MariaTs. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Θα ήθελα την βοήθεια σας φίλοι μου. Λοιπόν έχω γράψει ένα κείμενο στο word (Office 2003) και για λόγους ασφαλείας το αποθήκευσα συμπιέζοντας το στο WinRAR με κωδικό. Θέλοντας να συνεχίσω το κείμενο αυτό, άνοιξα το word απ'ευθείας απ'το winrar χωρίς να κάνω extract. Έγραψα ότι ήταν να γράψω και κλείνοντας το μου ζήτησε να το αποθηκεύσει. Το αποθήκευσα. Ανοίγοντας και πάλι το winrar και κάνοντας αυτή την φορα extract διαπιστώνω ότι δεν είχε σωθεί τίποτε απ'τη συνέχεια του κειμένου. Αναρωτιέμαι που να πήγε το κείμενο που αποθηκεύθηκε... Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βρω αυτή την συνέχεια κάπου; Πήγα στην αναζήτηση του υπολογιστή αλλά δεν μου βρήκε κάτι σχετικό... :-|
Nikb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ψάξε στο c:\documents and settings\[your user name]\Local Settings\temp μήπως έχει ξεμείνει κάτι...
MariaTs. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δεν είχε τίποτε ο φάκελος εκεί μέσα. Κι ακόμη απορώ τι αποθήκευσε και που... :roll:
Nikb Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Αν πας στο word στα εργαλεία->επιλογές->θέσεις αρχείων θα δεις το folder που αποθηκεύει τα αρχεία αυτόματης ανάκτησης. Για ψάξε και εκεί... Μην περιμένεις να βρείς αρχείο .doc μαλλον .tmp θα είναι αν έχει μείνει...
alkisg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Τι έγινε: 1) Ανοίγοντας το .rar, έκανε έναν φάκελο στο %temp%\WINRAR12345(κάτι με RAR στο όνομα) 2) Ανοίγοντας το .doc, αποσυμπιέστηκε στον παραπάνω φάκελο 3) Αποθηκεύοντας και κλείνοντας το .doc, αποθηκεύτηκε στον παραπάνω φάκελο 4) Αν έκλεισες το RAR μετά από το Word, τότε το RAR έσβησε τον προσωρινό φάκελο και επομένως και το αρχείο. Αν έκλεισες πρώτα το RAR, τότε είσαι τυχερή, το έγγραφο υπάρχει ακόμα στο σκληρό σου. Για να το βρεις, πήγαινε έναρξη->αναζήτηση και πες του να σου βρει τα αρχεία *.dοc με ημερομηνία τροποποίησης μέσα στην τελευταία εβδομάδα. Αν πρώτα έκλεισες το word και μετά το rar, τότε πρέπει να πας σε προγράμματα file recovery (undelete), με αμφίβολα αποτελέσματα.
MariaTs. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Άλκη ναι: έγραψα ότι έγραψα έκλεισα το word αφού μου ζήτησε αποθήκευση και μετά το winrar. Άρα είμαι άτυχη, άλλα πήγαν υπέρ πίστεως ότι έγραψα! Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια... Άλκη αυτά που σημειώνεις θα με βοηθήσουν στο εξής! Και σ'ευχαριστώ για την ανάλυση!
kleidokratwr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Ακόμη ισχύει πάντως αυτό με το file recovery στον φάκελο %temp%\. Όσο περνάει ο καιρός βέβαια χάνονται οι πιθανότητες διότι θα πάει να γράψει απο πάνω ο δίσκος και θα χαθεί. Δεν χάνεις πάντως τίποτα να δοκιμάσεις να ψάξεις για doc εκεί μεσα.
MariaTs. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Το δοκίμασα το recovery αμέσως μετά την 'ανακάλυψή' μου. Κι αφού δεν μου έβγαλε απολύτως τίποτε, έκανα την ερώτηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.