O mitsios Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Γεια σας φιλοι playstationαδες!Θελω να κανω μια ερωτηση που ειναι συγχρονως και απορια μου.Ενας γνωστος μου λεει οτι εχει κατεβασει ηδη 3 παιχνιδια του ps3 απο το site της sony με 7 ευρω το παιχνιδι!και τωρα λεει οτι σε μερικες μερες που θα παραλαβει το ps3 θα τα περασει απο το δισκο του υπολογιστη στον σκληρο δισκο του ps3 και θα τα παιζει απο κει.Εμενα δεν μου ακουγεται και τοσο λογικο το official site της sony να πουλαει τοσο φτηνα και τοσο απλοχειρα!Πειτε μου τις γνωμες σας φιλοι μου,μηπως μου το ελεγε για πρωταπριλιατικο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 δε γνωριζω να γινεται κατι τετοιο.στο επισημο site της sony δινει απλα πληροφοριες. Οταν παρει ps3,στο psn store υπαρχουν παιχνιδια που μπορεις να αγορασεις οπως το tekken dark resurrection,flow κλπ.Το θεμα ειναι οτι αν διαλεξεις Ελλαδα σαν χωρα δεν εχουμε διαθεσιμο το store.Αν δηλωσουμε ομως αλλη χωρα ναι μεν εχουμε προσβαση αλλα δεν μπορουμε να αγορασουμε τπτ γιατι η πιστωτικη καρτα πρεπει να ειναι ιδια με τα στοιχεια διαμονης που εχουμε δηλωσει. Εγω μονο ετσι ξερω οτι μπορω να κατεβασω παιχνιδια,μονο μεσα απο το psn store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 an den kano lathos, exei vrethei tropos na katevazeis ps paixnidia mesw tou pc sou k na ta pernas sto ps3 sou xoris na prepei na ta agoraseis. den to exo polipsaksei to thema mias k den exo ps3. gia perissoteres plirofories koita sto http://www.ps3news.com . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
O mitsios Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Απ'οτι καταλαβα μπορει να συμβαινει λοιπον κιολας..ενδιαφερον μου ακουγεται.Ευχαριστω για τις αποψεις σας παιδια,αν μαθω και εγω κατι νεοτερο θα σας ενημερωσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArtEmisMC Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Kalispera paidia. Exw ena problimataki me to hdmi, pira tis kalodeio logitech alla to ps3 anagnorizei san max resolution ta 1080i kai oxi ta 1080p. Mipws exete kamia idea ti "ftaiei"? i tileorasi exei max resolution ta 1080p.. Thanks in advance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 εχεις παει μεσα απο το dashboard να "τικαρεις" εσυ το 1080p? και πια tv εχεις συγκεκριμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArtEmisMC Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Nai to dokimasa, alla den to epairne, me girnouse pisw sto menou.. Exw tin 37pf9731d/10 tis philips.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven360 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Nai to dokimasa, alla den to epairne, me girnouse pisw sto menou.. Exw tin 37pf9731d/10 tis philips.. Δεν υποστηριζει 1080p... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArtEmisMC Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 sostos lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisss Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Oθόνη με ανάλυση Full HD. Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία οθόνης LCD, παρέχει πλήρη ανάλυση HD ευρείας οθόνης στα 1920 x 1080p - η υψηλότερη ανάλυση που μπορεί να επιτύχει μια μετάδοση HD mia xara true hd tv einai upostirizei isos kanei to paidi kana lathos sti sindesi n mporei na ftaei tpt allo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Kαι ομως ενω το panel της ειναι πραγματι 1080p.... ΔΕΝ υποστηριζει σημα εισοδου 1080p ...(!!!!) Οποιος το ψαξει λιγο στο google θα το διαπιστωσει αμεσως...γιατι εχει γινει θεμα εδω και καιρο ... Ειναι αρκετοι αυτοι που την πηραν ,αναμεσα τους κ εγω,αλλα δυστυχως την επεστρεψα την αλλη μερα για αυτον τον λογο ... Κριμα γιατι ειναι φοβερη τηλεοραση .....αλλα καθαρο σημα 1080p δεν βλεπεις και ουτε προκειται να δεις... off topic , αλλα τι εκανε ο Spown και ειναι banned..μπορει καποιος να με πληροφορησει εστω κ με pm ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreenDay Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Oθόνη με ανάλυση Full HD. Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία οθόνης LCD, παρέχει πλήρη ανάλυση HD ευρείας οθόνης στα 1920 x 1080p - η υψηλότερη ανάλυση που μπορεί να επιτύχει μια μετάδοση HDmia xara true hd tv einai upostirizei isos kanei to paidi kana lathos sti sindesi n mporei na ftaei tpt allo Κλασσική phillips. Με το 1920x1080p εννοεί pixels και οχι progessive scan:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbo77 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Το PS3 παίζει dinx/xvid/x264??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 an baleis linux basika paizei ta panta, sto default os paizei nomizw ps3 mp4 format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbo77 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Thanks a lot! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις