kostasSTi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημιουργήθηκε ένα θέμα με τον φίλο μου panoskk και με το θέμα "X-tream Pc". Βρέθηκαν λοιπόν μερικοί οι οποίοι, προφανώς λόγω ζήλειας, μπήκανε κι αρχίσανε να λένε ότι να'ναι χωρίς να τους την πει κανείς και να συζητάνε περί χρημάτων του μπαμπά. Αυτός λοιπόν που το είπε αυτό δεν κατηγορήθηκε για κάτι και δεν του την είπε κανένας moderator για τις βλακείες που λέει για κάποιον άνθρωπο που δε γνωρίζει. Δεν ξέρει λοιπόν οτι ο Πάνος δουλεύει από τις 4 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ και δεν χρειάζεται τη βοήθεια κανενός μπαμπά για να πάρει κάτι. Το ξεπερνάμε κι αυτό και παρακάτω χωρίς κανένα πάλι λόγο πετάγεται ένας τύπος "τα ξέρω όλα και είμαι και μάγκας" και θίγει θέμα μεγέθους. Μεγάλε δεν ξέρω αν την έχεις δει του panoskk και μας λες οτι είναι 6 εκ. αλλά και να την έχεις δει, είναι ύποπτο. Το δικό σου όμως 10 εκ. δεν είναι μεγάλο, οπότε μην το λες και στο φόρουμ, ρεζίλι γίνεσαι (μην ανησυχείς όμως, κατάλαβα που το πας). Κι αυτόν πάλι δεν τον ενοχλεί κανένας! Το τελευταίο ποστ, είναι από τον "κύριο" madsc, ο οποίος τυχγάνει μοντεράτορας του φόρουμ. Μπαίνει κι αυτός, τα χώνει κι αυτός στον Πάνο χωρίς πάλι να τον γνωρίζει και με περισσή μαγκιά, κλειδώνει το ποστ για να μην έχει κανένας τη δυνατότητα να απαντήσει ακόμα και στον ίδιο. Με ποιο κριτήριο το έκανε αυτό? Το λογικό είναι να σβήσεις κάποια υβριστικά πόστ από μερικούς τύπους που είναι off topic τελείως και όχι να παίρνεις το μέρος των φίλων σου και να κάνεις το φόρουμ σπίτι σου. Τον κάθε moderator δεν τον ελέγχουν οι υπόλοιποι mods? Έχει τι αλάθητο του Πάπα και δεν τον κρίνει κανείς? Και για να προλάβω μερικούς από εσάς, όχι δεν είμαι δικηγόρος του Πάνου και ούτε το παίζω. Αλλά από τη στιγμή που δε μπορώ να πω αυτό που θέλω χωρίς φυσικά να θίξω κανέναν και θεωρώ οτι είναι πάνω απ'όλα υπεύθυνος ένας mod που θεωρητικά είναι ουδέτερος σε διαφωνίες μελών, τότε εκφράζω το παράπονό μου προς τους υπόλοιπους mods με όποιον τρόπο μπορώ. Δε μπορεί να επιτρέπεις σε κάποιον να θίγει έναν άνθρωπο και να τον κρίνει όπως γουστάρει αυτός και μετά να παίρνεις το μέρος του, να κλείνεις το thread και να μην επιτρέπεις σε κανέναν που γνωρίζει αρκετά κάποιον άνθρωπο να τον υπερασπιστεί. Πραγματικά λυπάμαι που δε μου δίνουν την ευκαιρία να απαντήσω άμεσα σε κάποια πράγματα και αν θεωρήσετε λάθος που άνοιξα αυτό το τόπικ και έχετε σκοπό να το διαγράψετε, διαγράψτε και μένα. Ευχαριστώ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Απλά θα πω ότι τις αντιρρήσεις μας στον τρόπο που χειρίζονται ένα θέμα οι mods τις αναπτύσσουμε μέσω pm και όχι ανοίγοντας thread. Για να μη με παρεξηγήσεις, δεν ξέρω την υπόθεση, ούτε εξετάζω ποιος έχει δίκιο. Απλά σου θυμίζω τι λένε οι κανονισμοί.
kostasSTi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Φίλε snoob δεν το έκανα με πμ γιατί δεν είναι κατί που αφορά έναν mod μόνο αλλά όλους! Οπότε το έκανα θέμα εδώ γιατί είναι πρόβλημα στο φόρουμ και όχι προσωπικό!
Lucifer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ό,τι είπε ο προλαλήσαντας. Αναφορικά με το θέμα τώρα, αυτό με το αλάθητο του Πάπα ισχύει.
tarrasque Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 το συγκεκριμένο θέμα νομίζω είχε ξεφύγει αρκετά και δεν πρόσφερε σε κανέναν τίποτα (πλήν του γέλιου ) και καλώς κλειδαμπαρώθηκε. τα υπόλοιπα με p.m. γιατί πόσο την έχει ο ένας και ο άλλος δεν αφορά τους υπόλοιπους. Paris brûle-t-il?
JOHNX2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 madsc tha sou protina na proseksis ta logia sou pros emena kai na stamatisis tous eleinous xaraktirismous sou dioti den eimaste kolitaria apo xtes. to ekanes epanelimena... epitrepete enas moderator (sta logia) na me xaraktirizi teliomeno me plakaz stin plati? tote i xristes pos tha me xaraktirizoun? kai sto kato kato me pio dikaioma re file? apo to strato fili eimaste? Kai ean dite tis apantisis sto thema opou anaferthike o xaraktirismos tou kiriou EGO TO MONO TO OPIO EKANA HTAN NA VOITHISO TON SINFOROUMITI VASILIS-X GIA NA KATAFERI NA LITOURGISI TIN MITRIKI TOU SOSTA o kirios moderator omos (na ton kani o theos) ipethese (leme tora) oti ego diafimizo tis mnimes... kai kano diafimisi... eimai apo eteria polisis ipologiston... k.t.l. AUTA TA OPIA ANAFERO MPORI NA TO EPALITHEUSI KAI O IDIOS O VASILIS-X kirie madsc. edo o alos ebgale ton xaraka kai edixne pios tin exi pio megali.... re tha trelathoume tora... kai o madsc pera vrexi... autos ti kani SIMVADIZI ME TIN GRAMI TOU FOROUM? mipos prepi na gini mia anatheorisi ierarxias? kai oso gia to teleuteo sou post madsc... pou me kseris esi emena? kseris me ti asxoloume? pou douleuo? ti kano? OXI!!! opote min anaferese se mena opos den anaferome ego se sena. madsc kane me ban boun ntoun doun kai foun den ksero ti alo na euxaristithi o egoismos sou. ante min argis aloste esi eisai edo o arxontas kai emis oi douli sou. kai min arxisis pali ta pm tou stil O DROMOS EINAI ANIXTOS KAI TA SKILIA DEMENA... MPORIS NA FIGIS APO EDO MESA...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 @kostasSTi, Αυτο εδω το topic γιατι το εκανε ; Τι μας νοιαζει αν το super pc του πεταει ; και βγαζει χ βαθμους στο 3dmark ;
JOHNX2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 diladi ena topic me thema "to pc mou exi provlima" gia pio logo ginete? ti mas niazi alloste to diko mas PC einai mia xara... auto pou les den exei vasi, skepsou ligo... se foroum ipologiston vriskese, ti thelis na sou parousiasi laxana?
grigas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εγώ πάντως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προτείνω στον HAL να βάλει ένα μαύρο skin στο vbulletin γιατί τελευταίο καιρό η οθόνη μου ζεσταίνεται. ΚοσταςSTI ακόμα δεν έχεις κλείσει ούτε 10 μέρες στο forum...μήπως θα έπρεπε να είσαι πιο συγκρατημένος??
Hal9000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 'Εχουμε πει χιλιάδες φορές πως οτιδήποτε σχετικό με το moderation είναι καλύτερο να ειπωθεί μέσω pm και όχι δημόσια που πραγματικά πολύ σπάνια βγαίνει αποτέλεσμα. Συνήθως αποτελούν αυτά τα topics μια συνέχεια του κλειδωμένου topic. Απλά δύο λόγια πριν το κλείδωμα και το "αλάθητο". Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει συμφωνία απόψεων σε όλα τα θέματα μεταξύ της ομάδας διαχείρισης. Πάντα υπάρχουν οι κανόνες και γενικές γραμμες που ακολουθούμε και φυσικά έχουμε κάνει λάθη και αναιρέσει ποινές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.