Προς το περιεχόμενο

Vista kai foto

voyager79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Prospathw na metaferw apo ton palio desktop mou me xp tis foto 7 xronwn sto neo mou laptop me Vista kai de mou emfanizei olokliri tin foto. Diladi afou ginei i metafora paw na anoixw tin foto kai fainetai misi, mono ta kefalia. xerei kaneis ti paizei? oi foto einai jpeg.

Δημοσ.

Σε ολες τις φωτογραφίες το ιδιο? αν όχι, ισως εγιναν corrupt στο copy. επανελαβε την αντιγραφή.

αν ναι, ισως κατι δεν παει καλα με το προγραμμα που τις εμφανιζει. δοκιμασε με το irfanview

Υποθετω οτι στο παλιο desktop ολες εμφανιζονται κανονικά μεχρι και σήμερα, έτσι ;

Δημοσ.

Oses foto metefera apo to desktop fainontai mises enw autes pou metefera apeutheias apo tin fotografiki fainontai mia xara. Episis autes pou den fainontai tis xana evala se allo desktop kai pali de fainontai.

Δημοσ.

το internal viewer των windows vista φταίει. Αν δοκιμάσεις με άλλο πρόγραμμα π.χ picassa θα τις βλέπεις μια χαρά. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι συμβαίνει και μάλιστα δεν μου τις δείχνει (μερικές) καν μισες, αλλά σαν μακαρόνι, μια ευθεία γραμμή, ενώ π.χ το picassa τις δείχνει μια χαρά...

Δημοσ.

Adobe Photoshop!! (αν το έχεις πάντως γιατί δεν σε συμφέερει να το αγοράσεις - 1000Ευρώ - σε εμένα λύθηκε σε πρόβλημα από XP σε ΧΡ

Δημοσ.
evala to picasa na tis diavasei apo kei alla pali efaga porta. kamia alli protasi?

περίεργο... Σε εμένα δούλεψε μέχρι και το ACDsee v.5 (!!! του 2002). Αν και αφού ούτε το picassa δεν τις διάβασε κανονικά σε εσένα, τότε μάλλον ενισχύεται αυτό που είπε εξ'αρχής ο τυχαίος, ότι έχει γίνει corrupt κατα την αντιγραφή / μεταφορά αποτο ένα PC στο άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...