PETERANOS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μπορείς να ενώσεις το κόκκινο και άσπρο καλώδιο του PS3 με ένα ανταπτοράκι ώστε να καταλήγει σε “καρφί”. Δες της παρακάτω εικόνες! "][/url] "][/url] Πια τηλεόραση έχεις?
kdiamant Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μια τηλεόραση HD έχω Philips αλλά τωρα το μεντέλο...Ωραία αλλά με τον τρόπο που λες θα έχω στερεοφωνικό ήχο?
Udontneed2know Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Η μεταφορα του σηματος ειναι ψηφιακη, οποτε η δουλευει ειτε οχι, και αυτη ειναι και ολη διαφορα μεταξυ των καλωδιων, η αξιοπιστια τους, για θεμα αποδοσης δεν υπαρχει θεμα , δεν ειναι οπως τα αναλογικα σηματα, οποτε με ενα αξιπρεπες dvi2hdmi καλωδιο δεν θα εχεις προβλημα. τον ηχο θα τον παρεις ειτε απο το τριπλο καλωδιο που ερχεται με το Ps3, ειτε με οπτικη ινα, και αυτο το επιλεγεις στις ρυθμισεις του ηχου.
karlat89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Παιδια θέλω να μ,ε βοηθήσετε σε κάτι.Έβαλα Linux,αλλα δεν έχω συνδεση στο internet,μήπως μπορει κάποιος να με βοηθήσει με τις ρυθμήσεις για ασυρματη σύνδεση
kdiamant Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μπορείς να ενώσεις το κόκκινο και άσπρο καλώδιο του PS3 με ένα ανταπτοράκι ώστε να καταλήγει σε “καρφί”. Δες της παρακάτω εικόνες! Πια τηλεόραση έχεις? Το δοκίμασα και όλα ok! Ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας!
giorgos147 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 karlat89 και εγώ είχα βάλει linux αλλά για να συνδεθώ στο internet ένωνα το ρούτερ με το ps3....ασύρματο δε τα κατάφερα και δε ξέρω και αν γίνετε....αν και δεν είναι λόγικο να μη γίνετε.αν έχεις ρούτερ,ένωσε το με ρούτερ και θα μπει τωρα για παραπάνω μη με ρωτας....κατι ''χρόνια'' έχω που έβαλα linux στο ps3 πιστεύω να βοήθησα κάπως
tacuma Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Παιδιά αμα παρω ps3 με φορματ NTSC θα παιζει στην τηλεοραση μου? Με κανα καλωδιο θα μπορω να παιζω? Γενικα αξιζει να το κυνηγησω? Ή τζαμπα θα παει το blue ray κλπ?
gherudos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Τσάμπα θα πάει,μην το πάρεις ξέχνα τις ταινίες DVD/Bluray και τα παιχνίδια PS2/PSX.
tacuma Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Το σκεφτομουν γιατι βρηκα το 80αρι το καινουριο με 350ευρω και MG4 απο Αμερικη. Αλλα ειναι και το τελωνειο που θα μου εβγαινε ακριβοτερο.
xelonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Τι να το κανεις και καλα το φτηνο απο αμερικη -ebay οταν δεν θα εχεις εγγθηση??? Μην προσπαθειτε να γλυτωσετε απο αλλου χρηματατα οταν δεν πρεπει Για παιχνιδια απο ebay 100% με 20-30 ευρω παιρνεις κορυφαια ακομη και καινουργια οταν οι απατεωνες εδω τα πουλανε ολα 70ε!!! Παρε απο ενα καλο οχι απαραιτητα "μεγαλο" μαγαζι ενα ps3 με 40 σκληρο και πες του να σου παραγγειλει ενα σκληρο 250gb και να παρει πισω αυτον που εχει το ps3 και θα ειασι cool!! απλα ψαξε ρωτα και μετα πληρωσε με ευρω (ΕΧΟΥΝ αξια τα λεφτα μας)
G_Zisis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά,λέω να πάρω την καινούργια έκδοση του ps3 όμως απ' ότι βλέπω κυκλοφορεί μόνο bundle.Μήπως ξέρει κανείς αν η έκδοση με τα 160gb θα κυκλοφορεί ξεχωριστά,χωρίς δηλαδή να συνοδεύεται από κάποιο παιχνίδι;
saxo kit car Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά έχω ακούσει ότι δεν έπαιζαν και δεν παίζουν όλα τα PS3 παιχνίδια τον PSX και PS2, αληθεύει; Και αν ναι, πιο PS3 πρέπει να βρω για να παίζω εύκολα τα παιχνίδια και από τα προηγούμενα playstation;
forlorn_hope Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Πείρα κ εγώ το ps3 και είχα μια απορία. πόσο μεγάλη διαφορά στη ποιότητα παίζει το καλώδιο hdmi? πείρα ένα των 11 ευρώ. οι διαφορέσ στι τιμέσ των συγκεκριμένων καλωδίων πού οφείλονται?
tsakonas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 εννοεις hdmi vs hdmi ? καμια διαφορα. οι διαφορες στις τιμες ειναι καθαρα για εμπορικους λογους(stock klp)
Προτεινόμενες αναρτήσεις