Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως,εγώ όταν παίζω παιχνίδι,δεν ακούω τίποτα από το drive.

εγω μονο 2 φορές το έχω ακούσει αλλα τεσπα δεν ξέρω θα δούμε ...

thanks

Δημοσ.

Στην ενότητα "Μετατρέψτε τα HD mkv σε Blueray DVD...." σε ρωτάω αν μπορεί αυτή η διαδικασία μετατροπής να γίνει χωρίς να χρειαστεί να κάψουμε δισκάκια, δηλαδή το προϊόν της μετατροπής να μπορεί να γραφτεί σε φλασάκι και να παίξει απευθείας στο PS3 μέσω USB. Μάλλον δεν θα το έχεις δει, γιαυτό δεν μου απάντησες ακόμα.

ναι γινεται με 2 προυποθεσεις, να πεις να κοβει τα αρχεια στα 4gb, και μετα χρειαζεσαι και ενα προγραμμα που λεγεται avchdme.exe που το βαζεις μεσα στον φακελο AVCHD και το τρεχεις μια φορα για να κανει τα αναγκαια rename, και μετα το βαζεις στο ps3 και το βλεπει σαν AVCHD και παιζει κανονικα υποτιτλους και dts ηχο, με την προυποθεση παντα ομως να εχεις διαλεξει σαν πηγη καποιο αρχειο που να υποστηριζει τις αναλυσεις του AVCHD.

Δημοσ.

Μπράβο βρε "KleKoR"

Από τα καλύτερα link που μου έχουν δώσει τον τελευταίο καιρό. Κατατοπιστικότατο. Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτό το site. Super. Μόλις είδα την πρώτη ταινία (Full Metal Jacket by Kubrick) στην τηλεόραση μέσω του PS3 σε ανάλυση 1920x1080 !!!

Keep on !!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια..ειχα δωσει το play σε εναν φιλο μου..το πηρα μετα απο ενα μηνα και το το δεξι αναλογικο απο το χειρηστηριο κολλαει συνεχεια δεξια..ειναι καποιοιες ρυθμισεις η θελει επισκευη?

Δημοσ.

Επισκευή (αν μπορέσεις να το φτιάξεις χωρίς να χαλάσεις τα πολλά εξαρτήματα που έχει μέσα).

Δημοσ.

Παιδιά μόλις πήρα το ps3 και θέλω να κατεβάσω το demo του resident evil 5 αλλά δεν το βρίσκω πουθενά στο playstationstore. Μόνο το versus βρίσκω που είναι add-on. Και γενικά λίγα demo βρήκα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά το demo;

Δημοσ.

Μπορείς επείσης να δοκιμάσεις να μπείς και στο Αμερικάνικο Store να ψάξεις γιατί κάπου το είχε πάρει το μάτι μου, όπου έχει πολύ περισσότερα πράγματα ως συνήθως, κάνοντας απλά ένα αμερικάνικο account.

Δημοσ.

Παιδιά,τα demo τα διαγράφουν από το store με το πέρασμα του χρόνου?Γιατί κι εγώ έχω παρατηρήσει κάποιες απώλειες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...