Προς το περιεχόμενο

Παραψυχολογία files

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβλεπα πριον λιγο το ''ιστοριες μυστηριου'' κ σκεφτομουν ποσο συνυφασμενα με την ζωη μας ειναι πολλα απο αυτα που περικλειει ο ορος παραψυχολογια (οπως φαντασματα , συνομιλιες - ονειρα κλπ με νεκρους) κ ποσες φορες εχει συμβει στην ζωη ενος ανθρωπου κατι που δεν εχει λογικη εξηγηση .

Προσωπικα , στα τοσα χρονια ζωης σε αυτο τον πλανητη , ειχα το μεριδιο μου 3-4 φορες με διαφορα γεγονοτα που με εκαναν να πιστευω σε αυτον τον ορο .

• Super Moderators
Δημοσ.
Εβλεπα πριον λιγο το ''ιστοριες μυστηριου'' κ σκεφτομουν ποσο συνυφασμενα με την ζωη μας ειναι πολλα απο αυτα που περικλειει ο ορος παραψυχολογια (οπως φαντασματα , συνομιλιες - ονειρα κλπ με νεκρους) κ ποσες φορες εχει συμβει στην ζωη ενος ανθρωπου κατι που δεν εχει λογικη εξηγηση .

Προσωπικα , στα τοσα χρονια ζωης σε αυτο τον πλανητη , ειχα το μεριδιο μου 3-4 φορες με διαφορα γεγονοτα που με εκαναν να πιστευω σε αυτον τον ορο .

Προσωπικά στα τόσα χρόνια ζωής μου (σε αυτόν αλλά και σε άλλους πλανήτες) δεν μίλησα ποτέ με νεκρούς, δεν είδα ποτέ φαντάσματα και δεν μου συνέβη ποτέ κάτι που να μην έχει λογική εξήγηση.

Εκτός του ότι δεν είμαι δισεκατομμυριούχος, το οποίο όντως μου φαίνεται παράλογο.

Και το ότι δεν έχω κοιμηθεί με όλες όσες θα ήθελα να έχω κοιμηθεί, το οποίο μου φαίνεται απαράδεκτο και παράλογο.

Οπότε όλα αυτά που περιγράφεις δεν είναι συνυφασμένα με τη ζωή μας - μπορεί μόνο με τη ζωή σου. :)

Δημοσ.

Αν ειναι μονο με την δικη μου τοτε πρεπει να κατσω να τα γραψω κ να τα στειλω στο βιβλιο Γκινες , στο National Geographic κλπ κλπ μιας κ ειμαι μοναδικη.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν ειναι μονο με την δικη μου τοτε πρεπει να κατσω να τα γραψω κ να τα στειλω στο βιβλιο Γκινες , στο National Geographic κλπ κλπ μιας κ ειμαι μοναδικη.

Στείλτα, γιατί όχι. :)

Αυτό που εμμέσως ή σαφώς εννοώ είναι ότι οι γενικεύσεις είναι επικίνδυνες. Επειδή θεωρείς ότι κάτι συμβαίνει σε εσένα, δεν σημαίνει ότι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. ;)

Δημοσ.

Δεν ειναι υποκειμενικη εκτιμηση με βαση εμενα .

Αυτο θελω να πω κ εγω με την σειρα μου .

Ειναι πολλοι που εχουν τετοιες εμπειριες κ βιωματα , τα οποια εσυ μπορει να απορριπτεις αλλα δεν παει να πει οτι δεν συμβαινουν σε πολλους .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...