kflabouris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Λοιπον, την περασμενη τεταρτη επεσε το ρευμα σπιτι(διακοπη η δεη!!!!),εγω ημουν σχολειο και μολις γυρισα ακουσα το pc να κανει restart,ανοιξα την οθονη και ειδα οτι με εβγαζε σε μια μαυρη οθονη στην οποια μου ειχε καποιες επιλογες οπως safe mode,safe mode with net working,start windows normally κλπ!!Τα δοκιμασα ολα και μολις πηγαινε να φορτωσει τo logo των windows μου πεταγε γρηγορα μια μπλε οθονη(που δεν προλαβαινα να την διαβασω και εκανε restart!!! Εβαλα το cd των windows και μπηκα να δοκιμασω να κανω και repair η set up windows,και στις 2 περιπτωσεις μου κολλαγε μολις πηγαινε να ξεκινησει!!!! Ποιο ειναι το προβλημα,εχω καψει τιποτα????Δεν μπορω να κανω τιποτα τα εχω δοκιμασει ολα plzzzz help!!!!:???:
harrys23 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Πιθανότατα κόλλησε καμιά κεφαλή του σκληρού κατά την διακοπή ρεύματος και.......... Εγώ θα έλεγα πρώτα να δανιστεις αν δεν έχεις από κάποιον φίλο η γνωστό έναν άδειο δίσκο πέρνα τα Windows και βλέπεις αν σου κάνει πάλη τα ιδια τότε σκέφτεσαι άλλες πιθανότητες.
kattistt Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Στις επιλογες που σου βγαζει πως να μπει στα windows δοκιμασες το last known good configuration? αν δεν δουλεψε δοκιμασε μια μια μνημη να δεις αν επαθε κατι καποια απο αυτες. αλλα παιζει να επαθε κ κατι ο σκληρος λογω αποτομης διακοπης ρευματος. εχεις κανα 2ο spare?
kflabouris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Aν εχει χαλασει μια απο τις δυο μνημες μπορει να μου κανει αυτο??? θα παρω ενα σκληρο να δοκιμασω!!! το τροφοδοτικο που κολαει αν ηταν δε θα ανοιγε καθολου το pc η κανω λαθος!!! :-D Στις επιλογες που σου βγαζει πως να μπει στα windows δοκιμασες το last known good configuration? Τις δοκιμασα ολες τις επιλογες σε εκεινο το σημειο!!
JOHNX2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 mpes me safe mode... kai dokimase apo eki na kanis epanafora sistimatos piani tis perisoteres fores me poli thetika apotelesmata to pc sou tipota dn exei pathi..... ta windows ta peksane..
kflabouris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 ανοιξα την οθονη και ειδα οτι με εβγαζε σε μια μαυρη οθονη στην οποια μου ειχε καποιες επιλογες οπως safe mode,safe mode with net working,start windows normally κλπ!!Τα δοκιμασα ολα και μολις πηγαινε να φορτωσει τo logo των windows μου πεταγε γρηγορα μια μπλε οθονη(που δεν προλαβαινα να την διαβασω και εκανε restart!!! Κοιτα λιγο τι ειχα πει στην αρχη!!!1:)
dll.hal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 αφησε ενα dimm μνημης πανω και αποσυνδεσε ολα τα drives απο το τροφοδοτικο αφηνοντας πανω τον σκληρο που μπουταρει.δες τι κανει... μετα αλλαξε το dimm με το αλλο (δεν ξερω βεβαια αν εχεις 2 dimm)..... μπουταρε παντα σε safe mode με f8.. και πες μας....επισης αν ακους τιποτα περιεργα τικ-τακ(σαν χτυπημα μολυβιου πανω σε τραπεζι) η καποια μπιμπ.... οταν τελικα το φτιαξεις, να μην ξεχασεις απο το bios να ρυθμισεις τις επιλογες, ετσι ωστε σε διακοπες ρευματος, να μην κανει resrart ..weekup settings..
jimmyfis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 1. Δες τι τροφοδοτικό έχεις και αν φτάνει για το μηχανιμά σου... (δυστυχώς έχω φτάσει σε desktop pc's έως PIII και δεν μπορω να σε βοηθήσω παραπερα εδώ...υπήρχε ομως ενα προγραμμα που του έβαζες τι είχες πάνω στο pc καρτες, δισκους , συσκευες κλπ και σου έβγαζε τι τροφοδοτικο πρέπει να έχεις). ΑΝ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΙΣΧΥΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΞΕΧΝΑΤΑ ΟΛΑ, ΠΕΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ "ΣΕ ΣΗΚΩΝΕΙ". 2. Τσέκαρε όσα σου είπαν τα παιδια παραπάνω για σκληρό, μνήμη (memtest http://www.memtest86.com/ ) και αν όλα είναι οκ δες για επεξεργαστή και μητρηκή. δανείσου από καποιο φίλο επεξεργαστή και άσε πάνω μονο μνήμη που δουλεύει και σκληρό. αν σου βγάλει πρόβλημα μάλλον φταίει η μητρική. τωρα να σου πω να βρεις αλλη μητρική πάει πολύ, όπως και να αγοράσεις αλλη χωρίς να ξέρεις... άρα είτε όλα δουλευουν ρολόι τοτε είτε όχι: ΠΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ "ΣΕ ΣΗΚΩΝΕΙ" αν έχεις πάλι πρόβλημα δες για μητρική... φιλικά Δημητρης υ.γ. Ο παλιός υπολογιστής μου έκαψε 2 σκληρους (στην εγγύηση ευτυχως) και κολούσε αφάνταστα μετά από ένα διαστημα...ο μάστορας του μαγαζιού (μεγάλη αλησίδα καταστηματων...) που το ειχα παρει φυσικά δεν έβρισκε τίποτα (2-3φορες το πήγα λέγοντας οτι ειναι οκ).. καποια στιγμη είπα θα πάρω επεξεργαστή απο ebay, πήρα και πάλι τα ίδια, άλλαξα μητρική και πάλι τα ίδια, ώσπου εκαψα το τροφοδοτικό του συγκατοίκου μου, αγόρασα 2 νέα τροφοδοτικά για να ανακαλύψω ότι και ο επεξεργαστής μου και η μητρική δούλευαν μια χαρα... επίσης γλίτωσα μια φίλη από σίγουρο εγγεφαλικό και τον υπολογιστή της από πτώση εκ 6ου ορόφου..απλά άλλαξε τροφοδοτικό... γι'αυτό σου λέω αν δεν βρίσκεις άκρη με τα απλά τεστακια...τροφοδοτικο...
kflabouris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Λοιπον κυριοι!!!!!Πηγα στο pc του ξαδερφου μου εβαλα το σκληρο μου και μας εβγαζε το ιδιο προβλημα!!!! Οποτε 100% παω για σκληρο σωστα?????:neutral: :neutral: :neutral:
RapidShade Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Το πρώτο που θα δοκίμαζα εγώ... 1. είναι σε ένα δεύτερο PC να κάνω ένα scandisk το δίσκο... 2α. αν ΔΕΝ βγάλει πρόβλημα... τότε 2α1. Το βάζεις στο PC σου 2α2. Εγκαθιστάς τα Windows ΑΠΟ ΠΑΝΩ... θα ξαναπεράσουν όλα τα αρχεία, και θα σου διορθώσουν το boot 2α3. ΔΕΝ θα χάσεις DATA και εφαρμογές.... 2β. Αν σου βγάλει...αλλα OXI Bad Sectors 2β1. Πάρε backup τα DATA σου 2β2. Format > Setup > Copy DATA from Backup 2γ. Αν σου βγάλει bad sectors 2γ1. Backup 2γ2. Πας το δίσκο πίσω για αντικατάσταση (αν είναι εντός εγγύησης, συνήθως 3 χρόνια) Αυτά φίλε...
harrys23 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Λοιπον κυριοι!!!!!Πηγα στο pc του ξαδερφου μου εβαλα το σκληρο μου και μας εβγαζε το ιδιο προβλημα!!!!Οποτε 100% παω για σκληρο σωστα?????:neutral: :neutral: :neutral: Οταν καταφερεις και το στρωσεις το μηχαημα σου ποσταρε να μας πεις τελικα τι μπορει να ηταν?
Neglextis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Λοιπον, την περασμενη τεταρτη επεσε το ρευμα σπιτι(διακοπη η δεη!!!!),εγω ημουν σχολειο και μολις γυρισα ακουσα το pc να κανει restart,ανοιξα την οθονη και ειδα οτι με εβγαζε σε μια μαυρη οθονη στην οποια μου ειχε καποιες επιλογες οπως safe mode,safe mode with net working,start windows normally κλπ!!Τα δοκιμασα ολα και μολις πηγαινε να φορτωσει τo logo των windows μου πεταγε γρηγορα μια μπλε οθονη(που δεν προλαβαινα να την διαβασω και εκανε restart!!!Εβαλα το cd των windows και μπηκα να δοκιμασω να κανω και repair η set up windows,και στις 2 περιπτωσεις μου κολλαγε μολις πηγαινε να ξεκινησει!!!! Ποιο ειναι το προβλημα,εχω καψει τιποτα????Δεν μπορω να κανω τιποτα τα εχω δοκιμασει ολα plzzzz help!!!!:???: to borei na einai apo auta pou sou eipan skliros diskos h mnimi. episis mporei na katastrafike kapoio arxeio to windows. auto to provlima to eixa kai ego kai telika elipan kapoia arxeia. tou ekana format kai olla ok. episis gia des auto to palio ar8ro. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=771481&lngDtrID=252 borei na to pa8es apo auto.
kflabouris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Telika to provlima lithike!!!!!Htan sklhros paidia!!!Eyxaristw poly gia thn voithia:-| :-|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.