Προς το περιεχόμενο

Asus 8800GTS/320MB - Review - Tests , και άποψη.

BiSoNaSs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα,εγώ έχω μια X800GT φορεμένη στον υπολογιστή και στις επιλογές για ανάλυση μου φτάνει μέχρι και 2048x1536.

Βέβαια έχω μια 17άρα η οποία όσο και να θέλω δεν πάει πάνω απο 1280x1024.

Γι'αυτό σε ρωτάω,είχες βάλει μεγαλύτερη ανάλυση ποτέ στην οθόνη σου όταν είχες την Ati? Ή μήπως απλά στην είχε σαν επιλογή εκεί που ρυθμίζεις την ανάλυση?

Γιατί προφανώς δεν θυμάσαι καλά.;-)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια ερωτηση.Εχω επιλεξει στη συνθεση που εχω κανει την καρτα αυτη.Εχω ομως crt οθονη.Θα ταιριαξει?Γιατι το λεω αυτο?Απ'οτι ειδα στη φωτογραφια της καρτας δεν υπαρχει το τωρινο καλωδιο με pins που βαζω στην 9600 που εχω τωρα.

Δημοσ.

Ισώς η συζήτηση έχει Ξεφύγει λίγο απο το θέμα του Post, αλλα θα επιμείνω και θα παρακαλέσω αν κάποιος έχει αποτελέσματα του Spec Viewpref με 8800Gts και Driver Nvidia 97.92 , σε παρόμοιο μηχάνημα , Να τα κάνει Post , Πραγματικά με ενδιαφερεί να δώ τι γίνεται με τις 8800gts και τα χαμηλά αποτελεσματα που παίρνω στο Spec Viewpref .

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Συνεχίζω το Thread για ένα και μόνο λόγο.

ΘΕΡΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , καποιον κάτοχο μίας 8800 GTS 320 , να Τρέξει to

Spec ViewPref και να κάνει Post τα αποτελέσματα . PLEASE Someone ...

Δημοσ.

Δεν δοκιμαζεις κανενα δημοφιλες 3DMARK06 που το εχουν ολοι,γιατι με αυτο το προγραμμα που λες δεν βλεπω να βγαζεις ακρη....

Υστερα μας γραφεις τα αποτελεσματα και σου λεμε αν ειναι φυσιολογικα η χαμηλα για το συστημα σου...

Δημοσ.

ρε παιδια πηρα μια xfx 8800gts 320mb,και πραγματικα το περιεχομενο ηταν απογοητευτικο.βασικα δεν ηθελα παιχνιδια και τετοια,αλλα ενα καλωδιακι να την συνδεσουμε σε hdtv τοσο δυσκολο ηταν να μπει...τι να πω..ενα cdaki μονο..

Δημοσ.

Το "Καλωδιακι" που λες απο DVI σε HDMI η DVI κοστιζει και ενα 20ευρω στην καλυτερη.

Λες η οποιαδηποτε εταιρεια να σου ανεβασει και 20ε το κοστος της καρτας για το οτι ΙΣΩΣ να εχεις HDTV ?

Δημοσ.
Δεν δοκιμαζεις κανενα δημοφιλες 3DMARK06 που το εχουν ολοι,γιατι με αυτο το προγραμμα που λες δεν βλεπω να βγαζεις ακρη....

Υστερα μας γραφεις τα αποτελεσματα και σου λεμε αν ειναι φυσιολογικα η χαμηλα για το συστημα σου...

Stefan φίλε μου , πρίν απαντήσεις , έπρεπε τουλαχιστον να διαβάσεις την αρχή του thread !!! :)

Δημοσ.
Stefan φίλε μου , πρίν απαντήσεις , έπρεπε τουλαχιστον να διαβάσεις την αρχή του thread !!! :)

Ok συγνωμη,τωρα το διαβασα...Στο 3dmark06 οντως τα παει πολυ καλα....

Για το αλλο προγραμμα-που δεν το γνωριζω- οποιος ξερει ας ποσταρει....

Δημοσ.
ρε παιδια πηρα μια xfx 8800gts 320mb,και πραγματικα το περιεχομενο ηταν απογοητευτικο.βασικα δεν ηθελα παιχνιδια και τετοια,αλλα ενα καλωδιακι να την συνδεσουμε σε hdtv τοσο δυσκολο ηταν να μπει...τι να πω..ενα cdaki μονο..

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κι εγώ την είχα πάθει xrest. Κοίτα μέσα στο κουτί στα πλάγια. Έχει ένα χάρτινο κουτάκι που στο εσωτερικό έχει αντάπτορες και διάφορα καλούθια :D. Πάντως για σύνδεση σε HDTV δεν έχει καλώδιο απ' όσο θυμάμαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...