Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 παιδες? το online shop μεσω ps3 ποτε θα ειναι διαθεσιμο? θεκω να κατεβασω το gt hd!
mikeone Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 kalhspera paidia! enas filos mou tha taksidepsei iapwnia arxes iouniou,kai skeftomouna na tou pw na mou kanei import ena ps3.Kserete pia einai h episimh timi tou ps3 sthn iapwnia,kai pia ta mionektimata an parw apo eki ps3?To mono arnitiko nomize einai oti dn tha borw na vlepw eu region blu ray movies.Gnwrizete tpt allo?apo online tha paizei kanonika?
Daredevil Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 παιδες? το online shop μεσω ps3 ποτε θα ειναι διαθεσιμο?θεκω να κατεβασω το gt hd! einasi apo thn arxh dia8esimo aplws alla3e thn xwra se agglia.
mikeone Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 xeroume kapia official timi gia to ps3 sthn iapwnia?
ArtEmisMC Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 To mesimeri egine mia diakopi revmatos enw epaiza ps3, apo tote den paizei me to hdmi (tis logitech) stin tv, enw me to aplo kalodio doulevei kanonika.. Kamia idea??
ArtEmisMC Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Akyro! Mia mera meta, xoris na allaksw kati, ola doulevoun kanonika.. Ti na peis!
Lorea Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 καλημέρα μια ερώτηση: Εκανα εχθές το online registration στο Playstation network και το firmware update 1.7 παρολαυτα δεν με αφήνει να συνδεθω. Προσπαθεί να κάνει sign in και μετα απο λίγο με πετάει. Έχω δώσει πραγματικά στοιχεία απο Καναδά ωστέ να μπορω να έχω προσβαση στο online store αλλά δεν γίνεται τίποτα. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον στις ρυθμίσεις?
Daredevil Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 sto test connection ti nat type sou bgazei?
Lorea Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 δεν μπορω να το τσεκαρω τωρα για τι είμαι στη δουλειά θα το δω το απογευμα. Πρεπει να μου βγάζει κάτι συγκεκριμένο? θες να μου πεις τι πρεπει να βγάζει και να τα τσεκαρω εγώ στο σπίτι?
xrest Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 οχι ρε dare οτι νατ και να του βγαζει δε λεει τπτ.εμενα μου εβγαζε αρχικα nat3 αλλα δε με εμποδιζε να μπω στο psn.κατι αλλο παιζει.
xrest Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 πιστευω οτι αυτο ισως γινεται επειδη το ps3 ειναι αλλο region.λεω τωρα...δοκιμασε να φτιαξεις ενα 2ο account ευρωπαικο.εγω εχω 4 accounts ενα ελληνικο,αγγλικο.αμερικανικο,γιαπωνεζικο.και μου λειτουργουν ολα οκ,εκτος απο το ελληνικο για προφανεις λογους
Lorea Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Θα το κανω και αυτο αλλα δεν νομιζω οτι εχει να κάνει με το region, γιατι ένας αλλος φίλος εκανε registration παλι για Καναδα και ολα δουλευουν κομπλε. θα πειραματιστω πάλι το απογευμα και θα σου πω. Many Many Thanks
Daredevil Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 basika kane ena test connection kai kane mou post pisw ta results, Otan paw spiti ki gw 8a sou pw poia ports na anoi3eis sto router
Προτεινόμενες αναρτήσεις