Προς το περιεχόμενο

Δυο dsl συνδεσεις σε μια isdn τηλεφωνικη γραμμη.Γινεται ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω dsl γραμμη πανω σε isdn και εχω προβλημα οταν κανω κατι upload και ταυτοχρονα ο γιος μου παιζει on line παιχνιδια γιατι του "λαγκαρει" οπως μου λεει...Μια σκεψη ειναι για δευτερη dsl αλλα δεν ξερω αν γινεται...

Η υπαρχουσα συνδεση ειναι με connex 2 Mbit .

Γινεται να βαλω κι αλλη και απο ποιον provider μπορω να διαλεξω ???Πρεπει να ειναι μεσω ΟΤΕ ή και απο ιδιωτικο δικτυο ????

Ευχαριστω.

Δημοσ.

όταν λες ανεβάζεις εννοείς χρησιμοποιείς όλο το διαθέσιμο upload ;

αν ναι και ειδικά σε torrents (που ανοίγουν πολλά connections) τοτε υπάρχει πρόβλημα με το ping.

Μια λύση είναι να περιορίσεις το upload σε συγκεκριμένα επίπεδα (στο 50% ας πούμε) ή να το σταματάει όταν παίζει online games.

Άλλη λύση είναι ένας router με QoS (quality of service) δίνοντας 1η προταιρεότητα στα online games

δυστυχώς δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις 2η adsl σε μια isdn αλλά η λογική μου λέει όχι (δεν μπορούν πιστεύω να τιμολογήσουν στον ΟΤΕ κάτι τέτοιο)

αν ντε και καλά θέλεις μια 2η γραμμή βάλε από έναν εναλλακτικό μόνο adsl (forthnet, tellas) αρκεί να έχεις κάλυψη :P

Δημοσ.

Αν στο διαμέρισμά σου ο ηλεκτρολόγος έχει προνοήσει και έχει βάλει δεύτερο ζεύγος αγωγών (στο κάτω κάτω είναι υποχρεωτικό πλέον),μπορείς να έχεις δεύτερο παροχέα συνδεδεμένο στο δεύτερο ζεύγος, αλλά πιθανόν να σου ζητήσουν να βάλεις και δεύτερο αριθμό τηλεφώνου αν ο provider δεν έχει δικό του δίκτυο στην περιοχή.

Δημοσ.

i syndesi isdn sou dinei ti dinatotita 2ou tilefonikou arithmou me ena mikro poso to mina (kapou 1-2e) ap oti exw akousei. des an mporeis na pareis 2o arithmo k na baleis s auton deuteri sindesi adsl...

Δημοσ.
i syndesi isdn sou dinei ti dinatotita 2ou tilefonikou arithmou me ena mikro poso to mina (kapou 1-2e) ap oti exw akousei. des an mporeis na pareis 2o arithmo k na baleis s auton deuteri sindesi adsl...

afto den simeni oti exeis kai defteri grammi.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω.Παλαιοτερα επι pstn εποχης ειχα δυο γραμμες ΟΤΕ αλλα η μια πηγαινε σε ενα μονο δωματιο που δεν βολευει τωρα.Θα κοιταξω αν μπορω να την παω εκει που θελω αλλα και παλι θα πρεπει να πληρωνω δευτερο παγιο στον ΟΤΕ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...