thanocaster Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Η wikipedia νομίζω ότι είναι κοινό μυστικό ότι δεν αποτελεί σοβαρή πηγή για κανενός είδους πληροφορία. Ο κάθε περαστικός μπαίνει εκεί και γράφει ό,τι θέλει για θέματα τα οποία αγνοεί. Το bravotech αναφέρει τη γνωστή φημή ότι οι CRT εκπέμπουν ακτινοβολία, όπως ακριβώς την ακούει κανείς από πωλήτριες της Στουρνάρη, καφενεία ή τη γιαγιά μου, αλλά χωρίς κανενός είδους μέτρηση. Το ότι οι CRT είναι "επικίνδυνες" λόγω "ακτινοβολίας" δεν αποδεικνύεται από κανενός είδους μέτρηση. Απλά μια τέτοια φήμη βολεύει κατασκευαστές και εμπόρους. (Για τα κινητά μπορεί να αποδειχθεί μάλλον από πειράματα η επίδρασή τους στον οργανισμό αλλά εκεί αποσιωπούνται τέτοιου είδους μελέτες). Ξέχασες να μας πεις ποια πηγή θεωρείς εσύ αξιόπιστη...
MasterX Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Σίγουρα παίζει ρόλο και η ποιότητα κατασκευής, όπως και σε πολλά άλλα πράγματα, αλλά όταν μιλάμε για διαφορετικές τεχνολογίες, το θέμα είναι ότι δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο, οπότε είναι φυσιολογικές αυτές οι διαφορές από τη φύση τους..
Dr_73 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Πάντως για αυτό που λέγαμε πριν, πιο σωστό είναι να ρωτήσεις κανένα Φυσικό, παρά Οφθαλμίατρο.... Οι φυσικοί θα γνωρίζουν καλύτερα τι επιπτώσεις μπορεί να έχει η χρήση μιας οθόνης στον άνθρωπο και στην όρασή του; Να μου πεις αν είναι κάποιος από τους φωστήρες που έμπαιναν στο Φυσικό με 8/20 Φυσική και 7/20 Μαθηματικά θα ξέρει τα πάντα ...
MasterX Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Όχι, αλλα θα ξέρουν από ακτινοβολία.. Δεν μιλήσαμε για όραση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.