Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Παω να ανοιξω σελιφες οπως www.tellas.gr και μου λεει να αναβαθμισω τον adobe flash player αφου κλεισω ολα τα αλλα παραθυρα του ie.Το κανω παταω download σε πολυ λιγο χρονο μου λεει οτι εγκατασταθηκε επιτυχως αλλα οταν παω να ξαναανοιξω τις "προβληματικες" σελιδες παλι τα ιδια...Το ιδιο μου κανει και με το youtube. Καμμια expert λυση ???? Ευχαριστω.
kallair Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 tsekare to hardware firewall sto router sou. emena to linksys exei extra filtra opws px gia ta cookies, java kai k.a.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ευχαριστω αλλα δεν ειναι enable.... :mrgreen: Εχω ενα Zyxel modem router.
JOHNX2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 dokimase kalitera me mozila 2.0.0.3.... o explorer einai gia ton p.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Τι να πω φιλε μου...Μαλλον εχεις δικιο !!!Με firefox μια χαρα δουλεψε η εγκατασταση και η εμφανιση της σελιδας !!!Αλλα εχω συνηθισει τον ie τον ατιμο.Τοσα χρονια πια... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.