Προς το περιεχόμενο

Queued Seed Se Torrent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιος για να πάρει αυτά που δίνεις.

Γενικώς πάντως να ξέρεις πως είναι καλύτερα να μοιράζεις κάθε φορά 2 με 3 torrent, όχι παραπάνω.

Δημοσ.

Queued Seed, σημαίνει οτι εχει πάρει σειρά για να γινει upload αλλα δεν εχει ερθει ακόμα η στιγμή να αρχίσει. Συνηθως συμβαινει γιατι εχεις βαλει οριο στα ποσα ταυτοχρονα seed θελεις να κανεις.

παράδειγμα:

Εστω βρισκεις 10 torrents, και ξεκινας να τα κατεβάζεις όλα μαζί. Δεν κάνεις κανένα seed γιατι δεν εχεις κανενα ακόμα.

και εχεις βαλει τα παρακατω όρια στο προγραμμα:

Max number of active torrents (up or down) = 5

Max number of active downloads = 3

με αυτα τα settings, ενω θα εχεις πατήσει start σε 10, στην πραξη θα εχεις 3 ενεργά downloads, και 7 Queued. καθε φορα που τελειωνει 1 ενεργό, αρχίζει το επομενο queued.

αφηνεις το pc, και επιστρεφεις μετα απο ώωωωωρες, μέρες, ή βδομάδες ... :)

εστω οτι εχουν τελειώσει τα 6 downs, τα οποια αυτοματα μετατρεπονται σε seeding,

θα εχεις τώρα, 3 active downloads, 1 queued download,

2 seeding, kai 4 queued seed.

γιατί; λογω των ορίων που εβαλες: 5 συνολο, τα 3 down, αρα 2 up

οταν τελιώσουν όλα, (αν δεν επεμβεις να σταματησεις καποιο) θα εχεις 5 seeding, kai 5 queued seed.

βεβαια, τα seed και τα download μπορει να ξεκινανε και να σταματανε αυτόματα, και βάση άλλων ρυθμίσεων, αλλα αυτο ειναι αλλο κεφάλαιο.

Τα νουμερα, 2,3,5,10 ειναι απλα παράδειγματα, δεν ειναι συστάσεις. αυτα εξαρτόνται απο τη συνδεση σου, και αλλα πολλά.

Δημοσ.

όποτε θέλεις :)

αν δεν θελεις να κανεις άλλο upload, αν μετανιωσες που το αρχισες, πχ κατεβαινει πολυ αργά, μπορεις να σβησεις το torrent, τα αρχεία, ή και τα δυο.

αν σε πειράζει που γεμιζει η λιστα και μπερδευεις τα παλια με τα νεα, μπορεις να φτιάξεις labels, πχ. old_downloads, games, movies, music, για να τα κατηγοριοποιήσεις,

και οσα ακόμα κατεβαινουν να τα εχεις χωρις label για να ξεχωρισουν ευκολα.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..εχω ενα προβλημα με τη σελιδα που κατεβαζω ταινιες.ειναι με τορρεντ και μου λεει η σελιδα οτι πρεπει να κανω σιντ σε μερικες ταινιες που δεν εχω κανει.εγω ομως εχω σβησει απο το προγραμμα αυτες τις ταινιες και πρεπει με καποιο τροπο να τις κανω σιντ αλλιως δεν θα μπορω να κατεβασω αλλες..πως μπορω να το κανω αυτο? ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..εχω ενα προβλημα με τη σελιδα που κατεβαζω ταινιες.ειναι με τορρεντ και μου λεει η σελιδα οτι πρεπει να κανω σιντ σε μερικες ταινιες που δεν εχω κανει.εγω ομως εχω σβησει απο το προγραμμα αυτες τις ταινιες και πρεπει με καποιο τροπο να τις κανω σιντ αλλιως δεν θα μπορω να κατεβασω αλλες..πως μπορω να το κανω αυτο? ευχαριστω πολυ!

Αν τις έχεις τις ταινίες μπορείς να ξαναseedάρεις.

Αν τις έχεις μεταφέρει σε εξωτερικό δίσκο ή dvd (όπως είναι όχι με μετατροπή) τις αντιγράφεις πρώτα σε έναν εσωτερικό δίσκο. Αν τις έχεις ήδη στον δίσκο τις αφήνεις εκεί που είναι. Δεν χρειάζεται να τις μεταφέρεις εκεί που κατέβηκαν, εκτός αν δεν θέλεις να τις ψάχνεις όταν έρθει η ώρα να seedάρεις.

Μετά πας εκεί που κατέβασες τις ταινίες και πρέπει να ξαναβρείς τα ίδια torrent.

Πατάς να κατεβάσεις το torrent και το ανοίγεις στον client που χρησιμοποιείς (π.χ. στο utorrent). Στο παράθυρο που θα σου βγάλει για να το αποθηκεύσει επιλέγεις να στο πάει εκεί που τα έχεις στον δίσκο σου, αν τις έβαλες στον φάκελο που κατεβαίνουν και τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Ελέγχεις πρώτα ότι το όνομα του αρχείου που θέλει να αποθηκεύσει είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχεις στον δίσκο. Αν έκανες μετονομασία στο αρχείο πρέπει να το ξανα-ονομάσεις όπως ήταν στην αρχή.

Όταν πατήσεις να στο κατεβάσει και στο βάλει στην λίστα θα δεις ότι θα κάνει πρώτα ένα check και μόλις τελειώσει, αν δεν λείπει κάτι από το πακέτο, θα στο κάνει αμέσως seed.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδια τωρα καταλαβα πως να τα κανω σωστα ολα στον τρακερ και ειμαι κομπλε...θελω να κανω μια αλλη ερωτηση αμα μπορειτε να με βοηθησετε... εγω κατεβαζω τορρεντ και απο desktop και απο laptop. θα πρεπει τωρα να κανω φορματ στο desktop και θελω να κανω διαμοιρασμο τις ταινιες που εχω στο ντεσκτοπ απο το laptop.το προβλημα ειναι οτι ο σκληρος μου δισκος στο λαπτοπ δεν χωραει τις ταινιες και ετσι δεν ξερω τι να κανω αν μπορει καποιος να με βοηθησει... σας δινω και το skype μου για οποιον εχει ορεξη να ασχοληθει και με εμενα το δυσμοιρο χαχαχαχαχα skype : nina_nikaia! ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Αν δεν χωράνε στον δίσκο δεν μπορείς να κάνεις κάτι, μόνο να πάρεις εξωτερικό δίσκο και να τα έχεις εκεί.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...