ata1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Παιδιά είχα αγοράσει ένα altec jetpack πακέτο και τώρα που λήγει η συνδρομή θέλω να αλλάξω πάροχο. Γίνεται με κάποιο τρόπο να μην χάσω την γραμμή του ΟΤΕ και να μπεί από πάνω η νέα σύνδεση της εταιρίας που θα επιλέξω? Πρέπει να τους δηλώσω κάτι στο φαξ που θα στείλω για τη διακοπή? Είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα στην περιοχή μου και μπορέι να μην βρώ διαθέσιμα ports ενώ αν λυνότανε αλλιώς το θέμα θα γλυτώσω πολύ κόπο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Θελει μεγαλη προσοχη γιατι την ειχα πατησει στην αρχη της dsl με την τοτε ACN και εμεινα 3 μηνες χωρις dsl μολις την εκοψα.
asxetoula Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Αν είχες αγοράσει πακέτο, δηλαδή περιελάμβανε την ADSL γραμμή και τη σύνδεση, τότε λογικά η γραμμή θα είναι στο όνομα του ISP και δε νομίζω να γίνεται να την κρατήσεις. Στην ΟΤΕΝΕΤ πάντως, στη φόρμα καταγγελίας σύμβασης, υπάρχουν τρεις επιλογές, να κόψεις τελείως γραμμή+σύνδεση, μόνο σύνδεση, μόνο γραμμή. Στον ISP σου δεν υπάρχει φόρμα διακοπής; Αν όχι, καλύτερα πάρε κάνα τηλέφωνο να σου πουν αν γίνεται και τι πρέπει να γράψεις.
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 an eixes grammi apo ton enan isp pou logika auto ixes giati pires paketo tha prepei na perimeneis na diakopei i grammi apo ote kai meta steleneis tin aitisi gia energopoiisi ston neo isp.ama stileis kapakia tin aitisi i aitisi tha aporifthei me aitiologia oti exeis adsl se allo isp.opote oti kai na ginei standard 20 imero xoris adsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.