερα δανειστικα resistance 2 απο ενα φιλο,Δεν ξερετε ποσο καιρο ειχα να ακουσω το ματακι να διαβαζει ρε παιδια ποτε βγηκε το συγκεκριμενο; το επαιξα 2 ωρες περιπου περασα ολα τα patch αλλα απο γραφικα ειναι πολυ μετρια! ακομα και οταν ζουμαρω στον στοχο με το bullseye βλεπω τα Pixel απο τη σφαιρα!
kjtzemis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 παρηγγειλα Heavy Rain σημερα απο public και θα μου ερθει σε 3 μερες περιπου!! οταν ρωτησα τον υπαλληλο αν εχουνε αυτο το παιχνιδι μου λεει "τι ειπες τωρα?τι παιχνιδαρα μου ζητησες" φανταζομε για να το λετε ολοι, οτι αξιζει το παιχνιδι και πολυ μαλιστα!
JohnVani18 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 @Xristaras12 Το 2008 ή 09 βγήκε. Και το 3 τα ίδια παίζει να έχει (και χειρότερα..).
Xristaras12 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 πωπω μιλαμε πολυ χαλι για exclusive κιολας!ηθελα να ξερα τι εχει μεσα και ειναι 21 γιγα παιχνιδι! σημερα εγινε κατι το ενδιαφερον,δεν μπορουσα να βρω απο καποιο ελληνικο καταστημα στον πειραια ετοιμοπαραδοτο GT5 ειχε ενα το πλαισιο ξεσφραγιστο αλλα δεν. μαλλον κατι μου λεει οτι θα παρω bf3 για multi τελικα :Ρ (ακομα μενω σε cfw μεχρι το τελος της εβδομαδας,να παρω στα χερια μου και την αλλη κονσολα να ειμαι 100% οτι ειναι λειτουργικη)
JohnVani18 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Τι να σου πώ προσωπικά γουστάρω πάρα πολύ τη σειρά. Γενικά έχω συνηθήσει να μην παραπονιέμαι για τα γραφικά των κονσολών..
Xristaras12 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 βρε σαν παιχνιδι ειναι με ωραια ιστορια δεν λεω! απλα για μενα προσωπικα στις 40ιντσες τα pixel ηταν αρκετα αισθητα και με ενοχλησε σε σχεση με αλλα παιχνιδια(πανω κατω το ιδιο εχω παρατηρησει και στο homefront)
JohnVani18 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Και σε φλιλο μου με 42αρα το Res3 φαινόταν όντως άσχημο. Πάλι καλά έχω 32αρα και είναι πιο συμμαζεμένο..
mtzs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια παρατηρησατε κατι; Ο ναρουτο χαθηκε !!! Πηρε ΠΣ3 ως γνωστον Οριστε τα αποτελεσματα μετα απο πολυωρο λιωσιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις