Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα και φέτος μου φάνηκε απαίσια. Έβλεπα 2 φίλους να παίζουν και είχα σκάσε στα γέλια με τις πίπες που έλεγαν οι σχολιαστές! :eek:

ναι ξερω πετανε πολλες μπαρουφες!εγω να σου πω την αληθεια την κλεινω τελειως την περιγραφη μου την δινει!ετσι κιαλλιως ακουω παντα μουσικη οταν παιζω ποδοσφαιρακι! :mrgreen:

Δημοσ.

Η ελληνική περιγραφή στο pro είναι ανυπόφορη.Εκτός των άλλων κακών που έχει είναι και κακά συγχρονισμένη με αποτέλεσμα να αργούν οι σχολιαστές.

Εγώ μετά απο ένα αριθμό αγώνων έβγαλα τελείως την περιγραφή.

Συμφωνώ. Αν και δεν παίζω ποδοσφαιράκια όσο είχα ακούσει την περιγραφή είχα αηδιάσει. Αναρωτιέμαι πως ακόμα το παίζουν κάποιοι με ελληνική περιγραφή!

off topic: Επιτέλους ήρθε το ps3! :mrgreen:

Δημοσ.

ναι ξερω πετανε πολλες μπαρουφες!εγω να σου πω την αληθεια την κλεινω τελειως την περιγραφη μου την δινει!ετσι κιαλλιως ακουω παντα μουσικη οταν παιζω ποδοσφαιρακι! :mrgreen:

Συμφωνω και γω!! Ωρες ωρες αναπολω την περιγραφη του μοναδικου Μανολο!!!!:mrgreen:

Συμφωνώ. Αν και δεν παίζω ποδοσφαιράκια όσο είχα ακούσει την περιγραφή είχα αηδιάσει. Αναρωτιέμαι πως ακόμα το παίζουν κάποιοι με ελληνική περιγραφή!

Η αληθεια ειναι ομως οτι πρεπει να στηριζουμε τις προσπαθειες που γινονται στα ελληνικα, ακομη και αν δεν ειναι καλες(pro)

Δημοσ.

Αγορασες την κονσολα?

Δημοσ.

Το Ε3 flasher μπορεις να το προμηθευτεις απο το net και παρακατω μπορεις να δεις τις 2 διαθεσιμες επιλογες:

1. Σκετο Downgrade απο ofw4.0 σε 3.55. Απαιτει ανοιγμα της κονσολας κουμπωμα ενος τσιπ στο τσιπακι μνημης του ΠΣ3, προσαρμογη ενος USB Dongle με το απαραιτητο software για downgrade, ξεκουμπωμα του τσιπ απο το ΠΣ3, κλεισιμο(κουμπωμα της κονσολας και τελος. Μετα bootαρεις σε ofw3.55 και βαζεις οποιο cfw θελεις (Rebug, KMEAW, κτλπ)

2. Downgrade + dual boot μαζι. Ανοιγμα κονσολας --> κουμπωμα του τσιπ στη μνημη --> downgrade με το usb -->Αφαιρεση σκληρου (Ο εσωτερικος σκληρος του ΠΣ3 βγαινει οριστικα απο πανω)--> Στη θεση του σκληρου μπαινει το κοντρολ πανελ του Ε3 και πανω σε αυτο ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ συνδεεις docking station. Πανω στο docking station βαζεις τους δισκους αναλογα με το τι firmware θες να μπουταρεις. cfw η ofxw. Απαιτειται η υπαρξη 2 ξεχωριστων εσωτερικων SATA 2,5'' δισκων ενας για καθε firmware που μπαινουν ομως ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ πανω στο docking station.

Εδω υπαρχει και ενας οδηγος για το πως θα το κανεις

ευχαριστο για τιν πλιροφορια φιλε μου. αλλα ειναι πολυ μεγαλι διαδικασια σιγουρα αν το κανο εγο αυτο κατι θα το χαλασο θα χασο καμια βιδα και ετσι. σε κανα μαγαζι αν το παο θα το κανουν αυτο, και αν το κανουν 3ερις ποσο θα κοστισι

ευχαριστο και παλι

Δημοσ.

ευχαριστο για τιν πλιροφορια φιλε μου. αλλα ειναι πολυ μεγαλι διαδικασια σιγουρα αν το κανο εγο αυτο κατι θα το χαλασο θα χασο καμια βιδα και ετσι. σε κανα μαγαζι αν το παο θα το κανουν αυτο, και αν το κανουν 3ερις ποσο θα κοστισι

ευχαριστο και παλι

μακαρι να ηξερα φιλε μου κανα τετοιο μαγαζι να πηγαινα και γω... ;)

Απο το internet θα βρεις τον Ε3 flasher με την τιμη να κυμαινεται αναμεσα στα 80-90Ε και απο κει και περα εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις...

Αν βρεις κανα μαγαζι που το κανει πες το και σε μας για να ξερουμε...

Δημοσ.

εχω δει καποιον απο αλλο φορουμ που κανει downgrade με 35 ευρω για αθηνα αλλα νομιζω χρησιμοποιει το progskeet crystal blue v1.1.

Δεν ξερω τι και πως το κανει με αυτο καθοτι δεν το εχω μελετησει ουτε εχω ασχοληθει με το progskeet, αλλα νομιζω πως το progskeet χρειαζεται κολλησεις πανω στη μητρική, και μετα βγαινει. οποιος θελει στελνει π.μ αλλα μη θεωρηθει πως το κανω για διαφημηση, απαιτειται free εγγραφη στο συγκεκριμενο φορουμ

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι ομως οτι πρεπει να στηριζουμε τις προσπαθειες που γινονται στα ελληνικα, ακομη και αν δεν ειναι καλες(pro)

πανταααα...ελλαδαραααα ρεεεε!!!!!

οσων αφορα τα games τωρα!δεν εχω παιξει ακομη το uncharted 3 εχω δει μονο κατι βιντεακια στο youtube και με τα γραφικα που εχει το παιχνιδι αν το παιξεις και σε καλη τηλεοραση (full HD) θα ειναι σαν ταινια με τους ελληνικους υποτιτλους απο κατω!

Υ.Γ.πηγα public,multirama,κοτσοβολο και πουθενα δεν βρηκα το heavy rain...μονο με παραγγελια μου ειπανε...στα multirama το ειχανε στα 41Ε και στα Public στα 30Ε!!

Υ.Γ.@naruto επειδη ρωταγες κατι χθες για τα buzzers βρηκα μια καλη προσφορα στα public 4 buzzers+παγκοσμιο quiz + μουσικο quiz στα 70Ε! ειναι πολυ καλη προσφορα γτ ξεχωριστα αν πας να παρεις το μουσικο εχει 30Ε

Δημοσ.

Υ.Γ.@naruto επειδη ρωταγες κατι χθες για τα buzzers βρηκα μια καλη προσφορα στα public 4 buzzers+παγκοσμιο quiz + μουσικο quiz στα 70Ε! ειναι πολυ καλη προσφορα γτ ξεχωριστα αν πας να παρεις το μουσικο εχει 30Ε

Το μουσικο ειναι πατατα (ταπεινη αποψη παντα). Για μενα πεταμενα λεφτα, αλλα για καποιον που ασχολειται πολυ με μουσικη ισως οχι.

Τωρα τι σοι προσφορα ειναι 70 ευρω με ολα μαζι θα σου πω το εξης:

Περυσι το γκετιτ ειχε προσφορα 30 ευρω μουσικο κουιζ + 4 ασυρματα buzzers μαζι.

καποια στιγμη τα public ειχαν 50 ευρω το παγκοσμιο + 4 ασυρματα μαζι

Δημοσ.

πανταααα...ελλαδαραααα ρεεεε!!!!!

οσων αφορα τα games τωρα!δεν εχω παιξει ακομη το uncharted 3 εχω δει μονο κατι βιντεακια στο youtube και με τα γραφικα που εχει το παιχνιδι αν το παιξεις και σε καλη τηλεοραση (full HD) θα ειναι σαν ταινια με τους ελληνικους υποτιτλους απο κατω!

Υ.Γ.πηγα public,multirama,κοτσοβολο και πουθενα δεν βρηκα το heavy rain...μονο με παραγγελια μου ειπανε...στα multirama το ειχανε στα 41Ε και στα Public στα 30Ε!!

Εγώ θα κοιτάξω να πάρω σκέτα buzzers. 4 ενσύρματα τα βρήκα στο multirama 21€. Ξέρει κανείς μήπως που μπορώ να βρω ασύρματα?

Δημοσ.

Το μουσικο ειναι πατατα (ταπεινη αποψη παντα). Για μενα πεταμενα λεφτα, αλλα για καποιον που ασχολειται πολυ με μουσικη ισως οχι.

Τωρα τι σοι προσφορα ειναι 70 ευρω με ολα μαζι θα σου πω το εξης:

Περυσι το γκετιτ ειχε προσφορα 30 ευρω μουσικο κουιζ + 4 ασυρματα buzzers μαζι.

καποια στιγμη τα public ειχαν 50 ευρω το παγκοσμιο + 4 ασυρματα μαζι

ναι ομως εγω ειδα σημερα στα multirama παγκοσμιο quiz+4buzzers στα 60Ε!οπως και στο πλαισιο αποτι εδα ακριβως το ιδιο στα ιδια λεφτα 55-60Ε αν ειναι να πληρωσω 60Ε για να εχω τα buzzers και το ενα παιχνιδι απο τα 2 γτ να μην δωσω 10Ε παραπανω για να εχω και τα 2 παιχνιδια!απο την στιγμη που δεν υπαρχει (ή τουλαχιστον δεν εχω δει) αυτη την στιγμη καλυτερη προσφορα!

Εγώ θα κοιτάξω να πάρω σκέτα buzzers. 4 ενσύρματα τα βρήκα στο multirama 21€. Ξέρει κανείς μήπως που μπορώ να βρω ασύρματα?

naruto μεγιες μεγιες!εμαθα οτι σου ηρθε επιτελους το Ps3 ε?αντε καλοδουλευτο και καλο λιωσιμο!!!παει θα σε χασουμε απο το φορουμ :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδιά έχω το παιχνίδι pro evolution soccer 10. Έχει μια γρατζουνιά στο κέντρο του δίσκου. Λέτε με την πολύ χρήση να προκαλέσει κανένα πρόβλημα στο blu ray ματάκι του ps3?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...