Xristaras12 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ελικρινα αν δεν το ειχα τερματισει και διαβαζα ολο το σεναριο του παιχνιδιου σε αυτα τα ποστς θα εσπαγα το laptop απο τα νευρα μου... καλα χαλαρωσε και λιγο δεν σε βρισαμε ουτε σε ληστεψαμε.
JohnVani18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 @naruto14 Ναί, θρίλερ είναι, και οι περισσότερες σκηνές του παιχνιδιού γίνονται με Quick Time Events. Το παιχνίδι αξίζει και με το παραπάνω. @kjtzemis Κι εγώ την Move Edition έχω και το τερμάτησα με DualShock. Στις ρυθμίσεις σου έχει επιλογή με τι controller παίζεις.
naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 @naruto14 Ναί, θρίλερ είναι, και οι περισσότερες σκηνές του παιχνιδιού γίνονται με Quick Time Events. Το παιχνίδι αξίζει και με το παραπάνω. @kjtzemis Κι εγώ την Move Edition έχω και το τερμάτησα με DualShock. Στις ρυθμίσεις σου έχει επιλογή με τι controller παίζεις. Πιο πολύ αξίζει με DS3 ή με move?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 καλα χαλαρωσε και λιγο δεν σε βρισαμε ουτε σε ληστεψαμε. Αν ειχα πληρωσει 50e και μου ελεγες το τελος του παιχνιδιου και ολο το σεναριο,θα ηταν σχεδον σαν να με ειχες ληστεψει. sorry για το υφος,αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα καταλαβαινουμε απο μονοι μας. Αν το κανεις αυτο σε ξενα forums(πχ neogaf) εχεις φαει ban σε δευτερολεπτα.
kjtzemis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Πιο πολύ αξίζει με DS3 ή με move? αυτο ακριβως θα ρωταγα και εγω!με τι αξιζει περισσοτερο με DS3 ή με Move? επεισης κυκλοφορει και σε κανονικη εκδοση και σε εκδοση Move?
JohnVani18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 @naruto14 Δεν έχω move, με DS3 το έπαιξα (και πιστεύω θα το προτιμούσα κι όλας με DS3). @PDS13 Έλα εντάξει, σ' ένα άλλο φόρουμ ο άλλος είπε τι γίνεται στο τέλος του LA Noire, όχι να αναφέρει 3-4 στοιχεία του παιχνιδιού..
Xristaras12 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Αν ειχα πληρωσει 50e και μου ελεγες στο τελος του παιχνιδιου και ολο το σεναριο,θα ηταν σχεδον σαν να με ειχες ληστεψει. sorry για το υφος,αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα καταλαβαινουμε απο μονοι μας. πιστεψε με δεν νευριαζω καθολου ευκολα.Και ξυλο να παιζαμε πχ παλι δεν θα ειχα μουτρα. και οχι καθολου ληστεια δεν ειναι,απλα ξερεις τι να περιμενεις,η ιστορια δεν αλλαζει εκει ειναι και περιμενει να την ανακαλυψεις.Φιλικα παντα. Ηδη απο τη μεση του παιχνιδιου ειχα καταλαβει τι παιζοταν,το τελος απλα μου επιβεβαιωσε ο,τι υποψιες ειχα βγαλει. αν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα εδω μεσα μπορω ανετα να μην ξαναποσταρω στο συγκεκριμενο τοπικ παρα μονο αν χρειαστει. over and out
kjtzemis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 πιστεψε με δεν νευριαζω καθολου ευκολα.Και ξυλο να παιζαμε πχ παλι δεν θα ειχα μουτρα. και οχι καθολου ληστεια δεν ειναι,απλα ξερεις τι να περιμενεις,η ιστορια δεν αλλαζει εκει ειναι και περιμενει να την ανακαλυψεις.Φιλικα παντα. Ηδη απο τη μεση του παιχνιδιου ειχα καταλαβει τι παιζοταν,το τελος απλα μου επιβεβαιωσε ο,τι υποψιες ειχα βγαλει. αν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα εδω μεσα μπορω ανετα να μην ξαναποσταρω στο συγκεκριμενο τοπικ παρα μονο αν χρειαστει. over and out ρε παιδια οκ μην αρπαζεστε!!! εγω τον ανθρωπο τον ρωτησα την ιστορια και μου απαντησε! τωρα αν υπαρχει προβλημα ας σβηστει το σχολιο τι αλλο να πω!! κατι αλλο!περα απο το heavy rain που παιζει να παω να το παρω αν και ακουσα μια τιμη (50Ε) και καπως μου ηρθε!το κουτι με τα buzzers και με το παγκοσμιο κουιζ ή με το παιχνιδι της μουσικης αξιζει να το παρω? ή το little big planet 2?
naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια οκ μην αρπαζεστε!!! εγω τον ανθρωπο τον ρωτησα την ιστορια και μου απαντησε! τωρα αν υπαρχει προβλημα ας σβηστει το σχολιο τι αλλο να πω!! κατι αλλο!περα απο το heavy rain που παιζει να παω να το παρω αν και ακουσα μια τιμη (50Ε) και καπως μου ηρθε!το κουτι με τα buzzers και με το παγκοσμιο κουιζ ή με το παιχνιδι της μουσικης αξιζει να το παρω? ή το little big planet 2? Το παγκόσμιο κουίζ ναι. Το μουσικό όχι.
kjtzemis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Το παγκόσμιο κουίζ ναι. Το μουσικό όχι. το μουσικο γτ οχι naruto?:/ βασικα το μουσικο με ενδιεφερε περισσοτερο :S
naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 το μουσικο γτ οχι naruto?:/ βασικα το μουσικο με ενδιεφερε περισσοτερο :S Άμα σε ενδιαφέρει η μουσική πάνε στο μουσικό τότε. Το παγκόσμιο έχει πολλών ειδών ερωτήσεις πάντως. Ακόμα και για video games.
naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ασύρματα buzzers σκέτα που μπορούμε να βρούμε? Μόνο ενσύρματα βρίσκω. (σόρρυ για το double posting καταλάθος έγινε.)
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 πιστεψε με δεν νευριαζω καθολου ευκολα.Και ξυλο να παιζαμε πχ παλι δεν θα ειχα μουτρα. και οχι καθολου ληστεια δεν ειναι,απλα ξερεις τι να περιμενεις,η ιστορια δεν αλλαζει εκει ειναι και περιμενει να την ανακαλυψεις.Φιλικα παντα. Ηδη απο τη μεση του παιχνιδιου ειχα καταλαβει τι παιζοταν,το τελος απλα μου επιβεβαιωσε ο,τι υποψιες ειχα βγαλει. αν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα εδω μεσα μπορω ανετα να μην ξαναποσταρω στο συγκεκριμενο τοπικ παρα μονο αν χρειαστει. over and out Oυτε και εγω νευριαζω ευκολα(οσο και αν εδειξα το αντιθετο). Το θεμα ειναι οτι μιλαμε για spoilers,τα οποια απαγορευονται στα φορουμς ή μπαινουν σε ειδικα threads.Στο κατω κατω,δες το εντελως απο την μερια του gamer.Γιατι να πρεπει να ξερει τι ακλριβως θα γινει σε ενα παιχνιδι που θα αγορασει.Εσενα μπορει να μη σε χαλαει,αλλα αλλους τους χαλαει. Δεν θελω να παω να δω μια ταινια και να ξερω το τελος ή να το φωναξει καποιος μεσα στην αιθουσα.Θα ξενερωσω.Ειναι θεμα σεβασμου πρωτα απ'ολα. Απλα εχε το υπ'οψη σου απο δω και περα,κανεις δεν θα σου παρει το κεφαλι.Ενα λαθος εκανες και ξαναλεω sorry για το υφος πριν,αλλα δεν θα μου αρεσε καθολου να διαβαζα το ποστ σου αν δεν ειχα παιξει το παιχνιδι. Mε dualshock παιζει μια χαρα.Δεν εχω δοκιμασει με move. JohnVani18 γενικα πρεπει να υπαρχει προσοσχη στα spoilers.Αν μου πει πχ καποιος το τελος του L.A Noire δεν θα το παιξω ποτε.
kjtzemis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ασύρματα buzzers σκέτα που μπορούμε να βρούμε? Μόνο ενσύρματα βρίσκω. (σόρρυ για το double posting καταλάθος έγινε.) νομιζω ειχα βρει στο πλαισιο στα 60Ε buzzers + παγκοσμιο quiz! Υ.Γ.αυτο το παιχνιδι μπορω να το παιζω μονος μου ή δεν εχει ουσια?
naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 νομιζω ειχα βρει στο πλαισιο στα 60Ε buzzers + παγκοσμιο quiz! Υ.Γ.αυτο το παιχνιδι μπορω να το παιζω μονος μου ή δεν εχει ουσια? Είναι παιχνίδι για παρέα. Στο skroutz ξεκινάει από 55Ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις