Προς το περιεχόμενο

MSI kai thermokrasia se PIII

placid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Den katalaves, to 3dmark2k einai mia xara alla to 2k1 thelei 32ara karta kai DX8 drivers ki egw exw voodoo 3 3500 frown.gif" border="0. To Unreal me peiragmeno voltage oute sta 650 oute sto 66X6.5 den to trexei. Gia na ftasw 960 prepei na valw to voltage sto maximum ara den paizei to unreal. Sta 866 eimai me default voltage kai paei mia xara.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gia ti statherotita enos cpu se o/c den paizei mono i prosopiki ikanotita tou, alla kai to chipset.px. se i815 oi coppermine pane 165fsb kai kapos pio pano kai pio stathera se 440BX (an den yparxei problima me thn VGA.. eytyxos oi geforce den exoun wink.gif" border="0 )

Δημοσ.

anonymous--> re anonyme afto me to 165fsb den to exw dei se kanenan,ti mnimi exeis valei panw ke antexei 165mhz?????ke ti kartes pci ke agp exeis????ama pas se 165mhz fsb to bus tis pci tha ginei 41mhz ke tis agp 82 mhz,ke oi pci ine poli evesthites opos ke oi agp se afti ti sixnotita!!! esi to exeis sta 165mhz,xoris kollimata ke xoris kanena provlima???giati exw kati filous me p3 pou ton exoune girw sta 148mhz,logw tou oti mexri toso paei i mnimi tous alla ke logw tou oti den exsoun skopw na kapsoun tis kartes tous...<P>MY8O$--> den ine normal na min trexei ena programma ama allazeis voltage,afto ine koufo.dokimase na valeis telefteo bios,teleftea drivers tis voodoo kathws ke kana patch sto unreal ama exei vgei.

Δημοσ.

mnimi : 4/3 smile.gif" border="0<BR>PCI: sb live platinum : no pbm<BR>agp: 82 .. giati den pianei i gf 82 mhz ?? kai 100 aneta ta pianei .. exo dei (an kai den exo) Abit BE6-II me coppermine @167 !! kai i agp xoris pbm .. dokimase kaneis tin gf na dei ?? se periodiko elege oti exoun dei mexri kai 133 MHz !!<BR>i mnimi mexri ta 155mhz paei .. apo kei kai pera den paei .. na to balo 155 1/1 i 165 4/3 ?? bye all !<p>[ 06-06-2001: Message edited by: Anonymous ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...