greenmachine Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει (με κάποιο link αν γίνεται) ένα καλώδιο ρευματος, συμβατό με ps3 slim? Γιατί απο Αγγλία σου στέλνουν το Αγγλικό βύσμα. Ή με αντάπτορα θα κάνω τη δουλειά μου?
greenmachine Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Διαβάζω όμως ότι εχουμε μια μικρη διαφορα στα volt με τους Αγγλους..Αξίζει να το ρισκάρω? Μην ξεχνάμε ότι είναι μια ευαίσθητη ηλεκτρονική συσκευή..
Whiteyez Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Διαβάζω όμως ότι εχουμε μια μικρη διαφορα στα volt με τους Αγγλους..Αξίζει να το ρισκάρω? Μην ξεχνάμε ότι είναι μια ευαίσθητη ηλεκτρονική συσκευή.. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
arianos16 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Οπως ηδη ειπα πηρα και εγω το play3 slim 160giga. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι προβληαματα μπορει να αντιμετωπισω απο λαθος χρηση-τοποθετηση που γινεται αυτη τη στιγμη απο εμενα. Π.χ ειναι καλο να το εχω οριζοντια πανω στο θρανιο ή ειναι καλυτερα καθετα? Τα χειριστηρια οπως εχω παρατηρησει τα αφησα 1λεπτο με το καλωδιο και επεζα για ποση ωρα μετα ασυρματα.Ειναι καλο αυτο που εκανα ή πρεπει να τα αφησω για καποια συγκεκριμενη ωρα? Και πολλα αλλα που μπορει μην ξερω.. Ευχαριστω!
Xristaras12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 απο προσωπικη εμπειρια μπορω να σου πω οτι ορθιο ζεσταινεται λιγο γρηγοροτερα απ οτι οταν ακουμπαει κατω. τα χειριστηρια τα αφηνω να φορτισουν μεχρι να σβησουν τα led και μετα παιζω ασυρματα(και λογω αποστασης βασικα).Παλιοτερα μου ελεγαν ατομα απο εδω οτι ειναι λαθος να το αφηνω να φορτιζει πληρως γιατι φθειρεται περισσοτερο η μπαταρια και οτι μια φορτιση 20-30 λεπτων αρκουσε.[Βεβαια και παλι απο προσωπικη αποψη ΟΧΙ δεν αντεχει το ιδιο η μπαταρια με 30 ωρα φορτιση απ οτι με μια πληρη)
arianos16 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 2 ερωτησεις παιδια! Αν αφηνω μεσα στο cd οταν το κλεινω υπαρχει προβλημα? Επισης μπορω να ακουω μουσικη και να παιζω ταυτοχρονα?Στο psp μου θυμαμαι γινοταν μονο με ενα προγραμματακι.
starter Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 2 ερωτησεις παιδια! Αν αφηνω μεσα στο cd οταν το κλεινω υπαρχει προβλημα? Επισης μπορω να ακουω μουσικη και να παιζω ταυτοχρονα?Στο psp μου θυμαμαι γινοταν μονο με ενα προγραμματακι. δεν θα σου συνιστούσα να αφήνεις το cd μέσα. το έκανα και εγώ κάποτε και συνηδιτοποίησα πως δεν ειναι καλο για το μάτι του player. όσον αφορά το 2ο, λίγο δύσκολο. δεν ξέρω αν υπάρχει με cfw
therock Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 δεν θα σου συνιστούσα να αφήνεις το cd μέσα. το έκανα και εγώ κάποτε και συνηδιτοποίησα πως δεν ειναι καλο για το μάτι του player. όσον αφορά το 2ο, λίγο δύσκολο. δεν ξέρω αν υπάρχει με cfw Πως το συνειδητοποιησες? Εγω δεν το βγαζω ποτε.
Woof Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγω εδω και 4 και χρονια ποτε δεν βγαζω το BD απο μεσα.
green gordon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 sos ερωτηση παιδια.Σημερα μου εβγαλε αυτη τη κοκκινη οθονη με το μυνημα σε πολλες γλωσσες. Πηρα στο 6850363 και μου ειπαν οτι δεν επισκευαζεται και οτι με 129 ευρω θα παρω ενα ιδιο μοντελο ανακατασκευασμενο. Το ps3 το χω 3 χρονια χωρις να το εχω λιωσει στο gaming.Ειναι το fat 80.Υπαρχει αλλη λυση η ισχυει οτι μου ειπε ο τυπος,εχω ξενερωσει πραγματικα γιατι ειχα σκασει 400 ευρω να το παρω. Παρακαλω απαντηστε μου αν γνωριζετε. Μετα απο 3-4 αναψε σβησε με εβγαλε στο κεντρικο μενου αλλα μολις εβαλα να παιξει παιχνιδι αρχισε να κανει παρα πολυ θορυβο το fan.Τι μπορει να ειναι? Το ps και το ps2 γιατι δεν χαλασαν ποτε?
gherudos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 θα πρέπει να το ανοίξεις και να το καθαρίσεις καλά,να αλλάξεις θερμοαγωγιμη πάστα και να ξαναπεράσεις το τελευταίο firmware μέσα από το recovery menu.
nikosspeed Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 αυτό το fan test που κάνουν είναι ασφαλές ? το έκανα μια φορά δούλεψε ο ανεμιστήρας στο full για 20 δευτερόλεπτα και μετά σταμάτησε. το άνοιξα και δούλευε κανονικά . ρωτάω για να ξέρω στα σίγουρα να του κάνω κάθε μήνα.το ps3 μου είναι το slim 320gb
Xristaras12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 ε οχι και καθε μηνα!!!!!!! μια το εξαμηνο η μια τον χρονο!!!! το εχω κανει 2 φορες μια φορα στον 1 χρονο και πριν 2 μηνες παλι..
green gordon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 8002a548 error δεν μπορω να κανω log in στο psn.Σας το εχει βγαλει ποτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις