@topos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ρε αδερφια μου ζητησε ενας φιλος να το ψαξω λιγο για να στησει σε μια καφετερια ενα προγραμματακι για να δεχετε το παρασκευαστηριο τις παραγγελιες του σερβιτορου μεσω wi-fi. Κολλαω λιγο με το pda που θα χρειαστει. Εαν μπορει να βοηθησει κανεις για το τι πρεπει να προσεξω εκτος απο το να εχει wifi...? Π.χ Αυτο θα τον καλυψει?
zedone Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Η μπαταρία μάλλον είναι μικρή και το wi-fi καταναλώνει αρκετά.Μήν είναι και συνέχεια ξεφόρτισε-φόρτισε.
Solmyr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ειναι λιγο... long-shot, αλλα επειδη το συγκεκριμενο μαγαζι στην Αγγλια τα χρησιμοποιει χρονια τωρα, στειλτους ενα e-mail, μπορει να σου απαντησουν: http://www.wagamama.com/.
@topos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Η μπαταρία μάλλον είναι μικρή και το wi-fi καταναλώνει αρκετά.Μήν είναι και συνέχεια ξεφόρτισε-φόρτισε. Δεν παιζει να αγορασει αλλες 2-3 μπαταριες για να ειναι κομπλε? Κατι αλλο που θα πρεπει να κοιταξουμε?(Mνημη/επεξεργαστη?) Εσεις τι θα προτεινατε? Υ.Γ Thanks for your replies...
zedone Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δέν είναι σάν τα κινητά.Στα περισσότερα η μπαταρία είναι εσωτερική και θέλει ξεβίδωμα.Τώρα για το συγκεκριμένο δέν ξέρω.
@topos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Οποτε για ποιο να κοιταξω με δεδομενο πως θα δουλευει γυρω στο 16ωρο καθημερινα?
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Συνεχόμενη λειτουργία 16 ώρες χλωμό το κόβω. Πάρε 2-3 μπαταρίες.. στο δικο μου ipaq η μπαταρία βγαίνει πολύ εύκολα. Δεν θέλει κατσαβίδια κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.