lefi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 1)Πως μπορώ να φτιάξω αρχείο βοήθειας (*.chm) γίνεται στην vb; αν όχι ποιά προγράμματα το φτιάχνουν; 2)πως μπορώ να κάνω ένα οποιδήποτε Button να λειτουργεί σαν κουμπί "τί είναι;" στην vb 2005.
Directx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δεν ασχολούμαι με την VB αλλά για την κατασκευή CHM μπορείς να κατεβάσεις το ανάλογο εργαλείο (HTML Workshop) της Microsoft από εδώ: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=00535334-c8a6-452f-9aa0-d597d16580cc&displaylang=en
lefi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ευχαριχτώ πολύ Directx, θα το δοκιμάσω σύντομα και αν έχω απορία θα γράψω από κάτω, υποθέτω οτί είναι δωρεάν και εύκολο στην χρήση αλλιώς ίσως χρειαστώ κάτι άλλο.
Jacaranda Bill Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το HelpMaker, είναι δωρεάν και περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείς.
Directx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ευχαριχτώ πολύ Directx, θα το δοκιμάσω σύντομα και αν έχω απορία θα γράψω από κάτω, υποθέτω οτί είναι δωρεάν και εύκολο στην χρήση αλλιώς ίσως χρειαστώ κάτι άλλο. Είναι δωρεάν και σχετικά εύκολο στην χρήση, για την κατασκευή των HTML σελίδων του CHM αρχείου προτιμώ το FrontPage. Επίσης περιλαμβάνει ένα πολύ εύχρηστο πρόγραμμα που σου επιτρέπει να βγάζεις εύκολα φωτογραφίες των παραθύρων του λογισμικού σου. Τώρα αν σου φανεί δύσκολο, δοκιμάζεις κάτι άλλο..
lefi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Κατέβασα και τα δύο προγράμματα: 1)καταρχάς καλυφθηκά από της απαντήσεις και σας ευχαριστώ θερμά 2)Το HTML Workshop είναι καλό αλλά μου φάνηκε πολύ παραμετροποιήσιμο σε βάζει να κάνεις πολλά πράγματα πριν φτάσεις εκεί που θέλεις. 3)Τελικά χρησιμοποιώ το HelpMaker και είμαι ικανοποιημένος είναι πανεύκολο έχει ότι χρειάζετε αλλά με αρκετά προβλήματα στην διεπαφή χρήστη η μορφοποίηση του κειμένου παρουσιάζει αρκετά bug το οποίο αντιμετωπίζετε εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.