louben Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Γεια χαρα σε ολους. ΠΑιδια μια ερωτηση. Μπαινω πολυ συχνα εδω http://speedtest.net/index.php για να κανω τεστ της γραμμης μου.Ωστοσο στην επιλογη my past results μου βγαζει 4-5 ΙΡ διαφορετικα μεταξυ τους τα οποια ουδεμια σχεση εχουν με το δικο μου και ημερες και ωρες ακαταστατες. Να υποθεσω πως εχει να κανει με την αποδοση δυναμικου ΙΡ απο τον ρουτερ ή ειναι κατι αλλο? Μγπως ξερει καποιος τι ρυθμισεις χρειαζεται να κανω ωστε να υπαρχει ταξινομηση των μετρησεων(κατα ημερομηνια,ταχυτητα κτλ)?
alexzzz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Einai logo tou oti den exeis statheri ip. Giati den kratas arxeio me tis ikones 'H txt me ta apotelesmata?
louben Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Einai logo tou oti den exeis statheri ip. Giati den kratas arxeio me tis ikones 'H txt me ta apotelesmata? Pως μπορει να γινει αυτο χειροκινητα?
alexzzz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Otan teliosei to test sou vgazei to apotelesma kai dipla 3 epiloges (1. Forum Link, 2. Hyperlink, 3. Direkt link) an kaneis copy to direct link sou to vazeis ston browser sou kai sou vgazei kati san kai afto to andigrafis ston ipologisti sou kai telioses
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 kapoia stigmi allos ixe tin ip sou opote ekane autos test.opote tha deis apira testakia pou den ine ola dika sou.
louben Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 efarmosa th symboylh ths antigrafhs kai doyleyei thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.