MrSeanKon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Eχω καπως πελαγωσει τον τελευταιο καιρο κι ειδικα απο οταν εστησα το Visual Studio 2005 τα λαμπακια μου εχουν αναψει. :twisted: Παλιοτερα χρησιμοποιουσα τη Borland C++ Builder v6.0. Σημειωνω οτι δεν ειμαι κανενας προγραμματιστης απλα χομπυ εχω κι ο απωτερος στοχος μου ειναι να βελτιωνω το look της OcBible. Ας μιλησουν οι ειδικοι για πειτε καμμια ιδεα παιδες....:-?
djapal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 κάπου έχει ξαναναφερθεί. εγώ προτιμώ (μετά το VS φυσικά!) το Codeblocks σε nightly build έκδοση φυσικά!
PavelX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά, δεν κάνουν τα εργαλεία τον προγραμματιστή. Εξαρτάται τι θέλεις να φτιάξεις. Εάν κάνεις τη δουλειά σου με Borland C++ γιατί να αλλάξεις?
RapidShade Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά, δεν κάνουν τα εργαλεία τον προγραμματιστή. Εξαρτάται τι θέλεις να φτιάξεις. Εάν κάνεις τη δουλειά σου με Borland C++ γιατί να αλλάξεις? Αν και εν μέρει έχεις δίκιο... πολλές φορές όμως, τα εργαλεία κάνουν το μάστορα... Τώρα αν και ο μάστορας είναι καλός, και έχει και τα κατάλληλα εργαλεία... ε τότε...
Directx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Αν θέλεις να βελτιώσεις την εμφάνιση της εφαρμογής σου ώστε να υποστηρίζει τα Windows XP Themes δίχως να την μεταφέρεις σε .NET μπορείς να χρησιμοποιήσεις την νέα έκδοση του C/C++ Builder 6, την CodeGear Turbo C++ η οποία είναι διαθέσιμη και σε μορφή freeware (έκδοση Turbo C++ Explorer) από εδώ http://www.turboexplorer.com/downloads με μερικούς περιορισμούς στις δυνατότητες της (διαφορετικά δες την έκδοση Turbo C++ Pro) ή να προβείς στην εγκατάσταση του BDS 2006 (Borland Developer Studio 2006) που παρέχει όλες τις γλώσσες τις Borland/CodeGear σε ένα κοινό IDE περιβάλλον. Επίσης σε λίγο καιρό περιμένουμε και τις ανάλογες εκδόσεις (Turbo C++, BDS) του C/C++ Builder για το 2007 (ήδη κυκλοφορεί η Delphi 2007) με υποστήριξη του νέου Vista User Interface. Προσωπικά, μετά τον C/C++ Builder 6 (ένα από τα καλύτερα εργαλεία για οπτικό RAD Windows programming δίχως .NET) έχω αναβαθμίσει σε Turbo C++ Explorer όλες σχεδόν τις εφαρμογές μου, δίχως προβλήματα συμβατότητας -αρκεί βέβαια να μην βασίζεσαι σε ιδιόρρυθμα components άλλων κατασκευαστών. Τώρα αν θες να ακολουθήσεις τον δρόμο του .NET framework, το Visual Studio είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρείς προς το παρόν για το .NET programming.
kickeras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Αν και εν μέρει έχεις δίκιο... πολλές φορές όμως, τα εργαλεία κάνουν το μάστορα... Τώρα αν και ο μάστορας είναι καλός, και έχει και τα κατάλληλα εργαλεία... ε τότε... A geia sou....kai se text editor grafeis ama einai alla otan to projectaki arxizei kai ginetai project me trela dependecies kai de simazevetai, tote oso kalos kai na sai an den exeis kalon editor klafta....tha ta katafereis en telei diladi an exeis kotsia alla tha xoun asprisei ta malia sou :D vs apo mena and kai to intellisense einai arketa spastiko merikes fores.
MrSeanKon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Thanks για τις πληροφοριες. Βασικα στραπατσαριστηκα καπως (εκανα αναβαθμιση του Visual Studio απο 2003 --> 2005) γιαυτο ημουν καπως μπερδεμενος (καποιες ασυμβατοτητες με τις φορμες που ηταν σε Visual C++ γραμμενες) οποτε θελουν ξαναγραψιμο.
georgemarios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 για μενα visual studio 2005 μαζι με το visual assist plugin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.