Προς το περιεχόμενο

K750i Joystick

Byzantinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά, μπορείτε να μου προτείνετε ένα τρόπο να καθαρίσω το Joystick του τηλεφώνου γιατί έχει αρχίσει και μου σπάει τα νεύρα?έχει μαζέψει λίγη βρώμα μέσα. Thanks

Δημοσ.

Εγώ το έχω μόνο 5-6 μήνες και επιφανειακά [δηλαδή φαινότανε με το μάτι] που είχε πιάσει σκόνη την έβγαλα με ένα πινελάκι. Τώρα προφανώς εσύ μιλάς για παραμέσα [που δεν φαίνεται με το μάτι] οπου και δεν γνωρίζω πρώτον γιατι έχω ακόμα εγγύηση και δεν ρισκάρω να το ανοίξω μόνος και δεύτερον απο ένα άλλο που είχα δει ανοιχτό ήθελε ένα περίεργο κατσαβίδι που δεν έχω.

Παρόλα αυτά μπορείς να το πας σε κάποιο κατάστημα κινητής όπως πχ στον γερμαναρά και να στο καθαρίσουν εκεί. Πληρώνεις βέβαια αλλα σου βάζουν και αυτό το σπρέι και ξεκολλάει για τα καλά το joystick σου και δουλεύει κανονικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να δεις σε αυτή την σελίδα όλη την διαδικασία καθαρισμού του joystick, αλλά προσωπικά θα σου πρότεινα αν ισχύει ακόμα η εγγύηση του κινητού σου να το πας για καθαρισμό απο εκεί που το πήρες!

http://209.85.135.104/search?q=cache:uTZhrmmF2KUJ:www.insomnia.gr/vb3/showthread.php%3Ft%3D139809+%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82+joystic+k750&hl=el&ct=clnk&cd=1&gl=gr

Επίσης αν έχει αγγύηση μπορείς ωραιότατα να το πας εκεί που το πήρες και να τους πεις πως το joystick δεν δουλεύει καλα και να στο φτιάξουν! ;)

Δημοσ.

θα πας σε ένα φαρμακείο να αγοράσεις ισοπροπυλική αλκοόλη και θα ρίξεις 3 σταγονίτσες κατω απο τον μηχανισμό του joystick. Για 2-3 λεπτα θα κουνας τον μηχανισμό προς όλες τις κατευθύνσεις :)

Δημοσ.
θα πας σε ένα φαρμακείο να αγοράσεις ισοπροπυλική αλκοόλη και θα ρίξεις 3 σταγονίτσες κατω απο τον μηχανισμό του joystick. Για 2-3 λεπτα θα κουνας τον μηχανισμό προς όλες τις κατευθύνσεις :)

Το μπαμ πότε θα γίνει??? :-P :lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Το μπαμ πότε θα γίνει??? :-P :lol:

Ποτέ. Είναι το ειδικό καθαριστικό για ηλεκτρονικά εξαρτήματα πλακέτες κ.τ.λ. Απλώς όπως οι περισσότερες αλκοόλες είναι εύφλεκτη.

@ Byzantinos

Αν δεν έχεις πείρα καλύτερα να το πας σε κάποιο κατάστημα ή σε κάποιον που ξέρει.

Καθάρισα ένα k700 που το joystick ήταν σκέτο νευρόσπασμα. Μετά το καθάρισμα με ισοπροπυλική αλκοόλη έριξα και μια σταγόνα από δεκαράκι λάδι (λάδι για όπλα ραπτομηχανές κ.τ.λ.) το αποτέλεσμα ήταν πάρα πού ικανοποιητικό. Φαίνεται ότι η ελάχιστη αγωγιμότητα που έχει το λάδι αυτό "παίρνει" τα κενά μεταξύ φθαρμένων επαφών. Τρεις μήνες μετά είνα9ι σαν καινούριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...