Luxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Οσες φορες δοκιμασα να εμφανιση εικονας με καμερα web, παντα μου βγαζει μηνυμα οτι το δικτυο ειναι αργο και το βιντεο σερνεται!! Τι γινεται; ,
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Οχι, απλα πολλες φορες απαιτει εξολοκληρου τη γραμμη, οποτε και απλο browsing να κανεις (ή να κανει ο άλλος) πεφτουν τα fps στη καμερα (μεταδοση) και σου λεει τα δικα του... Γενικά το msn ειναι αργο..
Luxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να ειναι καλυτερο;
Stavros_Ribo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Το Skype είναι πραγματικά πολύ καλό. Υπάρχει βέβεα το Woize, VoilpBuster κτλ. Όπως και πολλοί καλοί instant Messengers όπως GAIM, GoogleTalk κ.α
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Ρωτησα μερικα φιλαρακια και μου ειπαν οτι δεν εχουν καποιο προβλημα. Επισης η συνδεση μου ειναι μια χαρα, αφου εχω ενα 1mbit και κατεβαζω με 100, ανεβαζω με 35. Κατι αλλο φταει, αλλα τι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.