departed Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια ψαχνοντας στο internet βρικα αυτο http://www.infectus.biz/developer-features.php#ps3 τι λετε ειναι πολυ κοντα στο να σπασουν το "ασπαστο" ps3 ?
timekeeper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια ψαχνοντας στο internet βρικα αυτο http://www.infectus.biz/developer-features.php#ps3 τι λετε ειναι πολυ κοντα στο να σπασουν το "ασπαστο" ps3 ? Καμία σχέση. Αυτό το τσιπάκι κυκλοφορεί πάνω από 2 χρόνια και είναι για άλλες δουλειές...
tonypapadovic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα, απέκτησα και γω το PS3 Slim με το Uncharted 2. Σημειωτέον ότι μαζί με extra χειριστήριο ο Κωτσόβολος το δίνει στα 369Ε. Κονσόλα έχω να δω 15 χρόνια , οπότε δεν ήξερα ακριβώς τι να περιμένω από την gaming πλευρά του PS3 εκτός φυσικά από τα διθυραμβικά σχόλια για το Uncharted 2, όχι μόνο από άποψη gameplay αλλά και από άποψη γραφικών που διάβαζα παντού. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι πόσο θα βελτιωθούν τα γραφικά του παιχνιδιού σε μια FullHD τηλεόραση. Αν και σύντομα θα το τσεκάρω σε 40άρα Bravia, αυτή τη στιγμή το δουλεύω σε 27άρα Samsung HDReady. Χάνω από τα γραφικά του παιχνιδιού εξαιτίας της ανάλυσης; (μου δίνει τις επιλογές 720p και 1080i η τηλεόραση, τα δοκίμασα και τα δύο, μικρή ήταν η διαφορά). Αν ναι, θα είναι μεγάλη η διαφορά εν τέλει; Η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιάστηκα (ξαναλέω πως δεν ήξερα τι να περιμένω, μόνο με wii έχω ψιλοασχοληθεί που προφανώς είναι περιττό να πω πως η διαφορά είναι χαώδης, το pc φαντάζομαι δεν συγκρίνεται έτσι κι αλλιώς) και θέλω να δω αν σε άλλη TV θα δω διαφορά. Πάντως στα Blu ray που δοκίμασα (βασικός λόγος αγοράς του PS3 για μένα - ήθελα bluray player) έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό που έβλεπα (που πάλι βέβαια σε μεγαλύτερη/καλύτερη τηλεόραση η απόδοση θα είναι ακόμη καλύτερη).
spid_x Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Παιδες θα αγορασω σε λιγο οθονη για το pc. Αλλα θελω να βαζω και το ps3 επανω. Τι παιζει με το 16:9 και 16:10 ? Θα παρω αυτην http://accessories.euro.dell.com/sna/products/%CE%9F%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/productdetail.aspx?c=gr&l=el&s=dhs&cs=grdhs1&sku=294998 θα εχει κανενα προβλημα?
gherudos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Με τα ίδια λεφτά παίρνεις 37' Samsung τώρα αν τα έχεις δώσε τα.
BELL Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 θα συμφωνήσω με τον gherudo. τηλεόραση με @@ παίρνεις
spid_x Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Mπα, ηθελα πρωτα οθονη για pc και πανω σαυτην να μπαινει και το πλει, Αλλα ποιο μοντελο εννοειτε?
BELL Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Πλέον οι FullHD τηλεοράσεις 32'' ξεκινούν από 450€. Αλλά αν θέλεις απαραίτητα οθόνη για pc, τότε αλλάζει το θέμα. Προσωπικά για οθόνη pc μου έχουν κάνει κλικ οι led 24'' της lg
spid_x Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Για την dell u2410 δεν μου ειπατε πως θα ειναι με το Play. Δεν ξερω τι παιζει με το 16:10. Θα ειναι οκ?
Flying_Dutchman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτησω κι εγω, ως υποψηφιος αγοραστης.... ποσο θορυβωδες τελικα ειναι το slim? Πχ, οταν βλεπει κανεις ταινια ή παιζει ενα παιχνιδι κτλ... μετα απο καποιες ωρες χρησης?
timekeeper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτησω κι εγω, ως υποψηφιος αγοραστης.... ποσο θορυβωδες τελικα ειναι το slim? Πχ, οταν βλεπει κανεις ταινια ή παιζει ενα παιχνιδι κτλ... μετα απο καποιες ωρες χρησης? Το slim είναι λίγο πιο θορυβώδες από το ΧΒΟΧ 360.
gherudos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Το slim είναι λίγο πιο θορυβώδες από το ΧΒΟΧ 360. Χααχαχαχα τι του λές ρε του παιδιού;Φίλε μου όλα τα PS3 είναι αθόρυβα,slim έχω πλέον κι εγώ και δεν ακούγεται κανένας μα κανένας θόρυβος...
timekeeper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Χααχαχαχα τι του λές ρε του παιδιού;Φίλε μου όλα τα PS3 είναι αθόρυβα,slim έχω πλέον κι εγώ και δεν ακούγεται κανένας μα κανένας θόρυβος... Περίεργο... Το δικό μου θα έλεγα ότι είναι θορυβώδες. Βέβαια δεν το καταλαβαίνεις όταν παίζεις αλλά όταν το παγώνω ακούγεται. Ίσως πάλι είναι ιδέα μου...
overclocker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Για μένα η σειρά πάει κάπως έτσι : XBOX360 > PS3 Slim > PS3 (80GB)
gherudos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Timekeeper μήπως το PS3 σου έχει πρόβλημα;Είναι απόλυτα αθόρυβο σου λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις