DJTaurus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 http://kotaku.com/5646747/metal-gear-creator-explains-a-hideo-kojima-game http://www.vg247.com/2010/09/23/report-gowiis-barlog-working-with-avalanche-on-mad-max-game/
Triple_HR21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια δεν το εχω κανει ακομα uptade λετε να μην το κανω μην εχω και εγω προβληματα?
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 για ποιον λογο θες να κανεις το update;Για να μην μπορεις να συνδεσεις τιποτα πανω ουτε ενα aftermarket χειριστηριο;;; Εκτος κ αν δεν θα ασχοληθεις καθολου με το σπασιμο της κονσολας και σε ενδιαφερει να παιζεις και online τοτε ναι καντο.. Γιατι δεν απενεργοποιησαν τις usb τελειως δεν το καταλαβαινω,θα μπορουσαν να πουν οκ τις απενεργοποισαμε να φορτιζετε τα χειρηστηρια σας απο το pc σας κυριοι!!!!
teofross Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια δεν το εχω κανει ακομα uptade λετε να μην το κανω μην εχω και εγω προβληματα? μηντο κανεις.Εγω το μετανιωσα...
Triple_HR21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ξερετε ποτε θα βγει κανα καινουργιο uptade γιατι ουτε on line θα μπορω να παιξω
teofross Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αν σε ενδιαφερει αρκετα να παιζεις on line παντως απο την εμπειρια μου στο 360 ,θα σου ελεγα οτι οτι και να κανεις εαν καταληξεις σε ps3 hack,ποτε δεν θα εισαι 100% safe διοτι παντα η ετερια θα εχει τροπο εαν θελει ειτε να σου κλειδωσει κατι ειτε να σου απαγορεψει το on line απο διαφορα logs που εχει την δυνατοτητα να βρει απο το συστημα σου/τους ,οποτε εκει το ρισκαρεις
steveee Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 επειδη εχω λιωσει στο uncharted 2 online gaming κατεβασα και το update. Απλα πιστευω πως ειναι κατακριτεο το usb lock.
teofross Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 εγω επειδη δεν το εχω πολυ ακολουθησει την ολη φαση,οταν λενε οτι κλειδωσε τις usb συσκευες που δεν ειναι sony τι εστι??? δηλαδη αμα βαλω ενα usb stick να περασω ενα avi δεν θα το αναγνωρισει???
dinodxr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 εγω επειδη δεν το εχω πολυ ακολουθησει την ολη φαση,οταν λενε οτι κλειδωσε τις usb συσκευες που δεν ειναι sony τι εστι??? δηλαδη αμα βαλω ενα usb stick να περασω ενα avi δεν θα το αναγνωρισει??? και ναι και οχι,π.χ εγω που ειχα κατι τηλεχειριστιρια Buzz οχι Sony πλεον δεν δουλευουν...
Mr.Hartnoll Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 αυτά που θα ήθελα να δω στο PS3 είναι: να μπορώ να παίζω mp3 ενώ τρέχω ένα παιχνίδι να μπορώ να βάλω linux (other OS) να μπορώ να παίξω ένα mkv που έχει streams που αναγνωρίζει το PS3 όπως divx, avc, aac, acs, mp3 και να μην χρειάζεται να κάνω remux σε mp4, ts και avi να διαβάζει pdf
leukonas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τα updates εγώ ξέρω πως βγαίνουν για προσθήλη δυνατοτήτων και επιπλέον χαρακτηριστικών(ή μήπως ξέρω κάτι λάθος)Γιατί λοιπόν η παλιοπουτ__α η sony κλειδώνει τα usb και βγάζει συνέχεια features.Τόσο άχρηστοι είναι που δεν μπορούν να κλειδώσουν τη συσκευή τους?Στο επόμενο update ελπίζω να μην απενεργοποιήσουν το Bluray....
therock Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Αν κανεις upgrade, Μετα μπορεις με downgrade να ξαναγυρισεις στην 3.41?
therock Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 τσου.... (κοινως όχι) Ok, απλως ενα φιλος μου θελει να παρει την φορμουλα και επιμενει πως μπορει να αναβθμισει για να παιξει, και μετα να ξαναγυρισει στην παλια. Κοινως οτι να ναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις