sarisn Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Είναι εφικτό? Ξέρω ότι είναι σχετικά καινούργιο μοντέλο ακόμα, αλλά μήπως ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει κανένα tweak utility? Χρησιμοποίησα το CCC Overdrive αλλά με το που πήγα να αποθηκεύσω τις αλλαγές, κρέμασε το σύστημα, και ας είχα κάνει μόνο ένα μικρού μεγέθους O/C. Αφήνω και μια πισινή για το τροφοδοτικό μου βέβαια, ένα Chieftek 340 watt. Thanks
Tenshi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Nα την ξεκλειδώσεις να γίνει ΤΙ ακριβώς;Δέν υπάρχει κάτι παραπάνω απο την ΧΤ,ούτε έχει τίποτα απενεργοποιημένο για να ενεργοποιήσεις. Αν θές απλά να κάνεις o/c υπάρχουν αρκετά προγράμματα όπως το ati tool που σου βρίσκει μέγιστες συχνότητες μνήμης και πυρήνα αυτόματα. Το chieftec, αν και σκυλί θα πρέπει να το αλλάξεις όπως και δήποτε με κάτι πιο δυνατό (τουλάχιστον 500watt),για το καλό της κάρτας και των άλλων υποσυστημάτων.Πιστεύω είναι θέμα χρόνου πρίν καεί κάτι και στην καλύτερη περίπτωση αυτό θα είναι μόνο το τροφοδοτικό...στην χειρώτερη, δέν θέλω να το σκεύτομαι.
sarisn Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Λες ε? Τότε ας πάρω πρώτα ένα τροφοδοτικούλη και βλέπουμε
Tenshi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Για να ψάχνεις tweak για την κάρτα σου,λογικά δέν θα σε ικανοποιεί η απόδοσή της (αν και είναι μία γρήγορη κάρτα).Πιστεύω οτι το τροφοδοτικό σου δέν επαρκεί και δέν μπορεί να δώσει αρκετη τροφοδοσία στην vga σου για να αποδώσει τα μέγιστα.Πάλι καλά να λές,υπάρχουν περιπτώσεις που το pc δέν ξεκίναγε κάν.Ψάξε κάτι σε 500-600watt που να δίνει τουλάχιστον 28Α στις 12V γραμμές.Υπάρχουν αρκετές λύσεις γύρω στα 75-100 euro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.