GI@RG@S Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Παιδες ψαχνω ενα προγραμμα να κατεβασω που να ειναι λεξικο κ να εχει τεχνικους ορους ,το θελω για την αδερφη μου που ειναι πολιτικος μηχανικος ...για κατι τετοιο ψαχνω να βρω ....Εχετε κατι στο νου σας!?
GI@RG@S Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ναι φιλαρακι καλο αυτο αλλα εγω δεν εννοουσα κατι τετοιο ,δλδ τις ερμηνειες των τεχνικων ορων στα ελληνικα με απλα λογια....Εγω θελω να γινεται μεταφραση απο αγγλικα σε ελληνικα ...δλδ να μεταφραζεις εναν αγγλικο τεχνικο ορο σε ελληνικα...για βοηθειστε τωρα πλζζζ..
insomniaK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Όλα τα βιβλιοπωλεία κοντά στο πολυτεχνείο διαθέτουν και στο συγκεκριμένο θέμα πολύ δύσκολα θα βρεις κάποιων που να μην έχει κατοχυρώσει τα πνευματικά του δικαιώματα. Συμβουλή: Πριν από χρόνια είχα αγοράσει Λεξικό Αγγλοελληνικό- Ελληνοαγγλικό για τη φυσική (πανάκριβο), ήταν η πιο άχρηστη αγορά που έχω κάνει σε σχέση με βιβλία, είναι καλύτερο να πάρει ένα Thesaurus γενικής χρήσης και να κατανοεί τη σημασία από τους ορισμούς που δίνονται και μέσα στα κείμενα που διαβάζει.
GI@RG@S Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 κοιτα σελιδα απο νετ βρηκα που να γραφεις κ να μεταφραζει στα ελληνικα ,γι΄αυτο κ επειδη ειχα κ το polylexicon που ειναι προγραμματακι για μεταφραση ,εεε ετσι θελω κατι αναλογο για τεχνικους ορους κατι πιο επαγγελματικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.