pc2buy.gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ποια είναι η γνώμη σας για τα e-shop και ποιο θεωρείτε πιο αξιόπιστο για αγορές ηλεκτρονικών υπολογιστών, εξαρτημάτων και gadgets;
poscaman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 οταν λες αξιοπιστο τι εννοεις?στα οικονομικα-συναλλαγες,στο after-sales σε τι ? (ειπαμε βρε φιλε να κανουμε ερευνα αγορας-πελατων,αλλα το δικο σου βγαζει ματι!!!)
pcos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Auto pou koitazo ego apo ena eshop einai na exei katastimata kai na min xreiazetai couriers. Poio sas erxetai sto mialo?
RapidShade Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ποια είναι η γνώμη σας για τα e-shop και ποιο θεωρείτε πιο αξιόπιστο για αγορές ηλεκτρονικών υπολογιστών, εξαρτημάτων και gadgets; Απορία: Η ερώτηση απευθύνεται εδώ ώστε να πάρεις μια γνώμη για το αν το eshop που διαφημίζεις στην υπογραφή σου τα πληροί, ή όντως για να κάνεις μια "έρευνα"... Στα eshop, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να κάνεις μια απλή σύγκριση σε τιμές κλπ... και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κριτήριο. Μπαίνοντας στο δικό σου - το οποίο παρεπιπτόντως δεν είχα υπόψη μου, μπήκα απλά να συγκρίνω κάποια προϊόντα με άλλα δημοφιλή eshop... Με μια-δυο δειγματοληψίες που έκανα οι τιμές σας είναι από απαγοητευτικές μέχρι και παράλογες... Ισως θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα πριν "καλέσετε" κόσμο να επισκευτεί το site... γιατί αν την πρώτη φορά η "γεύση" που του μένει είναι αυτή... Δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά.. Φιλικά, RapidShade
theo37 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Απορία: Η ερώτηση απευθύνεται εδώ ώστε να πάρεις μια γνώμη για το αν το eshop που διαφημίζεις στην υπογραφή σου τα πληροί, ή όντως για να κάνεις μια "έρευνα"... Στα eshop, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να κάνεις μια απλή σύγκριση σε τιμές κλπ... και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κριτήριο. Μπαίνοντας στο δικό σου - το οποίο παρεπιπτόντως δεν είχα υπόψη μου, μπήκα απλά να συγκρίνω κάποια προϊόντα με άλλα δημοφιλή eshop... Με μια-δυο δειγματοληψίες που έκανα οι τιμές σας είναι από απαγοητευτικές μέχρι και παράλογες... Ισως θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα πριν "καλέσετε" κόσμο να επισκευτεί το site... γιατί αν την πρώτη φορά η "γεύση" που του μένει είναι αυτή... Δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά.. Φιλικά, RapidShade σωστός!!!!!!
poscaman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Με μια-δυο δειγματοληψίες που έκανα οι τιμές σας είναι από απαγοητευτικές μέχρι και παράλογες... αυτο ξεχασα να το αναφερω.χτες αγορασα μια tft απο ενα απ'τα πιο μεγαλ α e-shop.σημερα στο δικο σου την βλεπω 40 ευρω πανω...χωρις τα μεταφορικα να υποθεσω να ειναι τσαμπα..οι τιμες λοιπον ειναι για γδυσιμο...
RapidShade Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 αυτο ξεχασα να το αναφερω.χτες αγορασα μια tft απο ενα απ'τα πιο μεγαλ α e-shop.σημερα στο δικο σου την βλεπω 40 ευρω πανω...χωρις τα μεταφορικα να υποθεσω να ειναι τσαμπα..οι τιμες λοιπον ειναι για γδυσιμο... TAGAN U25 500W e-shop: 90.5 pc2buy: 143.0 52.5 ευρώ ακριβότερα???!!!! Παίρνω σχεδόν 2 !!!
mamouxalos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εγώ παράγγειλα από e-shop ένα DVD-RW και ενώ ήταν σε έλλειψη δεν το είχαν αφαιρέση από τους πίνακες τελος πάντων ταλαιπωρήθηκα δέκα μέρες και τους είχα στείλει και τα λεφτά. **********
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 προσέχουμε (τις εκφράσεις μας) για να έχουμε. γιατί αν δεν προσέχουμε, δεν θα έχουμε.
pc2buy.gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Σε ποια περιοχη εισαι και θα σε βολευε να επισεκευθεις; Auto pou koitazo ego apo ena eshop einai na exei katastimata kai na minxreiazetai couriers. Poio sas erxetai sto mialo? Σε ποια περιοχη εισαι και θα σε βολευε να επισεκευθεις;
SeXBOX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 INTEL CORE 2 DUO E6700 e-shop: 476.00 ? pc2buy: 632,00 ? Όχι!!! Ρε παιδιά... έλεοοοος!!
zedone Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Συγνώμη αλλά είναι κανονικό μαγαζί;Ή περιμένετε να πέσει η παραγγελία και το παραγγέλνετε απο άλλο e-shop και το ξαναστέλνετε στο πελάτη με τρελλή προσαύξηση;
wert Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Το μαγαζάκι βλέπω πάει για κλείσιμο. Όλα πάνω + μεταφορικά. !!!! Δεν παίζει έτσι. Δύσκολες εποχές. Εκτός και βρεθούν θύματα.
nikosdimos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Αρκετά ωραίο το site από εμφάνιση αλλά από τιμές... 20'' LG L 204WT-BF Silver-Black: eshop.gr: 286.00? pc2buy.gr: 400.00? Διαφορά: 114? Πολύ μεγάλη διαφορά για να έχει ελπίδες να πουλήσει...
Vagos_46 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Κάκιστος τρόπος για διαφήμιση,δεν κερδίζεις πελάτες έτσι το αντίθετο μάλλον.... Και οι τιμές απλά καταπληκτικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.