therock Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Κοιτάχτε αυτό!!!!Και βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=CI81zRbV79s Kαλο αλλα ακριβο δεν ειναι?
cynic Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μολις αλλαξα ps3 απο fat σε slim.Φορτωνοντας save απο το backup του παλιου, σε restore στο νεο, μου αναφερει οτι δεν ειμαι ο owner.Ο χρηστης που εφτιαξα ειναι ο ιδιος με του παλιου? Υπαρχει τροπος να δουλεψουν τα saves ή τζαμπα το backup? PS: Δεν το εχω βαλει στο psn ακομα...
Avenger_13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μολις αλλαξα ps3 απο fat σε slim.Φορτωνοντας save απο το backup του παλιου, σε restore στο νεο, μου αναφερει οτι δεν ειμαι ο owner.Ο χρηστης που εφτιαξα ειναι ο ιδιος με του παλιου? Υπαρχει τροπος να δουλεψουν τα saves ή τζαμπα το backup? PS: Δεν το εχω βαλει στο psn ακομα... Δεν θα λειτουργησουν ετσι τα save files. Πρεπει να χρησιμοποιήσεις το Transfer Utility που είναι εδω: Settings > [system Settings] > [Data Transfer Utility]. Με αυτον τον τροπο ΟΛΑ μεταφερονται στη κονσολα που θες, αλλα σβηνονται απο την αλλη (saves, PSN games etc) . Οποτε το Back-up κράτα το. Αναλυτικα τα βηματα θα τα βρεις εδω: http://uk.playstation.com/ps3/support/network/detail/item250047/Use-the-data-transfer-utility/
cynic Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 To εβαλα psn εκανα synch και δουλεψαν τελικα.Απλα στο gow3 δεν εχει ξεκλιδωσει τα extras.Και uncharted 2 επαιξε κανονικα.
jason_rethymno Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Να ρωτήσω το GTA IV παίζει σε Playstation 3 slim?
SlackulatoR Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Γιατί όχι; Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας στα games όσο αναφορά fat vs slim.
zapermania Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Να ρωτήσω το GTA IV παίζει σε Playstation 3 slim? Μια χαρά παίζει.Το αγόρασα κ εγω πρόσφατα,τν platinum edition και όλα οκ
jason_rethymno Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Tο "indiana jones and the staff of kings" που είναι για PS2 θα παίζει στο PS3?
v-tidus Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 ουτε στο χοντρο, μονο σε καποιες εκδοσεις των 60gb
jason_rethymno Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) To PS3 slim μόνο 512 MB RAM έχει? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2010 από jason_rethymno
barbarian21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Λοιπον παιδια χρειαζομαι λιγη βοηθεια..μου εδωσε ενα φιλαρακι μου εδωσε το PS3 του να παιξω το GoW3 και εχω το εξης προβλημα...ο φιλος μου το συνδεει με ενα hdmi-dviκαλωδιο και βαζει το dvi πισω στην οθονη και το hdmi στο ps3. Το θεμα ειναι οτι δεν στα δικα μου monitors δεν υπαρχει hdmi θυρα απο πισω...Υπαρχει τροπος να το συνδεσω?? Υ.Γ Τωρα προσφατα του προεκυψε ενα προβλημα και δεν μπορει να συνδεσει το PS3 με av multi καλωδιο στην TV του,του βγαζει black screen.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 οταν χρησιμοποιει το hdmi και θελει το multi πρεπει να γυρισει την εξοδο σε αυτο.Η αμα δεν μπορει,κρατας το κουμπι του power πατημενο και μετα απο λιγο κανει μπιπ,απλα θα πρεπει να ξανασεταρεις το θεμα και το φοντο που ειχε πριν στα δικα μου monitors δεν υπαρχει hdmi θυρα απο πισω... μηπως εννοεις οτι στο μονιτορ σου δεν υπαρχει dvi θυρα;
jason_rethymno Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 256 MB XDR Main RAM, 256 MB GDDR3 VRAM. Δηλαδή είναι καλύτερα να αγοράσεις PC για να παίζεις παιχνίδια? Επειδή έχει πιο πολλη RAM ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις