Προς το περιεχόμενο

PROBLIMA ME DVD

Alexis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tί εννοείς παρουσιάζεται η εικόνα να τρεμοπαίζει; Μπορείς να γίνεις λίγο πιό συγκεκριμένος; Αν εννοείς ότι η εικόνα κατά την διάρκεια γρήγορων σκηνών χάνει καρέ τότε μάλλον θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις το DMA είτε μέσω των properties του my computer είτε από το εργαλείο που έχει το ίδιο DVD. Αν τώρα τρεμοπαίζει και χωρίς να χρησιμοποιείς το PowerDVD τότε μπορεί να φταίει κάποια ρύθμιση στην ανάλυση.<p>Αυτά από εμένα. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

Otan leo tremopaizei den ennoo oti xanei frames .I eikona einai omali apla miazei san na kounietai pano kato i oli eikona Ayto einai perisotero emfanes bebaia stoys ipotitlous.Pantos an apomakrintho ligo apo tin othoni to problima ayto den einai katholoy enoxlitiko alla den nomizo bebaia na einai ayti i lisi etsi?

Δημοσ.

Το πρόβλημα οφείλεται όπως είπε και ο lefteriz στην ρύθμιση για weave ή bob playback. Εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα έχεις όταν διαλέξεις force weave στα video settings.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και έτσι λύθηκε...

Τώρα η διαφορά μεταξύ weave και bob δεν ξέρω ποια είναι frown.gif" border="0 <p>Hope it helps

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...