Προς το περιεχόμενο

Κομιξ

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ασχοληθω με τα κομιξ ξερει καποιος πως να αρχησω? (περιοδικο, σιτε,:confused: ) ειμαστε μια παρεα και πραγματικα ενδιαφερομαστε (σαν χομπι οχι σαν δουλεια απλα για το χαρτσιλικι) αν μπορουσατε να βοηθησετε πραγματικα θα το εκτιμουσα!:) :)

Δημοσ.

xm ειναι πολυ γενικό αυτο που λές..κομιξ ειναι μια πολυ μεγαλη κατηγορία.. για τη ενδιαφερεσαι ακριβώς; συλλογη;;και τι τυπου κομιξ; disney η τύπου grafic novels?

Δημοσ.

ενδιαφερομαι πιο πολυ για grafic novels αλλά ελαγα να αρχισουμε απο μικρα κομιξ σε εφημεριδες....

Δημοσ.

λοιπον για grafic novels ξεκινησε με ένα φοβερό κομιξ του allan moore το watchmen.ειναι το καλύτερο του και φοβερο !! . :D

τι ενοείς μικρά κόμιξ σε εφημερίδες? τύπου stripakia? να τα εκδιδετε ή να τα συλλέγετε; ελληνικός ή ξένος τύπος? έχει βγει βιβλίο πχ με την πλήρη συλλογή των peanuts.

Δημοσ.

Aποτι καταλαβαινω ο φιλος ΔΕΝ ενδιαφερεται να αγορασει, ενδιαφερεται να γραψει ο ιδιος κομικς

Λαθος χωρα διαλεξες φιλε μου, στην Αμερικη η καθε μεγαλη εταιρεια εχει και απο 15 θυγατρικες και περνουν πιτσιρικαδες με τα καραβια και σου λεει "Ενας να μου κανει, φτιαχτηκα", σαν τις ακαδημιες του Αγιαξ.

Για Ελλαδα ενω ασχολουμαι πολυ με κομικς 99% Αμερικανικα, καποια εκδοτικη που να εχει αυτο που ψαχνεις και για το στυλ που ψαχνεις (δηλαδη να ειναι διαθεσιμη να ρισκαρει με ενα χομπιστα) δεν εχω βρει. Δοκιμασε κανα μεηλ σε αυτους που βγαζουν το "Κομιξ" (ξερεις, της Ντισνευ) εχουν πολυ σοβαρη δουλιτσα και ισως σε κατευθείνουν (να σου δωσουν οι ιδιοι δουλεια δυσκολο)

Ααααα και βεβαια το να πας με την παρεα σου "πακετο" ξεχασε το, εκτος αν το εκδιδετε με ιδια έξοδα

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τις εκδόσεις Παρά Πέντε. Παλιότερα είχα κάνει μια μετάφραση ("φτασμένων") Ελλήνων που είχαν εκδόσει δουλειά τους από αυτό τον εκδοτικό οίκο και γενικά τους βρήκα αρκετά δεκτικούς.

Εναλλακτικά, θα σας πρότεινα το στήσιμο webcomic. Η κοινότητα είναι τεράστια και οι ευκαιρίες αρκετές, εφόσον αρέσει η ιδέα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...