naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τσέκαρε και παιχνιδια για το move! Πιθανόν να της αρέσουν!
jimse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 μια ερώτηση παιδιά..... το ps3 κολαει οταν παιζω καποιο game λογικα δεν διαβαζει το ματακι.... μπορω να κατεβασω Online το pro2012 και να το τρεχω απο το σκληρο?
Xristaras12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 εχω πολυ καιρο να μπω psn Λογω custom firmware. απο αυτα που θυμαμαι ειναι οτι σου εδινε τα παιχνιδια μεσω Psn αλλα τα πληρωνες(25-30)ευρω.Ελπιζω να υπαρχει και να μπορεις να το αγορασεις ετσι,κανε μια βολτα απο το Psn γραψε τι θες και δες τι θα σου βγαλει.
jimse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 25-30??? τζαμπα ειναι το pro 60 το πληρωσα σε dvd.
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 25-30??? τζαμπα ειναι το pro 60 το πληρωσα σε dvd. Δεν νομίζω να υπάρχει το προ στο psn. Και να υπάρχει ένα 50αρακι θα το εχει σιγουρα.
Xristaras12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 πριν 1 χρονο και κατι που ημουν κ εγω μεσα παιχνιδι πανω απο 40 ευρω δεν θυμαμαι να ειχα δει!!! αλλα και παλι δεν αξιζει να το ξαναπληρωσεις αν θυμαμαι καλα στο προ08 που εχω,ειχε την επιλογη να κανει εγκατασταση στον δισκο,μηπως εχει το 12 τετοιο κολπο; θυμαμαι εβαζα το δισκακι ξεκινουσε το παιχνιδι,μετα το αφαιρουσα και το παιχνιδια ετρεχε ακομα χωρις εκφωνηση ομως και μουσικη.
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 πριν 1 χρονο και κατι που ημουν κ εγω μεσα παιχνιδι πανω απο 40 ευρω δεν θυμαμαι να ειχα δει!!! αλλα και παλι δεν αξιζει να το ξαναπληρωσεις αν θυμαμαι καλα στο προ08 που εχω,ειχε την επιλογη να κανει εγκατασταση στον δισκο,μηπως εχει το 12 τετοιο κολπο; θυμαμαι εβαζα το δισκακι ξεκινουσε το παιχνιδι,μετα το αφαιρουσα και το παιχνιδια ετρεχε ακομα χωρις εκφωνηση ομως και μουσικη. Το Uncharted 3 έχει 69 ευρώ.
kjtzemis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 + buzz ελληνικο παγκοσμιο quiz ( με ασυρματα buzzers) ειδικα αν ειστε 2 ζευγαρια μαζι ειναι ολα τα λεφτα !!!! αυτο το παιχνιδι θελω παρα πολυ να το δοκιμασω και το παγκοσμιο κουιζ αλλα και το μουσικο κουιζ...το κακο ειναι οτι ειναι ακριβο και το παιχνιδι και τα buzzers! ειδα στα public πουλανε ενα ps3 320gb(νομιζω) και το παγκοσμιο κουιζ μαζι με buzzers στα 310Ε αν δεν ειχα ps3 θα το επερνα το δικο μου το ειχα παρει στα 260Ε χωρις παιχνιδι και χωρις διπλο joystick!
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 αυτο το παιχνιδι θελω παρα πολυ να το δοκιμασω και το παγκοσμιο κουιζ αλλα και το μουσικο κουιζ...το κακο ειναι οτι ειναι ακριβο και το παιχνιδι και τα buzzers! ειδα στα public πουλανε ενα ps3 320gb(νομιζω) και το παγκοσμιο κουιζ μαζι με buzzers στα 310Ε αν δεν ειχα ps3 θα το επερνα το δικο μου το ειχα παρει στα 260Ε χωρις παιχνιδι και χωρις διπλο joystick! 55 ευρώ έχει. Όχι άσχημα. http://www.skroutz.gr/s/92716/Buzz-Quiz-World-Bundle.html
mados Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 25-30??? τζαμπα ειναι το pro 60 το πληρωσα σε dvd. Που το βρηκες φιλε αυτο?? :shock:
kjtzemis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 55 ευρώ έχει. Όχι άσχημα. http://www.skroutz.gr/s/92716/Buzz-Quiz-World-Bundle.html να φανταστω οτι αυτο ειναι μονο το παιχνιδι και οχι μαζι με τα buzzers ετσι?
naruto14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 να φανταστω οτι αυτο ειναι μονο το παιχνιδι και οχι μαζι με τα buzzers ετσι? Με τα buzzers είναι. Για τα seven δεν είμαι απολύτως σίγουρος, καλύτερα να πάρεις τηλ να ρωτήσεις. κωτσόβολος και πλαίσιο όμως είναι με buzzers. σκέτο το παιχνίδι πρέπει να βγαίνει κοντά στα 30 ευρώ.
kjtzemis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Με τα buzzers είναι. Για τα seven δεν είμαι απολύτως σίγουρος, καλύτερα να πάρεις τηλ να ρωτήσεις. κωτσόβολος και πλαίσιο όμως είναι με buzzers. σκέτο το παιχνίδι πρέπει να βγαίνει κοντά στα 30 ευρώ. σευχαριστω naruto!
jimse Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 γινετε να περασω απο το dvd στο σκληρο τα game?
Προτεινόμενες αναρτήσεις