Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδες τα παιχνιδια που κατεβαζουμε απο το psn, μπορουμε να τα μοιραζουμε σε αλλους 4 φιλους μας? γιατι κατι σαν να πηρε το ματι μου, οτι η σονι απο τις 10 νοεμβρη απειλει με μπαναρισματα οσους το κανουν. Τελικα τι ισχυει?

Δημοσ.
παιδες τα παιχνιδια που κατεβαζουμε απο το psn, μπορουμε να τα μοιραζουμε σε αλλους 4 φιλους μας? γιατι κατι σαν να πηρε το ματι μου, οτι η σονι απο τις 10 νοεμβρη απειλει με μπαναρισματα οσους το κανουν. Τελικα τι ισχυει?

Που το ακουσες αυτο? Εγω απο οσο ηξερα το υποστηριζε επισημα η sony να γινονται share τα download μεχρι και σε αλλα 4 ατομα.

Δημοσ.

εγω το ειχα κανει και στο cod mw2 με τους φιλους

---------- Προσθήκη στις 14:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:46 ----------

Δυστυχώς δε νομίζω.

Και εγώ έχω 4 users (ένα αμερικάνικο Account, ένα Ιαπωνικό, ένα για Online Games και ένα γενικό =P) και δεν έχω βρει επιλογή να τα διαχωρίσω.

και εγω εχω αμερικανικο και ιαπωνικο και αγγλικο και ενα με δυο κοριτσια που κανω φαρσες

και αλλα πολλα

Δημοσ.

Το έχω εδώ και 2 χρόνια και το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές!!Έχω αποφασίσει όμως να αρχίσω να παίζω περισσότερο!!

Δημοσ.

Eστω οτι θελω να βαλω το PS3 στην οθονη του pc με HDMΙ η οποια δεν εχει ηχεια,με τον ηχο τι γινεται,πρεπει αναγκαστικα να χρησιμοποιησω οπτικες ινες??

Δημοσ.

Δυστυχως ομως δεν εχω οπτικες.Το ηχοσυστημα ειναι με το κλασσικο λευκο/κοκκινο βυσμα. :mellow: .Δεν γινεται να βαλω το HDMI για εικονα και το scart για ηχο??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...