polakis21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Φυσικά και αξίζει. Εγώ πήρα και το μουσικό κουίζ προχθές! Έχει κι αυτό την πλάκα του!
gatoulis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Φυσικά και αξίζει. Εγώ πήρα και το μουσικό κουίζ προχθές! Έχει κι αυτό την πλάκα του! το Play.com έχει και την ελληνική έκδοση?
gherudos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Όχι, η ελληνική έκδοση πωλείται μόνο στην Ελλάδα.
nyne Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 το νεο buzz παιζει σε εκδοση 3.41 η θελει υποχρεωτικα update?
gherudos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Παίζει αλλά χρειάζεται το L1 patch. Οι μαύρες γάτες έχουν την ελληνική έκδοση. Το παιχνίδι πάντως δεν είναι τόσο καλό όσο το Παγκόσμιο Κουίζ. Το Nat Geo το έχει βρεί κανένας;Υπάρχει ελληνική έκδοση την είχαν στα public αλλά δεν μπορώ να τη βρώ πουθενά για να την καγοράσω,έχει ερωτήσεις φωτογραφίες και βίντεο στα 1080p με ζώα και γενικά είναι η εγκυκλοπαίδεια του National Geographic.
lefta_yparxoun Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Παίζει αλλά χρειάζεται το L1 patch. Οι μαύρες γάτες έχουν την ελληνική έκδοση. Το παιχνίδι πάντως δεν είναι τόσο καλό όσο το Παγκόσμιο Κουίζ.Το Nat Geo το έχει βρεί κανένας;Υπάρχει ελληνική έκδοση την είχαν στα public αλλά δεν μπορώ να τη βρώ πουθενά για να την καγοράσω,έχει ερωτήσεις φωτογραφίες και βίντεο στα 1080p με ζώα και γενικά είναι η εγκυκλοπαίδεια του National Geographic. Μέσα κι εγώ για το παιχνίδι αυτό, αν βρεθεί με ενδιαφέρει πολύ, είτε να το αγοράσουμε ρεφενέ είτε να βρούμε κάποιον άλλο τρόπο να το μοιράσουμε! (Να πάρει ο ένας το κουτί και ο άλλος το δισκάκι και μετά από κανένα μήνα αλλάζουμε...)
gherudos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Αν το βρεί κανείς για αγορά ή έστω για ενοικίαση να μας ενημερώσει.
lefta_yparxoun Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ναι αυτό είναι! Αλλά δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι στα Ελληνικά! Τους έστειλα μήνυμα να μου πουν αν είναι το Ελληνικό. Τουλάχιστον αν στείλουν Αγγλικό να μπορούμε να το επιστρέψουμε.
gherudos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Σιγά μην είναι το Ελληνικό, στο Public τουλάχιστον το έγραφε με μεγάλα γράμματα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ.
ducatirulez Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Παιδια καλησπερα.Εχω ανοιξει θεμα εδω σχετικο με ups και ps3 αλλα δεν εχω βρει λυση http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=414671 αν εχει κανεις καμια ιδεα... Thanks!
marantonis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ξερει κανεις γιατι το Mkv2vob κανει transcode μονο στα πρωτα 44 λεπτα των ταινιων;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 To buzz ειναι το μοναδικο παιχνιδι που θα με εκανε να αγορασω το Ps3...αντε και το Gran Turismo 5 οποτε αξιωθουν να το βγαλουν. Ειναι καταπληκτικο για παρεα με χαβαλε και ανταγωνισμο...
TSOPK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Πραγματι. Εχουν γινει τρελα ξενυχτια με το Buzz. Ειδικα οταν ειναι μαζεμενα 8 ατομα...γινεται πανικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις