assaya Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Έχει πάει να δει κανείς το The Fountain? Καμιά κριτική?
christos43 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δεν την ειδα ακομα, ακουσα ομως οτι ειναι κατωτερη του αναμενομένου. Ο Aronofsky το χασε, μου ειπαν. Ενα ενθαρρυντικο ειναι οτι το soundtrack ειναι πολυ καλο,απ'οτι μου ειπαν παντα. Και εγω απογοητευτηκα...
tsabukalis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Είχα πολύ καιρό να δω τόσο καλή ταινία, τελικά ο Aronofsky είναι εγγύηση. Το soundtrack τέλειο και δένει απόλυτα με την ταινία, είναι ένα οπτικοακουστικό αριστούργημα.
christos43 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Επιτελους μια ευχαριστη review! Ειναι στο επιπεδο του "π" και requiem?
Lucifer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Όλοι αυτό λένε όμως, "είναι αρονόφσκι" και "ε, αρονόφσκι" και δεν ξέρω για 'σας, εμένα μου κάνει σαν απέλπιδα προσπάθεια να μην παραδεχτούμε πως το 'χασε. ίδωμεν.
tzinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 ego to eida se mia "paranomh aithousa" me kakisto quality, palio release. Alla epeidh goustaro arronofsky to tolmhsa. Anyway epeidh exei polla visuals kai kalo saoundtrack isos na eixa pio thetikh apopsh gia thn tainia an thn eblepa se full poiothta. H tainia den exei sxesh me tis prohgoumenes tou. To Pi htan ena mathimatiko paranoiko thriller, to requiem htan ena sklhro kai realistiko film gia drugs kai akoma kai to Bellow (diko tou senario, oxi skhnothesia) htan ena kalo suspenfull ghost thriller se ypobryxio. To fountain einai ena allhgoriko poihma. Den exei thn typikh domh mias tainias. Einai san mia apaggelia me eikones. Fantazomai polloi otan to eblepan kai den hkseran ti na perimenoun tha legane th malakia einai auth kai tha to paratousan sth mesh. Kai ego kapou sto endiameso eimai, kapou elega oti mou aresoun oi eikones, to bathytero nohma, trelenome gia rachel weisz.... alla parallhla san tainia den me gemize kai aisthanomoun oti to parakane me tis aerologies, olh thn wra na psythirizei sto dentro, na perimeneis kapoia ekselhksh kapoia ekrhksh sthn tainia kai na mhn erxete pote. San enas abstract pinakas, alloi ton koitane kai blepoune papades mesa kai alloi lene mastouromenos htane kai oti mogia brike mprosta ton petaske ston pinaka. Htan mia tainia, gia thn agaph, ton thanato, thn apoleia, to pos antimetopizeis ton thanato, thn zoh....... Den trelathika, oute eida kana aristourghma, alla kata bathos mou arese. Rachel weisz kai jackman htan poly kaloi, h rachel htan idanikh gia na peksei thn gynaika pou agapas toso pou den mporeis na apoxoristeis.
apxwv Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 πάρα πολύ καλή ταινία.... αν θες να διαβάσεις ολοκληρωμένη κριτική πάτα εδώ....
assaya Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Thanks a lot, με κάλυψες. Και φοβόμουνα με αυτά που άκουγα. Άλλο ένα πράγμα στην λίστα αυτών που πρέπει να κάνω - απαραίτητα.
DimAslan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Σε όλα τα topic και σε συζητήσεις επί συζητήσεων μπορούν να δαπανηθούν και έχουν μέχρι τώρα δαπανηθεί ώρες για το αν είναι μια ταινία καλή και το αν θα πρέπει να πάμε να τη δούμε... Αν και δεν μπορώ να αξιωθώ τον τίτλο του γνώστη του σινεμά, νομίζω ότι, ειδικά τέτοιου είδους ταινίες, καλό είναι αφού τις περιμένουμε, πρώτα να τις δούμε, μετά να τις αναλύσουμε και μετά να τις κρίνουμε... Όχι εξαρχής γιατί επηρεαζόμαστε και χάνεται ίσως το συναίσθημα. Πιστεύω ότι εάν σου αρέσει ένας καλλιτέχνης, εάν το έργο του πιστεύεις ότι σου έχει προσφέρει κάτι στο παρελθόν, πρέπει να του αφιερώσεις ίσως δύο ώρες από τον χρόνο σου για να δεις τί θέλει πάλι να σου πει... Ελπίζω να μην είμαι εντελώς offtopic, αλλά εκτός του ότι η ταινία αξίζει, αν και δεν την έχω δει όλη ακόμα (είναι δυνατή λόγω θέματος και Rachel και η σύζυγος είναι έγκυος και δεν θέλω να βλέπει τέτοια) είναι καλό κατά τη γνώμη μου να έχουμε λίγο ανοιχτό μυαλό - και καρδιά - στην αρχή και μετά να κρίνουμε...
KaizerSoze Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 MIA XAΡΑ ΤΑΙΝΙΑ!!! Δυσκολη και "με το πασο της" μεν, αλλα μηπως το Π ηταν κανας Ραμπο(απο πλευρας ρυθμου)??? Πιο δυσκολη απο το Ρεκβιεμ και για στενοτερο κοινο, οπτικα και ακουστικα μια χαρα, σεναριακα και σκηνθοτεικα εγω γουσταρα αλλα καταλαβαινω γιατι πολυς κοσμος ισως δεν γουσταρε.Χαμενος χρονος με τιποτα, χανει στο σπιτι ΙΣΩΣ αλλα με τιποτα δεν στηριζεται στο οπτικοακουστικο κομματι
rebel2000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Είχα διαβάσει τρομερές κριτικές γι'αυτή τη ταινία και την περίμενα πως και πως και τελικά την βρήκα απλά μέτρια...... Καταρχάς το θέμα ήταν πολύ δύσκολο για να περιγραφεί και απο την αρχή μέχρι το τέλος ήμουν με την αίσθηση οτι κάτι θέλει να μου πει ο ποιητής αλλά δεν τον έπιανα... Μου έδωσε την αίσθηση οτι ήθελε να κάνει κάτι μεγάλο και βαθύ και δεν του βγήκε... Καμιά σχέση δλδ με τις προηγούμενες ταινίες του που θεωρώ αρκετά σημαντικές. Ένα τέτοιο θέμα πιστεύω θα μπορούσε να αποδοθεί απο ελάχιστους σκηνοθέτες...πχ Kubrick....
HellasVagabond Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Πολυ κλαμα ακομα και για τους αντρες......
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Χτες διαβαζα κατα wikipedia μερια,πως στην αρχη ηταν να παιξει ο Pitt.Λιγο πριν τα γυρισματα ειχαν"creative differences"και η ταινια πηγε για φουντο,ενω ο aronofski σπιτι του.Αυτος ηταν και ενας απο του λογους που αργησε περι τα 8 χρονια το ολο θεμα. Οσον αφορα την ταινια,οποιος δεν την ειδε,να ΜΗΝ την δει με την κοπελα του..πολυυυυυ κλαμα!:wink: Το πρωτο που εκανα μετα την ταινια ηταν να κατεβασω το soundtrack παντως..ΘΕΙΚΟ!..και φανταζομαι θα το ξεσκισουν στα remix σε λιγο καιρο:roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.