joef_gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 θελω να κοψω το κουτι μου στο πανω μερος για να βαλω ενα ανεμιστήρα εχω πολλα εργαλεία αλλα δεν ξερω τι να χρησιμοποιήσω για να κοψω πιο ευκολα! ειναι αλουμινιο το κουτι τι λετε?
LL_NEO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ποτηροδράπανο (αυτό με τα 10.5cm είναι ότι πρέπει) ή Dremel
Pink_Panther Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Gia rikse mia matia edw, einai ena kalo guide gia arxarious : http://mod-pc-custom.classes.cnet.com/lesson-3/
joef_gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 οκ θα τα πρασπαθησω! ελπιζω να μην κοψω κανα δαχτυλο!
madsc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Σωστή δουλειά θα κάνεις με "διαβήτη" για κόψιμο (φτηνό) ή το ποτηροτρύπανο (ακριβό) που αναφέρθηκε πριν. Κ τα 2 θέλουν βάση για δράπανο, αργές στροφές [600-800] κ αργό χέρι. Αυτά αν θέλεις εργοστασιακό αποτέλεσμα. /sc
thanos182 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Με νυχοκοπτη! Μπουαχαχαχαχαχαχα... sorry αλλα το topic ηταν λιγο....(αστειο)
Vatos_locos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 σεγααααααααααα αν πιανουν τα χερακια σου δεν 8α χριαστεις τιποτε αλλο και εκτος από μια σεγα και έναν τρυπάνι αν θες ανεβάζω photo απο το δικο μου να καταλαβεις κομμενο με σεγα
LL_NEO Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ρε συ mod αν θυμάμαι καλά είχα πάρει προ 4ετίας το ποτηροδράπανο ένα 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Είχε και άλλα βέβαια πιο ακριβά αλλά δεδομένου ότι το ήθελα για 4 τρύπες όλες και όλες δεν θεώρησα σκόπιμο να πάρω πιο ανθεκτικό. Τώρα όσο για τη βάση που λες ... Απλώς είχα κάνει την τρύπα στο κέντρο, πρώτα χτυπώντας με μια πρόκα για να δημιουργηθεί εσοχή όπου κούμπωνε η άκρη του τρυπανιού (για να μη μου φύγει με το που θα έδινα στροφές) και άφου άνοιγα την τρύπα ύστερα έμπιγα και τον άξονα απο το ποτηροδράπανο. Δε θυμάμαι να μου είχε φύγει καθόλου το κεντράρισμα οπότε δεν ξέρω κατα πόσο απαραίτητη είναι η βάση...
madsc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Αν κρίνω από τα δικά σου τα χέρια καμάρι μου τί βάση να χρειαστείς εσύ για δράπανο; Αν είσαι μάστορας & κρατάς σταθερό "χέρι" φυσικά κ τις κάνεις κ χωρίς βάση. /sc
filarhos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δεν είναι απαραίτητα να είναι κυκλική η τρύπα μπορεί να είναι και οκτάγωνο ανάλογα με τη σχεδίαση του ανεμιστήρα που θα μπει. Προσωπικά εγώ το προτιμώ γιατί φαίνεται πιο όμορφο αλλά και δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιαχτεί με απλά δισκάκια dremmel. :-P
grigas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Και σε τελική ανάλυση με το κατάλληλο fan guard μπορούμε να καλύψουμε κ τις ατέλειες του κοψίματος
dimpa16 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Κατα πασα πιθανοτητα το κουτι ειναι απο λαμαρινα. Θα παρεις ενα λαμαρινοψαλιδο και αφου πρωτα ανοιξεις μια τρυπα 10cm στη μεση του κυκλου που εχεις σχεδιασει,θα κοψεις γυρο γυρο οπως κοβεις με ενα απλο ψαλιδι. Αφου κοψεις τον κυκλο, με μια μικρη στρογγυλη λιμα θα κανεις το τελευταιο φινιρισμα και εισαι o.k.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Welcome dimpa16, θελουμε και αλλες τετοιες συμβουλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.