Προς το περιεχόμενο

εκκίνηση υπολογιστή

mixagelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά γνωρίζει ή του έχει συνβεί να κάνει shut down το pc του και μολις αυτο κλεισει να ανάβει ξανέ μονο του?????έχω ελενξεί τα καλώδια του διακόπτη,παρακαλώ βοήθεια!!!!!

Δημοσ.

to kanei sixna i etixe 1-2 fores se megalo xroniko diastima?..Mou exei tixei se pc kai eftege to trofodotiko alla mia fora etsi apla anikse se ena filo (kati egine me ti tasi, paliou tipo trofodotiko xoris diakoptaki) alla den to ksanakane apo tote.

Δημοσ.

to kanei para polu kairo twra kathimerina.kai egw ipopsiastika to trofodotiko kai simera ebala kainourgio(etsi kai alliws xreiazomouna) alla tipota pali to idio. den kserw ti ftaiei

Δημοσ.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τη ρύθμιση της κάρτας δικτύου (εάν έχεις) το wake up capabilities (να λέει none).

Εμένα με είχε τρελάνει μέχρι να βρω τί έκανε το pc να ανοίγει μόνο του και τελικά ήταν αυτό.

Εάν δεν έχεις κάρτα δικτύου (και internet always on) τότε κάτι άλλο θα φταίει...

Δημοσ.

Kανε ενα κοπο και κοιταξε και τις θερμοκρασιες σου.

Μπορει να ψοφησε κανενα ανεμιστηρακι η να μην παταει καλα η ψυκτρα σου και να κανει επανεκιννηση λογο υπερθερμανσης...

Δημοσ.

Πριν κλείσεις τον υπολογιστή σου απενεργοποιείς την κάρτα δικτύου?

Αν ναι μην το ξανακάνεις...

Δημοσ.

Εκτος απο ολα αυτα που ειπαν οι παραπανω posters κανε και για καλο ενα καθαρισμα (clear CMOS) του BIOS.

Θα μου πεις οτι ειναι καπως ξεκαρφωτο αλλα πιστεψε με εχω δει πολλα κουλα με τα PCs οποτε το εχω κι αυτο για μια λυση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...