eretzum33 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Διαθέτω το DVD player της YAMAHA S540 Progressive Scan και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν γράφω μια ταινία σε επανεγγράψιμο δίσκο DVD+RW με χρήση του Nero Express (αρχεία DVD-Video) ΔΕΝ την αναγνωρίζει, εμφανίζοντας το μήνυμα UN DISC. Αρχικά θεώρησα ότι απλά το συγκεκριμένο Player δεν είναι συμβατό με τους δίσκους DVD+RW. Όταν όμως κατέβασα μια ταινία Xvid και χρησιμοποίησα το ConvertXtoDVD για να τη μετατρέψω σε αρχεία DVD-Video και τον ενσωματωμένο burner του (αυτόματη αναπαραγωγή, συνεχής αναπαραγωγή τσεκαριμένες), διαπίστωσα με έκπληξη ότι το YAMAHA αναγνώρισε χωρίς κανένα πρόβλημα το δίσκο DVD+RW!!! Συμπέρανα λοιπόν ότι η αναγνώριση του δίσκου δεν έχει να κάνει μόνο με τον τύπο του, αλλά και με τις επιλογές του εκάστοτε burner. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Έστω ότι έχω αποθηκευμένο ένα φάκελο με αρχεία DVD-video (.vob, .ifo, .bup) στο σκληρό και θέλω να χρησιμοποιήσω το Nero Burning Rom για να δημιουργήσω μια ταινία DVD σε ένα δίσκο DVD+RW προκειμένου να τη δω στο YAMAHA, ποιες ρυθμίσεις πρέπει να επιλέξω(ISO και τέτοια); Ευχαριστώ πολύ.
zavlakas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μην χρησιμοποιησεις το nero... Δοκιμασε το ImgBurn...
eretzum33 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Πριν από λίγο διάβασα τις οδηγίες που αφορούν στο PGCedit και το ImgBurn, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη. Εσύ δηλαδή μου προτείνεις να μετατρέψω το φάκελο με τα αρχεία DVD-video σε image και μετά να το κάψω με το ImgBurn, σωστά; Το ISO δεν παίζει κάποιο ρόλο στην αναγνώριση του δίσκου;
zavlakas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μπορεις να χρησιμοποιησεις το ImgBurn κατευθειαν στα αρχεια DVD-Video, χωρις μετατροπες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.