Προς το περιεχόμενο

Ratsistika asteia

Aylus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by stathispap:<BR><B>Επιχειρήματα μηδέν ε?<BR>Εντάξει ρε φίλε μη ζορίζεσαι. Σ΄ευχαριστώ που αναγνώρισες ότι έχω δίκιο...</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Ti epixeirima psaxneis?<BR>Ean se enoxlei i enia tou "ratsistis" kai prospa8eis na tin eksinxroniseis kai na kalipsis tin diastrofiki tis simasia, ta epixeirimata ta dineis monos sou.<P>To pramma einai aplo.<BR>O ratsistis misi olous tous alous dioti exei ena va8i simplegma stin psixi tou.<BR>Den distazei ta tapinoni, na vasanizei, na skotoni xoris antikimeniko logo para mono arostimenes 8eories.<P>Kai kati akoma... oi laoi pou evimeroun einai aftoi pou erevnoun kai apodexonte tis ales koultoures kai e3elisonte vasi afton.<P>Oi laoi pou "ka8onte" pano stin istoria tous kai nomizoun oti oli i gi tous xrostai...<P>...tous troi i marmanga.<P><BR>

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Dvs:<BR><B>...Tora kata poson ta vivlia tou pleuri einai antikeimenia den xero afou den ta exo diavasei) .<P>...</B><HR></BLOCKQUOTE><P>O Plevris einai o 8eoritikos tis Xrisis Avgis.<BR>I xrisi avgi einai neo-nazistiki organosi alla pros to paron den exei epidi3i klimakomeni via para poli memonomena peristatika kai poli sprei stous tixous...

Δημοσ.

Ειναι γεγονος οτι τα μεγαλυτερα εγκληματα εναντιον της ανθρωποτητας τα εκαναν ανθρωποι με χαμηλο IQ καθοδηγουμενοι απο εξυπνοτερους ανθρωπους που εκμεταλευτηκαν την αγνοια τους.<BR>Αυτοι εγραψαν και γραφουν βιβλια με αλληλοσυγκρουομενες εννοιες ,επινοωντας δικες τους θεωριες ευκολοπεπτες χρησιμοποιωντας δηθεν επιστημονικες εκφρασεις για να εντυπωσιαζουν τους αμορφωτους.<BR>Δεν θα μπω στον πειρασμο να αντικρουσω τις αποψεις σας γιατι ειναι αναξιες σχολιασμου.<BR>Αυτοι οι δηθεν πεφωτισμενοι εγκεφαλοι ηταν παντα ο μεγαλος κινδυνος της ανθρωποτητας και οχι ο Αλβανος ,ο Πορτορικανος η ο Λευκος που θα μπει στο σπιτι του Ιαπωνα για να κλεψει.<BR>Ειναι παντως κριμα ..το ξαναλεω με αφορμη καποια ανωδυνα κατα την γνωμη μου ανεκδοτα που τα λεμε για να γελασουμε να το γυριζουμε στη Χιτλερικη προπαγανδα που πιστευω οτι τους περισσοτερους εδω μεσα οχι μονον δεν διασκεδαζει αλλα και αηδιαζει.<P>------------------<BR>Tsampikos<BR>I'd rather burn than fade away

Δημοσ.

Kai kati akoma... oi laoi pou evimeroun einai aftoi pou erevnoun kai apodexonte tis ales koultoures kai e3elisonte vasi afton.<BR>>>Προσωπική σου άποψη που δεν βασιζεται πουθενά<P>O ratsistis misi olous tous alous dioti exei ena va8i simplegma stin psixi tou.<BR>Den distazei ta tapinoni, na vasanizei, na skotoni xoris antikimeniko logo para mono arostimenes 8eories.<BR>>>Επίσης δική σου άποψη... Αυτοί είπαμε ότι δεν είναι ρατσιστες αλλά καραγκιόζηδες.<P>O Plevris einai o 8eoritikos tis Xrisis Avgis.<BR>>>Είσαι άσχετος και ανίδεος και φυσικά δεν έχεις ιδέα από Χρυσή Αυγή και από Πλεύρη. Αλλιώς θα ήξερες τι λένε ο ένας για τον άλλο. Αν δεν σε ενδιαφέρει (όπως μάλλον θα απαντήσεις) τότε απλώς μην τους πιάνεις στο στόμα σου.<P><BR>I xrisi avgi einai neo-nazistiki organosi <BR>>>Λες μαλακίες πραγματικά. Ούτε έχεις γνωρίσει ποτέ σου Χρυσαυγίτη ούτε και ξέρεις το λέει το καταστατικό της. Απλώς παπαγαλίζεις αυτά που σου λένε κάποιοι. Εθνικιστές είναι οι άνθρωποι... όχι ναζιστές.<P>Και για να μην λεμε συνεχως ό,τι μας έρχεται στον εγκέφαλο, πάτε στα: <A HREF="http://members.freespeech.org/xrysiaygi/triptiho.html" TARGET=_blank>http://members.freespeech.org/xrysiaygi/triptiho.html</A> <A HREF="http://members.freespeech.org/xrysiaygi/gd1.html" TARGET=_blank>http://members.freespeech.org/xrysiaygi/gd1.html</A> <A HREF="http://members.freespeech.org/xrysiaygi/gd2.html" TARGET=_blank>http://members.freespeech.org/xrysiaygi/gd2.html</A> <P>Εκεί θα δείτε τι πραγματικά είναι η Χρυσή Αυγή. Επιτέλους ξεκολλήστε από τη ζωή σας και μάθετε να ψάχνετε μόνοι σας. Μην καταπίνετε τη μασημένη τροφή που σας δίνουν. Δεν πρόκειται να σας "παρασύρουν οι κακοί φασίστες" αν απλώς δείτε την άποψή τους... Σε τελευταία αναλυση δημοκρατία έχουμε. Πώς θα αντιμετωπίσετε κάποιον αν δεν ξέρετε καν τι λέει? (και φυσικά για τον οποιονδήποτε που θα πει ότι δεν ασχολείται θα πω ότι μάλλον δεν μπορεί να ασχοληθεί λόγω έλλειψης επιχειρημάτων)

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by tsampikos:<BR><B>...το γυριζουμε στη Χιτλερικη προπαγανδα που πιστευω οτι τους περισσοτερους εδω μεσα οχι μονον δεν διασκεδαζει αλλα και αηδιαζει.<P></B><HR></BLOCKQUOTE><P>Αιντε παλι... Αρχισαμεεεεεε. Τελικα μου φαινεται πως καποια πραγματα πρεπει να τα πω παρα πολλες φορες για να γινουν κατανοητα. Αλλα δεν πειράζει... Εγω δεν θα σταματησω να τα λεω... Ρε γμτ μη μπερδευεις εννοιες. Χυμα στο κυμα ολα μαζι, ρατσισμος, Χιτλερ, Εθνικισμος, Πατριδα, Φυλη, σαπουνι, Ναζι, εβραιος, Νιτσε... ρε για να συνελθουμε λιγο... Μας εχουν δημιουργησει ενα απεραντο τουρλου-μειγμα στον εγλεφαλο οπου δεν ξεχωριζουμε εννοιες και προσωπα.<P>Καλε μου ανθρωπε (ασχετο: λυθηκε το προβλημα με τη θερμοκρασια της CPU?) τι δουλεια εχει η Χιτλερικη προπαγανδα στην κουβεντα μας? Ποιος εκανε Χιτλερικη προπαγανδα? Διοτι εσυ ο ιδιος κανεις αντι-Χιτλερικη. Επιτελους... Αλλο Εθνικισμος αλλο Χιτλερ.<P><BR>Και για να μην ξεχνιομαστε. Κοιταξτε λιγο το <A HREF="http://members.freespeech.org/xrysiaygi/images/skopje%20map.jpg" TARGET=_blank>http://members.freespeech.org/xrysiaygi/images/skopje%20map.jpg</A> να δειτε... εναν ωραιο χαρτη της "Μακεδονιας" της Πρωην Γιουγκοσλαβικης "Μακεδονιας" που τα σκοπιανοπουλα διδασκονται στο σχολειο τους...<P>Καλυτερη αποδειξη? Πατε στο <A HREF="http://www.vmro-mnm.com/" TARGET=_blank>http://www.vmro-mnm.com/</A> <p>[This message has been edited by stathispap (edited 25-02-2001).]

Δημοσ.

Ti epixeirima psaxneis?<BR>Ean se enoxlei i enia tou "ratsistis" kai prospa8eis na tin eksinxroniseis kai na kalipsis tin diastrofiki tis simasia, ta epixeirimata ta dineis monos sou.<P><BR>To ksanagrafo gia na to dis kalitera...<P>Mono kai mono oti iperaminese tou ratsismou sou ta lei ola... Ti psaxneis? na sou poume bravo?<P>E BRAVO LIPON STON FILO MAS POU EINAI RATSISTIS!!!<P>a! kai kati akoma... Les Evreos kai sapouni kai gemizei to stoma sou... kata ta alla emeis imaste oi mperdemenoi...<p>[This message has been edited by Aylus (edited 25-02-2001).]

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by stathispap:<BR><B> Σε τελευταία αναλυση δημοκρατία έχουμε. </B><HR></BLOCKQUOTE><P>Τελικα η δημοκρατια σαν εννοια ειναι ιδιαιτερα παρεξηγημενη και δεν ειναι τυχαιο οτι αυτοι που κατα κορον την χρησιμοποιησαν ηταν κυριως Φασιστες<P><P>------------------<BR>Tsampikos<BR>I'd rather burn than fade away

Δημοσ.

Λοιπόν,έχουμε και λέμε:Υπάρχει μια διαφορά.υπάρχει αυτός που λέγεται εθνικιστής και αυτός που λέγεται εθνιστής.Προσέξτε τις λέξεις!!!<BR>Εθνικιστής είναι ο... κολλημένος που λέει οτι αγαπαει την πατρίδα του κάνωντας κακό στους άλλους που μπορεί να πειράξουν την πατρίδα του(αυτοι είναι οι νεοναζί)<P><B>Εθνιστής</B> είναι αυτός που αγαπάει την πατρίδα του με τον καλό τρόπο.Την αγαπάς μέχρι ένα σημείο όμως χωρίς ακραία πράγματα<BR>Τώρα όσον αφορά τον Αριστοτέλη γιατι κάπου αναφέρθηκε το όνομά του.Ο Αριστοτέλης ήταν αριστοκρατικών αντιλήψεων,ήταν εναντίον της οχλαγωγίας αυτό δηλαδή που ήταν η Αθήνα μετά τον 5 αιώνα.Επίσης ο Αριστοτέλης πίστευε οτι τα πράγματα πρέπει να μην έχουν 2 όψεις άσπρο ή μαύρο αλλά 3την υπερβολή την μέση κατάσταση και την "τσιγγουνιά".Δηλαδή πίστευε οτι κάποιος για να είναι ενάρετος πρέπει να μην είναι των άκρων κάτι που δυστυχώς οι περισσότεροι είμαστε.ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΑ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ <p>[This message has been edited by Chris_13 (edited 25-02-2001).]

Δημοσ.

Εγώ πάντως γνωρίζω κάτι άλλους φασίστες που δεν είναι καν πατριώτες... Και φυσικά δεν χρησιμοποιούν ποτέ τη λέξη δημοκρατία διότι δεν πιστεύουν σε αυτήν. Και θα ξαναπω ότι ο φασισμός είναι νοοτροπία και όχι ιδεολογία.<P>-Είσαι φασιστας<BR>-Γιατι?<BR>-Επειδη εισαι φασιστας<BR>-Καλα ενταξει γιατι ομως?<BR>-Επειδη αυτα που λες ειναι φασιστικα<BR>-Και γιατι ειναι φασιστικα?<BR>-Επειδη τα λεμε οι φασιστες<BR>-Και ποιοι ειναι οι φασιστες?<BR>-Αυτοι που λενε αυτα που λες εσυ<BR>-Δηλαδη ό,τι λεω ειναι φασιστικο?<BR>-Ναι<BR>-Γιατι?<BR>-Γιατι λες τα ιδια με τους φασιστες<BR>-Ξερεις τι ειναι ο φασιστας?<BR>-Ναι<BR>-Τι?<BR>-Αυτος που μιλαει σαν κι εσενα.<P>Ωραιος διαλογος ε? Ε αυτο γινεται και εδω. Αϊντε κυρα-Κατινα... Ακουσες τον Ευαγγελατο που ειπε τον stathispap φασιστα πες το κι εσυ. Ε φυσικα. Δεν ξερω τι ειναι ο φασιστας, δεν έχω γνωρισει ποτε κανεναν φασιστα, δεν ξερω τι πρεσβευει η ιδεολογια του φασιστα, δεν γνωριζω καν ποια ειναι τα χαρακτηριστικα ενος φασιστα αλλα με βεβαιοτητα μπορω να πω οτι αυτος ειναι φασιστας αλλα ο αλλος δεν ειναι, ο stathispap ειναι φασιστας αλλα ο aylus οχι. Γιατι? Διοτι ο stathispap εχει ανατρεπτικα επιχειρηματα, αλλιωτικα απο αυτα που λεει ο πνευματικος καθοδηγητης μου - ηγετης - διαμορφωτης της γνωμης μου Ευαγγελατος τα οποια φυσικα δεν μπορω να ανατρεψω. Γιατι? Διοτι ειναι προϊοντα βαθυτερης σκεψης, εσωτερικης αναζητησης και μελέτης και οχι ετοιμα σκατα μασημενης τροφης που η τηλεοραση μου προσφερει. Και ξερετε τι μου τη δινει πιο πολυ στον stathispap? Οτι δεν ειναι ενας απλος φασιστας - Χρυσαυγιτης σαν αυτα τα παιδαρελια που ξυριζουν το μαλλι και δερνουν νεγρους στο δρομο. οοοχιιι. Διοτι αν ηταν κατι τετοιο θα ξεμπερδευα ευκολα μαζι του. Διοτι για τετοια ατομα τα καθημαρινα σεμηναρια των 20:00 ειναι αρκετα. Αντιθετως ειναι φασιστας ιδεολογος που εχει διαβασει και μου εχει ετοιμη απαντηση την οποια δεν μπορω να ανατρεψω. Παρ'ολα αυτα εγω εχω το δικιο γιατι ο κολλημενος μου εγκεφαλος δεν μπορει να σκεφει παραπανω απο τοσο. Δυστυχως την περιπτωση του stathispap δεν μπορω να την αντιμετωπισω γιατι δεν μου μαθανε ακομα. Τα επιμορφωτικα σεμηναρια δεν εχουν πλησιασει μεχρι αυτο το επιπεδο. Ειναι ομως φασιστας. Τελειωσε. Ετσι ειπε και η γειτονισσα την ωρα που απλωνε τα ρουχα και μιλουσε ζωντανα στην εκπομπη με το hands-free. Και το ιδιο ειπε και ο κυρ-Κωστας ο μπακαλης...<P><BR>Α ρε ξεκολλημα που μας χρειαζεται...<P><BR>Chris_13 αυτη τη διακριση των εννοιων μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που τη διαβασες? Διοτι εγω πρωτη φορα την αντικρυζω...<p>[This message has been edited by stathispap (edited 25-02-2001).]

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by stathispap:<BR><B>Εγώ πάντως γνωρίζω κάτι άλλους φασίστες που δεν είναι καν πατριώτες... Και φυσικά δεν χρησιμοποιούν ποτέ τη λέξη δημοκρατία διότι δεν πιστεύουν σε αυτήν. Και θα ξαναπω ότι ο φασισμός είναι νοοτροπία και όχι ιδεολογία.<P>-Είσαι φασιστας<BR>-Γιατι?<BR>-Επειδη εισαι φασιστας<BR>-Καλα ενταξει γιατι ομως?<BR>-Επειδη αυτα που λες ειναι φασιστικα<BR>-Και γιατι ειναι φασιστικα?<BR>-Επειδη τα λεμε οι φασιστες<BR>-Και ποιοι ειναι οι φασιστες?<BR>-Αυτοι που λενε αυτα που λες εσυ<BR>-Δηλαδη ό,τι λεω ειναι φασιστικο?<BR>-Ναι<BR>-Γιατι?<BR>-Γιατι λες τα ιδια με τους φασιστες<BR>-Ξερεις τι ειναι ο φασιστας?<BR>-Ναι<BR>-Τι?<BR>-Αυτος που μιλαει σαν κι εσενα.<P>Ωραιος διαλογος ε? Ε αυτο γινεται και εδω. Αϊντε κυρα-Κατινα... Ακουσες τον Ευαγγελατο που ειπε τον stathispap φασιστα πες το κι εσυ. Ε φυσικα. Δεν ξερω τι ειναι ο φασιστας, δεν έχω γνωρισει ποτε κανεναν φασιστα, δεν ξερω τι πρεσβευει η ιδεολογια του φασιστα, δεν γνωριζω καν ποια ειναι τα χαρακτηριστικα ενος φασιστα αλλα με βεβαιοτητα μπορω να πω οτι αυτος ειναι φασιστας αλλα ο αλλος δεν ειναι, ο stathispap ειναι φασιστας αλλα ο aylus οχι. Γιατι? Διοτι ο stathispap εχει ανατρεπτικα επιχειρηματα, αλλιωτικα απο αυτα που λεει ο πνευματικος καθοδηγητης μου - ηγετης - διαμορφωτης της γνωμης μου Ευαγγελατος τα οποια φυσικα δεν μπορω να ανατρεψω. Γιατι? Διοτι ειναι προϊοντα βαθυτερης σκεψης, εσωτερικης αναζητησης και μελέτης και οχι ετοιμα σκατα μασημενης τροφης που η τηλεοραση μου προσφερει. Και ξερετε τι μου τη δινει πιο πολυ στον stathispap? Οτι δεν ειναι ενας απλος φασιστας - Χρυσαυγιτης σαν αυτα τα παιδαρελια που ξυριζουν το μαλλι και δερνουν νεγρους στο δρομο. οοοχιιι. Διοτι αν ηταν κατι τετοιο θα ξεμπερδευα ευκολα μαζι του. Διοτι για τετοια ατομα τα καθημαρινα σεμηναρια των 20:00 ειναι αρκετα. Αντιθετως ειναι φασιστας ιδεολογος που εχει διαβασει και μου εχει ετοιμη απαντηση την οποια δεν μπορω να ανατρεψω. Παρ'ολα αυτα εγω εχω το δικιο γιατι ο κολλημενος μου εγκεφαλος δεν μπορει να σκεφει παραπανω απο τοσο. Δυστυχως την περιπτωση του stathispap δεν μπορω να την αντιμετωπισω γιατι δεν μου μαθανε ακομα. Τα επιμορφωτικα σεμηναρια δεν εχουν πλησιασει μεχρι αυτο το επιπεδο. Ειναι ομως φασιστας. Τελειωσε. Ετσι ειπε και η γειτονισσα την ωρα που απλωνε τα ρουχα και μιλουσε ζωντανα στην εκπομπη με το hands-free. Και το ιδιο ειπε και ο κυρ-Κωστας ο μπακαλης...<P><BR>Α ρε ξεκολλημα που μας χρειαζεται...<P><BR>Chris_13 αυτη τη διακριση των εννοιων μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που τη διαβασες? Διοτι εγω πρωτη φορα την αντικρυζω...<P>[This message has been edited by stathispap (edited 25-02-2001).]</B><HR></BLOCKQUOTE><BR>Αυτή η διάκριση υπάρχει.Για να μάθεις αυτά που ξέρω -χώρις να σε προσβάλλω-πρέπει να διαβάσεις πολύ ακόμα<BR>Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις απόψεις σου αν και θα μπορούσα μέσα απ την ανωνυμία μου να πω πολλά.Το καλό ξέιρεις ποιό είναι ?<BR>Το οτι υπέρχουν άτομα σαν κι εσένα που πιστεύουν με πάθος τις απόψεις τους.Αν και διαφωνώ με αυτά που λές μπράβο για την εμμονή σου,γιατί αλλοι κι άλλοι χέστηκαν για το τι μαλακείες γράφωνται εδώ.Όμως δεν είανι έτσι πολλά μικρά παιδιά το διαβάζουν αυτό και καταλαβαίνουν πολλά διαφορετικά ίσως και λάθος<BR> φιλικά Chris_13<P>

Δημοσ.

Με συγχωρεις ειλικρινα δεν γνωριζα οτι διατυπωνεις την ιδεολογια σου δημοσια ωστε να δεχεσαι επικρισεις απο τον Ευαγγελατο και την κυρια Κατινα.<BR>Απ' οτι καταλαβαινω εισαι πατριωτης και δημοκρατης..-))))<BR>Πως βεβαια θεωρεις κολλημενους οσους δεν ασπαζονται οσα λεει ο κυριος Πλευρης αυτο κατα την γνωμη μου ειναι τοσο οξυμορο οσο και η γνωμη σου για την ελευθερια της εκφρασης σε μια δημοκρατια...την οποια οπως ειπα καιπριν μετερχεσαι στις περιπτωσεις που καποιος συμφωνει με τις αποψεις σου<P>------------------<BR>Tsampikos<BR>I'd rather burn than fade away

Δημοσ.

Σχετικά με το παράδειγμα της κυρα-Κατινας και του Ευαγγελάτου δεν θέλω να πιστέψω πως δεν κατάλαβες το αλληγορικό του νόημα. Τώρα όσον αφορά στον Πλεύρη είναι καθαρά δικαίωμα του καθενός αν θα τον διαβάσει ή όχι. Δεν έχει όμως κανένας το δικαίωμα να κατηγορήσει τον Πλεύρη στο όνομα μιας οποιασδήποτε οργάνωσης εάν πρώτα δεν τον έχει μελετήσει. Και σε ρωτώ ακόμα μια φορά: Γνωρίζεις την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής? Φυσικά και όχι. Διότι αν την γνώριζες δεν θα έλεγες αυτά που έλεγες. Εσύ έχεις ακούσει για την Χρυσή Αυγή μέσα από τα παράθυρα των ειδήσεων όπου οι κύριοι δημοσιογραφίσκοι κάνουν εκτενώς την πάσης φύσεως προπαγάνδα τους. Και θα σου πω και κάτι άλλο: Τι πιστεύεις ότι θα πάθεις αν διαβάσεις την ιδεολογία αυτής της οργάνωσης? Ότι θα σου κάνουν πλύση εγκεφάλου? Πώς? Με 15 σειρές? Μα αν εσύ αλλάζεις απόψεις με 15 σειρές κείμενο που μάλιστα είναι γραμμένο άδικα και προπαγανδιστικά τότε απλώς είσαι πολύ ευάλωτος. Θέλεις να σου πω μερικούς λόγους για να το διαβάσεις? Λοιπόν:<P>1) Έτσι θα ξέρεις την άμεση αλήθεια. Μόνο οι Χρυσαυγίτες είναι σε θέση να μιλήσουν για το τι πιστεύουν. Το αν θα συμφωνήσεις είναι μια άλλη ιστορία. Όπως δεν έχω δικαίωμα να βγω δημόσια στο FORUM και να πω το τι πιστεύεις (αν είναι δυνατόν, ποιος μπορεί να ξέρει τι πιστεύει απόλυτα ο διπλανός του?) χωρίς να έχω συζητήσει και χωρίς να σε ξέρω έτσι και ο κάθε Ευαγγελάτος δεν μπορεί να κάνει το ίδιο για ένα ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (μπορώ να σου βρω και έγκυρα ψηφοδέλτια αν θέλεις) χωρίς να διαβάσει το καταστατικό του.<P>2) Έτσι θα ξέρεις τι ακριβώς πιστεύουν οπότε σε οποιαδήποτε συζήτηση θα μπορείς να ανατρέψεις τα επιχειρήματά τους. Αλλιώς τι? Δεν μπορείς να ανατρέψεις μια άποψη όταν δεν την γνωρίζεις. Και σου επαναλαμβάνω ότι δεν την γνωρίζεις.<P>3) Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας. Θα ανεχτείς εσύ από κάποιον νεαρό στην ηλικία (όχι μόνο τον stathispap αλλά και οποιονδήποτε άλλο) να σου τη βγαίνει και να σε αποκαλεί αγνώμονα? Εγώ πάντως δεν θα το ανεχόμουν.<P>Και θα σου πω ένα πείραμα που έκανα. Έχω έναν συμμαθητή αρκετά πατριώτη αλλά όχι φανατικά όπως εγώ. Δεν έχει καμμία σχέση με οργανώσεις και συλλόγους και δεν πρόσκειται σε κανένα κόμμα. Ούτε δηλώνει οπαδός κάποιας συγκεκριμένης ιδεολογίας (εγώ π.χ. δηλώνω Εθνικιστής). Παρ όλα αυτά διακατέχεται από πολύ φιλοπατριωτικά συναισθήματα. Έκανα λοιπόν ένα copy paste τα σημεία πολιτικού προσανατολισμού και τις διακηρύξεις της Χρυσής Αυγής και φρόντισα να παραλείψω μόνο τα διακριτικά της εν λόγω οργάνωσης. Δηλαδή, όπως θα κατάλαβες, παρέλειψα απλώς το όνομα Χρυσή Αυγή και φρόντισα να το κάνω λίγο πιο απρόσωπο χωρίς όμως να αγγίξω καθόλου τα ιδεολογικής φύσεως κομμάτια. Το εκτύπωσα και του έδωσα να το διαβάσει. Παρέλειψα να σου πω ότι το παιδί ήταν φανατικός πολέμιος εναντίον της Χρυσής Αυγής διότι έλεγε πως κάτι τέτοιοι «φασίστες» ρεζιλεύουν τον πατριωτισμό. Όταν το διάβασε τον ρώτησα «Πώς σου φάνηκε?» Ξέρεις τι απάντησε? «Λογικότατο» Και μόλις του είπα ότι είναι η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής δεν μπορούσε να το πιστέψει. Μόνο όταν τον έφερε στο site της με πίστεψε. Ξέρεις φίλε Tsampiko τι σημαίνει αυτό? ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ. Το παιδί δεν άλλαξε καθόλου. Συνεχίζει να έχει την ίδια φιλοπατρία (άντε εντάξει τώρα βρίζει λίγο παραπάνω τους δημοσιογραφίσκους) και τα ίδια συναισθήματα. Ούτε φυσικά έγινε μέλος της Χρυσής Αυγής. Τώρα όμως όταν ακούει να αναφέρονται στη Χρυσή Αυγή με τρόπο που οι περισσότεροι αναφέρονται εδώ μέσα απλώς τους ρίχνει ένα καλό μπινελίκι. Το θεωρείς πλύση εγκεφάλου αυτό? Μήπως προπαγάνδα? <BR>Θέλω να καταλήξω στο εξής: Είναι δικαίωμα του καθενός να έχει τις απόψεις του. Προτιμώ να έχω απέναντί μου κάποιον ο οποίος διαφωνεί στα πάντα μαζί μου παρά έναν που λέει ό,τι λέω χωρίς διαφωνίες. Διότι η διαφωνία είναι η αρχή της προόδου και ης εξέλιξης. Όλες οι μεγάλες φιλοσοφήσεις της Αρχαιότητας ήταν αποτελέσματα διαλόγου και έντονης αμφισβήτησης. Ο μέγας διδάσκαλος Σωκράτης στα συμπόσια συζητούσε. Ούτε δίδασκε κάτι απλώς ούτε μονοπωλούσε. ΔΙΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΝ. Όμως για να συζητήσεις πρέπει να ξέρεις. Δεν απαιτώ από κανέναν να ξέρει αυτά που ξέρω. Το ότι εγώ έχω βίτσιο με την πολιτική και μου αρέσει να ξέρω τα πάντα δεν σημαίνει τίποτε. Ο καθένας μορφώνεται εκεί που τον ευχαριστεί. Π.χ. αν κάποιος μου ανοίξει κουβέντα για το θέμα των εξωγήινων (όπως και έγινε παλιότερα στο FORUM) δεν μπορώ να μιλήσω διότι δεν το έχω ψάξει. Τι να κάνουμε? Ουδείς τέλειος. Αλλά δεν ανέχομαι σε καμμία περίπτωση να αμφισβητούνται οι ιδέες μου από άτομα που δεν γνωρίζουν καν τι ακριβώς πρεσβεύω. Και φυσικά δεν γεννήθηκα γνωρίζοντας. Έψαξα και έμαθα. Δεν θέλετε? Μην ψάχνετε. Δικαίωμά σας. Αλλά όχι να αρχίζετε τα υβρεολόγια και τις προσβολές. Και με τον imagine (αλήθεια πού χάθηκε αυτός?) διαφωνούσαμε αλλά με άλλο πνεύμα. Και κυρίως στις ενώπιος ενωπίω συζητήσεις μας μιλούσαμε αλλιώς. Ο άνθρωπος γνώριζε κάποια πράγματα και ήθελε να με πείσει. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Όχι όμως να προσπαθήσουμε να πείσουμε τον άλλο με βάση τα λεγόμενα του Ευαγγελάτου Πρώτιστα είναι θέμα αξιοπρέπειας.<BR>

Δημοσ.

Θυμάστε τον Αλβανό μαθητή με τα εικοσάρια που δεν τον αφήσανε να σηκώσει την ελληνική σημαία (που ήθελε)<BR>Θυμάστε επίσης την dream team του Σύνδει που σήκωσε πολλές φορές την ελληνική σημαία και είπε τον εθνικό μας ύμνο;<BR>Αυτοί είναι έλληνες;<BR>Και στην τελική πιο πολύ σημασία έχουν τα εικοσάρια του μαθητή απο τους ντοπαρισμένους που περνάνε όλοι την ζωή τους στο γυμναστήριο και δεν προσφέρουν τίποτα.<BR>Διότι ο Ιπποκράτης είχε πει οι ολυμπιακοί αγώνες δεν είναι τόσο σημαντικοί ώστε να ντοπαρίζονται οι αθλητές (υπήρχε απο τότε το ντόπινγκ) και να περνάνε όλοι την ζωή τους στα γυμναστήρια. Είναι σπατάλη δυνάμεων υην οποία μπορούμε να χρησημοποιήσουμε στην καθημερινή μας ζωή, στην εργασία και στην οικογένεια μας. Στην τελική αν βάλεις τον άνθρωπο να συναγωνιστή τα ζώα σε όλα τα αθλήματα θα βγεί τελευταίος.<BR>Τελικά ο Αλβανός αριστούχος μαθητής δεν σήκωσε την σημαία στην παρέλαση αλλά την σηκώσανε οι Έλληνες γορίλες μας.<P>

Δημοσ.

Blepw tosa atoma pou skeptontai me th logikh kai aporw pws ka8ontai kai asxoloyntai me ton ka8e stathispap.<BR>To kakomoiro to paidaki den exei bgei apo to spiti tou kai exei ki apopsh kai filosofia kai ideologia (gia gelia mono)<BR>Phgaine foykara ena ta3idaki sto e3wteriko, Dytikh Eyrwph kai Amerikh na deis pws se antimetwpizoyne ws Ellhna kai meta 8a blepeis toys Albanoys kai toys mayroys san aderfia soy. Foykara moy poy dhlwneis kai Xrysaygiths...<BR>Giati sth Germania tre3ane oi Toyrkoi na swsoyne ton Ellhna apo toys omoioys soy ?<BR>Asxolhsoy kalytera me to PC soy ki otan megalwseis kai fas th zwh me to koytali tote kane sxolia kai gi alla 8emata.<BR>Ws tote toympeki psilokomenh giati mono perigelos ginesai akoma kai sto xwro poy nimizeis oti anhkeis.<BR>Ante kai na pesei kana kleidwma giati merikoi exoyn katanthsei to forum xwro rypanshs.<BR>

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by kosav:<BR><B>...<BR>...Ante kai na pesei kana kleidwma giati merikoi exoyn katanthsei to forum xwro rypanshs.</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Simfono vevea me oti les alla min ksexnas oti to 8ema tou topic einai ta aparadekta anekdota pou kikloforoun sto forum. Enoxli8ika afantasta me polla apo afta kai to anefera.<P>O stathispap vevea 8elei na klido8i to topic giafto ere8izei ta pnevmata. Ean klido8i vgenei kerdismenos o fasistas dioti xanete to topic kai i ousia tou.<P>To provlima einai i efkolia me tin opoia gelane meriki me anekdota pou exoun na kanoun me "mavrous", "evreous - sapounia", "alvanous" k.l.p.<P>Einai 8ema stixiosous deontologias tetia "astia" na min ginonte apodekta se dimosia forum.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...