gv_liou Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 efoson parw hd me dvd an ti valw se aplo dvd player tha deixnei san ena aplo video swsta?teinw pros ti canon hv 20 me caseta dv.mporw na parw kati kalo me ligotera xrimata?den eimai epagelmatias tis eikonas kai de nomizw na katalavw toso megales diafores apo dv se dvd.sorry re file alla exw xasei to mpoysoula kai de thelw na dwsw ena skasmo xrimata kai na to metaniwsw. exeis kati na proteineis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Strangelove Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δυστυχώς, καμερα με σκληρό και ανάλυση Full HD, δεν υπάρχει. Κι όμως, υπάρχει. Όχι εξωφρενικά ακριβή σε σχέση με τις άλλες FullHD (αν και αρκετά ακριβότερη από τον μέσο όρο) και στον 60άρι δίσκο μπορεί να αποθηκεύσει 5 ώρες βίντεο σε μέγιστη ανάλυση και bitrate όταν αυτές που γράφουν σε DVD των 8cm γράφουν max 27 λεπτά σε δισκάκι dual layer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gv_liou Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 file strangelove ksefeygoume kata poly apo apopsi timis.psaxnw kati poli ftinotero alla me ayta poy exw diavasei sxetika me tis hd exw mperdeytei toso poy tha moy ti dwsei kai tha paw na parw mia mini dv me 200 euro na isixasw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Strangelove Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Για μια από τις φθηνές Full HD θα πρέπει να δώσεις γύρω στα 1000? (800? έχει η φθηνότερη της αγοράς) και για να απολαύσεις την εικόνα θα χρειαστείς και μια τηλεόραση Full HD. Επίσης, όλες πλην της JVC αν και έχουν 1080 οριζόντια ανάλυση, έχουν κάθετη ανάλυση 1440, άρα χρησιμοποιούν κάδρο 4:3. Κατά τη γνώμη μου, αν δεν έχεις απόλυτη ανάγκη το Full HD δεν αξίζει να δώσεις τώρα τόσα λεφτά για να πάρεις ένα από τα ελάχιστα μοντέλα που κυκλοφορούν όταν με 200-300? μπορείς να πάρεις μια αξιοπρεπέστατη miniDV σε SD και σε 1-2 χρόνια να πάρεις σε τιμή αρκετά κάτω από τα 1000? μια Full HD πολύ καλύτερη από αυτές που κυκλοφορούν τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gv_liou Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 exeis kapoio dikio se ayto poy les.ta 0.8 megapixels omws den einai liga?to 1 meg tha fenetai kalytera?poio panw den iparxei? vrika ti panasonic nv-gs 230 kai grafei 800.000x3 analysi.ayto simainei 2.4 meg?episis ti sony dcr hc-47 kai canon md150.denn prolava na psaksw poly.ti exeis na peis?proteineis kati allo? http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=27_265&products_id=3450 http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=27_265&products_id=3482 http://www.pixmania.com/gr/gr/528622/art/canon/aeioaieuiana-minidv-md150.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Κι όμως, υπάρχει.Όχι εξωφρενικά ακριβή σε σχέση με τις άλλες FullHD (αν και αρκετά ακριβότερη από τον μέσο όρο) και στον 60άρι δίσκο μπορεί να αποθηκεύσει 5 ώρες βίντεο σε μέγιστη ανάλυση και bitrate όταν αυτές που γράφουν σε DVD των 8cm γράφουν max 27 λεπτά σε δισκάκι dual layer. Δεν υπάρχει... Ακομα και αυτή είναι 1080i και όχι 1080p. Το ότι γράφει σε 1920 είναι καλό αλλά το (i) και η τιμη με χαλάνε λίγο.... Φιλε gv_liou αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος για κάμερα πχ αρραβώνας, γάμος, new baby και αλλά μοναδικά γεγονότα που θέλεις να καταγράψεις, τότε θα συμφωνίσω με τον Dr.Strangelove και θα σου πω να πάρεις μιά ως και 300 ευρώ το πολύ, και σε ένα χρόνο με τα λεφτα που θα έδινες σήμερα θα πάρεις μια πολυ καλή κάμερα. Εγω πήρα ακριβή, τυπικής ανάλυσης, για το παιδάκι που απόκτησα, αλλά όταν πέσουν οι τιμές θα την δώσω για μια αξιοπρεπή 1080p με σκληρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gv_liou Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 file fwtonio i alithia einai oti den eiparxei kapoio spoydaio gegonos.ti pairnw kyriws gia ena taxidi poy tha kanw stin australia ton allo mina.etsi afoy to skeftika katelixa se aytes poy lew sto parapanw post.exeis mipws apantiseis se ayta poy rwtaw?thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kariajoulas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Sorry για το μέγεθος προκαταβολικά. Διαφωτιστικότατα όλα αυτά. Αυτόν το μήνα ή τον επόμενο θα μου δώσουν κάποια χρήματα (1.500 ευρώ) από ένα πρόγραμμα που κάνω με χρήση videocamera και σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω για να αναβαθμίσω την υπάρχουσα sony niniDV DCR-HC23 με κάποια ποιοτικότερη. Τις κάμερες με DVD τις απέκλεισα αμέσως, μια και χρησιμοποιώ το Premiere για επεξεργασία και είχα καταλήξει σε κάμερα με Hard Disk. Το πρόβλημα που γεννήθηκε αμέσως ήταν απλή ή High Definition (HD)? Μετά από σκέψη κατέληξα στο ότι τα οικονομικά μου δεν θα μου επέτρεπαν σε βάθος 5 χρόνων να αγοράσω μια HD tv και ένα desk HD dvd player για να απολαμβάνω τις HD δημιουργίες μου με την HD videocamera που θα έπαιρνα. Επίσης θα έπρεπε να κάνω μια καλή αναβάθμιση στο PC μου (κάρτα γραφικών κλπ) για να μπορώ να διαχειριστώ το παραγόμενο HD video πριν το γράψω σε BlueRay ή HD-DVD. Επίσης το HD προϊόν ΔΕΝ θα μπορούσε να παίξει στα συμβατικά deskDVD players και TV των φίλων μου. Έτσι με βαριά καρδιά αποφάσισα ότι μετά από 5-6 χρόνια που οι περισσότεροι θα έχουμε μεγαλύτερη εξοικείωση με το νεοεισερχόμενο format του HD θα κάνω την αναβάθμιση σε HD. Μετά από πολύ ψάξιμο σε περιοδικά πείσθηκα ότι το μοντέλο της JVC GZ-MG505 ήταν ότι ακριβώς ζητούσα. Αποθηκεύει σε σκληρό δίσκο 30 Gb (άρα τέλος το πρόβλημα με τις κασέτες), έχει είσοδο μικροφώνου, τριπλό αισθητήρα 3Χ1,3Μp και το πολύ σημαντικό φωτογραφική ανάλυση 5 Μp (μια και δεν έχω ψηφιακή φωτ. μηχανή). Όπου και αν έχει διαβάσει αναφορές για αυτήν την videocamera όλοι συμφωνούν ότι είναι ότι καλύτερο. Ψηφίστηκε η καλύτερη για το 2006 από την TIPA. Εκεί λοιπόν που ήμουν ήσυχος και περίμενα το έμβασμα με τα 1500 για να πάω να την πάρω, πέφτω πάνω σε μια νεότερη (μοντέλο 2007) την JVC GZ-MG575 με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά (40 σκληρό, firewire, night shot, doc station, klp) αλλά με 1 CCD των 5 Μp. Και εδώ και το πρώτο ερώτημά μου. 3x1,3 Μp ή 1x5 Μp? Επίσης μπορεί να έχω αποκλείσει τις HD αλλά αν κάποιος (αφού λάβει υπόψη του αυτά που έχω γράψει) μπορεί με επιχειρήματα να με κάνει να αλλάξω απόφαση, «ψήνομαι» για HD ακόμα. Τα 1500 φτάνουν... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filos19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας πάνω στο θέμα αγοράς κάμερας. Την κάμερα την θέλω ώστε να βγάζω κάποια βίντεο.. ταξίδια, εκδρομές κτλ και αμέσως μετά να τα περνάω στον υπολογιστή και να τα αποθηκεύω σε κάποιον σκληρό δίσκο.Βασικά η επεξεργασία δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύΕντάξει θα κάνω και καμιά επεξεργασία, καμια αύξηση της φωτεινότητας, χωρίσμός του βίντεο σε μέρη αλλά μέχρι εκεί.Δεν είμαι και επαγγελαμτίας. Οπότε θα ήθελα κάτι απλό και έυχρηστο. Βέβαια η τιμή να είναι μέχρι 500 ευρώ το πολύ.Επειδή δεν το κατέχω το άθλημα θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας όσοι γνωρίζετε.Και επίσης δεν μπαίνω στην λογική να περιμένω ώστε να βγουν άλλες καλύτερες και πιο φθηνές γιατί ακόμα και αν περιμένω πάλι θα βγούν νέες.Οπότε το δίλλημα θα συνεχιστεί. Άρα θα ήθελα μια πρόταση για αγορά μέσα στους επόμενους δύο μήνες για κάτι εύχρηστο.Α ναι...έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάμερες που βγάζουν στο απόλυτο σκοτάδι με υπέρυθρες ακτίνες.Ισχύει αυτό??? Αν υπάρχουν τέτοιες θα με ενδιέφερε. Σας ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας πάνω στο θέμα αγοράς κάμερας.Την κάμερα την θέλω ώστε να βγάζω κάποια βίντεο.. ταξίδια, εκδρομές κτλ και αμέσως μετά να τα περνάω στον υπολογιστή και να τα αποθηκεύω σε κάποιον σκληρό δίσκο.Βασικά η επεξεργασία δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύΕντάξει θα κάνω και καμιά επεξεργασία, καμια αύξηση της φωτεινότητας, χωρίσμός του βίντεο σε μέρη αλλά μέχρι εκεί.Δεν είμαι και επαγγελαμτίας. Οπότε θα ήθελα κάτι απλό και έυχρηστο. Βέβαια η τιμή να είναι μέχρι 500 ευρώ το πολύ.Επειδή δεν το κατέχω το άθλημα θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας όσοι γνωρίζετε.Και επίσης δεν μπαίνω στην λογική να περιμένω ώστε να βγουν άλλες καλύτερες και πιο φθηνές γιατί ακόμα και αν περιμένω πάλι θα βγούν νέες.Οπότε το δίλλημα θα συνεχιστεί. Άρα θα ήθελα μια πρόταση για αγορά μέσα στους επόμενους δύο μήνες για κάτι εύχρηστο.Α ναι...έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάμερες που βγάζουν στο απόλυτο σκοτάδι με υπέρυθρες ακτίνες.Ισχύει αυτό??? Αν υπάρχουν τέτοιες θα με ενδιέφερε. Σας ευχαριστώ!! An empenes sto kopo na diavaseis ligo ta proigoumena posts tha sximatizes apopsi gia to ti theleis. Alla tespa na sou po etsi sta grigora kai apla oti pas h gia HDD kamera h gia DVD kamera. Afou les oti thes kati grigoro kai aplo se vlepo gia eki. Ego tha sou protina me skliro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Sigoura parte camera me HDD. polidis, night-vision exouv oi sony hadycam (kai isos kai alles). Kariajoulas, polu kala ta les. PAre twra meia me 300 euro kai se eva duo xrovia me 300 euro pairveis mia HD Shmavtiko gia olous! kai idika gia ton gv_liou pou 8a paei e3wteriko (eimouva priv 20 meres Austria/Alpeis). Parte extra BATTERY PACK! egw eixa brei prosfora sta mediamarks SonyHAndycam paketaki me Battery + Case. 8a sas xreiastouv kai ta duo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filos19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Αν έμπαινες στο κόπο να διαβάσεις λίγο τα προηγούμενα posts θα σχημάτιζες άποψη για το τι θέλεις.Αλλα τελοσπάντων να σου πω έτσι στα γρήγορα και απλά ότι πας η για HDD κάμερα η για DVD κάμερα. Αφού λες ότι θες κάτι γρήγορο και απλό σε βλέπω για εκεί. Εγώ θα σου πρότεινα σκληρό Thanx φίλε αλλά απο τι ξέρω είναι πολύ ακριβές οι HDD οπότε είναι και αυτό ένα δίλλημα. Για τις υπέρυθρες ξέρει κανείς?Υπάρχουν κάμερες που να τραβαν βίντεο σε απόλυτο σκοτάδι με χρήση υπέρυθρων ακτινών?? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Και εδώ και το πρώτο ερώτημά μου. 3x1,3 Μp ή 1x5 Μp? Επίσης μπορεί να έχω αποκλείσει τις HD αλλά αν κάποιος (αφού λάβει υπόψη του αυτά που έχω γράψει) μπορεί με επιχειρήματα να με κάνει να αλλάξω απόφαση, «ψήνομαι» για HD ακόμα. Τα 1500 φτάνουν...Ευχαριστώ Γενικά, αυτές που έχουν 3 CCD, έχουν καλύτερη ποιότητα-πιστότητα στα χρώματα, αφού υπάρχει ένα CCD για κάθε βασικό χρώμα. HD θα σου πρότεινα ΜΟΝΟ εαν χρειάζεσαι κάποιο καρρέ από το video να το κάνεις φωτογραφία. Για εμένα που γράφω μικρό παιδι, αυτή η ικανότητα είναι σωτήρια. Οσο για τις υπέρυθρες, Filos19, ναι υπάρχουν τέτοιες. Η Sony το ονομάζει Night Shot, για τις άλλες εταιρίες δεν ξέρω. Νομίζω όμως πως στα χαρακτηριστηκά τους θα γράφουν "0 lux" (δηλ απόλυτο σκοτάδι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filos19 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Οσο για τις υπέρυθρες, Filos19, ναι υπάρχουν τέτοιες. Η Sony το ονομάζει Night Shot, για τις άλλες εταιρίες δεν ξέρω. Νομίζω όμως πως στα χαρακτηριστηκά τους θα γράφουν "0 lux" (δηλ απόλυτο σκοτάδι). Φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Είσαι πολύ χρήσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konandrio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα, σκευτομαι να αγορασω αυτην http://www.tselios.gr/index.php?cid=004004&pid=9900229 απο εδω μιας και την εχει σε πολυ καλη τιμη, ειχα αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=46700179&product=965820 αλλα εκανε φτερα οταν μου ανοιξαν το σπιτι πριν 2 μερες, προλαβα να τραβηξω μονο τον γαμο μου και το γαμιλιο ταξιδι και εμεινα αρκετα ικανοποιημενος, αυτο που σκευτομαι για τις hd καμερες ειναι ποσο θα κρατησει ο σκληρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.