soturin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 tromero ergo, to eida molis se 1080p.... :whistle::whistle::whistle:
nikosBruin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Προσπαθεί πάρα πολύ να είναι μια καλλιτεχνική ταινία με βαθιά νοήματα για τη ζωή και το θανάτο ... αλλά ... κατά τη γνώμη μου αποτυγχάνει παταγωδώς και τελικά δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια επιτηδευμένη μπαρούφα, χωρίς νόημα και ουσία. Και πάνω από όλα είναι μια βαρετή ταινία που εμένα με μισο-κοίμισε. Ίσως αυτή να είναι και η μοναδική της χρησιμότητα: καταπολέμηση της insomnia!
kotsalo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα μου άρεσε και την τρίτη φορά που το είδα.Και τρομερό OST
slipknot Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μπαρούφα,βαρετή ταινία το The Fountain ? Μια ταινία που διαρκεί 1,5 ώρα και λέει πολλά.Συμφωνώ με Lucifer.
john1987 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ρε lucifer γιατι ειπες οτι ειναι ανερμηνευτη? Την αποψη μου για την ταινια την εχω εκφρασει σε προηγουμενη σελιδα.Εξαιρετικη.
nikosBruin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μόνο 1.5 ώρα κρατάει; Εμένα μου φάνηκε τουλάχιστον για 3 ώρες! Εγώ κακώς έχασα χρόνο με την μπαρούφα αυτή. Ελπίζω να μην την πατήσουν κι άλλοι. Τι περιέχει η ταινία; Τρεις καρικατούρες παρουσιάζει. 1. Ένας γιατρός που είναι μονομανής με τη θεραπεία της γυναίκας του. Ακόμη και για τους ανίδεους περί επιστήμης και ιατρικής πρέπει να είναι τελείως ανόητος ο τρόπος που παρουσιάζεται η δήθεν έρευνα ενός επιστήμονα. Για να μην επεκταθώ, δύο λεπτομέρειες: δεν έχει κανένα νόημα να περιμένουν τα αποτελέσματα ενός πειράματος πριν ξεκινήσουν το επόμενο, σε θέματα καρκίνου δε βγαίνει αποτέλεσμα σε 1-2-3 μέρες κλπ κλπ κλπ 2. Ένας κονκισταδόρος που είναι μονομανής με το να βρει τη πηγή της ζωής. Ώστε να γυρίσει πίσω, να σώσει τη βασίλισσα και να την παντρευτεί. Καθαρή ανοησία δηλαδή αφού πρώτον, πρόκειται για ένα ταξίδι που τα χρόνια εκείνα έπαιρνε πολλούς μήνες ενώ το θέμα ήταν επείγον, και δεύτερον επειδή είχε ήδη εγκαταλείψει μια πρώτης τάξης ευκαιρία να σώσει τη βασίλισσα. Και μάλιστα είχε πάει και δεύτερος βοηθός της βασίλισσας στο σημείο που μπορούσαν να διαπράξουν τη δολοφονία, δηλαδή γενικώς ήταν εύκολο (!!!) να ξεφορτωθούν τον εχθρό, αλλά δεν ... 3. Ένας μοναχός που δεν μιλάει. Και γενικώς δεν κάνει τίποτα. Πολύ πρωτότυπο και αυτό. Δηλαδή τρεις χαρακτήρες-καρικατούρες και τρεις ιστορίες (μάλλον δύο) που γράφηκαν στο πόδι και είναι ανόητες από την αρχή μέχρι το τέλος. Για όλους εσάς που βρίσκετε βαθιά νοήματα προτείνω: μια μέρα με καλό καιρό, πάτε στη θάλασσα ή στο βουνό, και κοιτάτε ακίνητοι τη φύση επί δύο ώρες. Θα βρείτε περισσότερα και βαθύτερα νοήματα, θα τα δείτε σε καλύτερη ανάλυση ακόμη από HD, χωρίς ασυναρτησίες και λογικά χάσματα στο σενάριο ... και επιπλέον θα αναπνεύσετε και καθαρό αέρα χωρίς να ξοδέψετε δραχμή. Δεν το προτείνω ειρωνικά αλλά με αληθινή εκτίμηση προς εσάς: αφού βρίσκετε βαθιά νοήματα σε τέτοιες ψεύτικες σαχλαμάρες, σίγουρα θα βρείτε ακόμη πιο βαθιά νοήματα στην πραγματικότητα και την ομορφιά της φύσης. Διότι στην πραγματικότητα τα βαθιά νοήματα που λέτε προέρχονται από τον δικό σας εσωτερικό πλούτο και όχι από αυτή τη ταινία που είναι δουλειά του ποδαριού με σενάρια δημοτικού και χαρακτήρες νηπιαγωγείου (ακόμη και στις ταινίες του Τσακ Νόρις οι χαρακτήρες είναι λιγότερο μονοδιάστατοι).
slipknot Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Καταρχάς ίσως καλύτερα να βάλεις τις απόψεις σου για τους χαρακτήρες σε spoiler,μπορεί να υπάρχουν ακόμη άτομα που δεν έχουν δει την ταινία. Δεύτερον,τελικά είναι μοναδικό και περίεργο το γεγονός ότι αυτή η ταινία έχει προκαλέσει πολλά διαφορετικά συναισθήματα σε διαφορετικούς θεατές και ότι ο καθένας έχει και κάτι διαφορετικό να πει.Αυτό κάτι λέει...
kotsalo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Βρήκες κάποια σύνδεση μεταξύ των ιστοριών ή απλά τις έβλεπες ως διαφορετικές?
Dreamcatcher Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Χαλαρα οτι καλυτερο εχω δει τα τελευταια δυο χρονια. @nikosBruin go download Rambo
nikosBruin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Όσους σας άρεσε να γράφετε και το λόγο να καταλάβουν και οι υπόλοιποι. Σας άρεσε η πολυπλοκότητα των χαρακτήρων; Η υπόθεση; Ο εκλαϊκευμένος εβραϊκός μυστικισμός; (Καμπάλα κλπ.)
galil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Την είδα και εγώ πρόσφατα. Δεν είναι και το φοβερό αριστούργημα αλλά σίγουρα είναι μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα ταινία που δίνει τροφή για προβληματισμό. Μου άρεσε αυτό με τον παραλληλισμό των χαρακτήρων στο παρόν, παρελθόν και μέλλον αλλά και η μουσική.
JohnDodger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δεν είναι γελοία.. Δείχνει πως ο θάνατος δημιουργεί ζωη... Btw το Death is the Road to Awe ( soundtrack ) είναι απίστευτο
stapa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Το ειδα προσφατα. Δεν καταλαβα τι επαιζε με τον τυπο που ηταν μεσα στη φουσκα. Που κολλουσε αυτος?
Harkon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 οπου και όπως ακριβώς κολλούσαν και οι άλλοι δύο πρόκειται για παρόμοιες ιστορίες που εξελίσσονται σε 3 διαφορετικές (και πολύ μακρινές μεταξύ τους) χρονικές περιόδους. αυτός με την φούσκα ήταν στο μακρινό μέλλον.
CROM271 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Οσον αφορα τον δευτερο (αυτον στο παρελθον) αυτος ηταν ο ηρωας στο βιβλιο της γυναικας. Δεν βγαινει απο καπου πως η ιστορια οντως ειχε γινει στο παρελθον. Το μυθιστορημα που εγραψε η γυναικα περιεγραφε. Ο τριτος (ο μελλοντικος) και εμενα ασχετος μου φαινεται. Καλυτερα να τον παρελειπε. Δεν κολλαει πουθενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.