HaPagan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Λοιπόν σε 10 μέρες περίπου θα πάω για 5 μέρες στο Παρίσι και ψάχνω τώρα να ξεκαθαρίσω τι γίνεται ακριβώς με το roaming. Η βασική SIM που χρησιμοποιώ είναι μια σύνδεση της COSMOTE ενώ έχω και μια SIM free2go της TIM. Θα ήθελα να μάθω τι ισχύει για το συμβόλαιο της Cosmote και τι για τις κάρτες της TIM. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το free2go δεν χρειάζεται ενεργοποίηση επειδή είναι κάρτα και όχι συμβόλαιο. Εδώ, http://www.tim.gr/pages.fds?langID=1&pageid=931 , βρήκα και τις χρεώσεις του. Αυτές είναι οι τελικές χρεώσεις ή σε αυτές πρέπει να προσθέσω και την κανονική εγχώριο χρέωση; Επίσης, για την COSMOTE πρέπει να πληρώσω εγγύηση (δεν έχω πιστωτική); Διάβασα κάπου ότι επειδή θα πάω για μικρό χρονικό διάστημα δεν απαιτείται πληρωμή εγγύησης. Τι προτείνεται από τα δυο;
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Το ποσό της εγγύησης είναι στα 290 νομίζω. Για να μάθεις σίγουρα και για το διάστημα που λες,πάρε τηλ το 1212. Αλλά για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο,θα σου πρότεινα την κάρτα. Για τόσο μικρό διάστημα είναι κρίμα να μπαίνεις στη διαδικασία πληρωμών. Φόρτωσε την κάρτα μονάδες και καλά ταξίδια
HaPagan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ναι και εγώ καταλήγω στην επιλογή της κάρτας τελικά... Απλά μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το τελικό ποσό πληρωμής για κάθε κλήση ή μήνυμα; Είναι αυτά που αναγράφονται στην σελίδα που αναφέρω ή θα πρέπει σε αυτές τις τιμές να προσθέσω και την κανονική χρέωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.