Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Και 16ms ειναι υπερβολικα λιγα για σημερινη οθονη! (πριν 2,5 χρονια 14ms ηταν σχετικά καλα....)
aetosgr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Η αλήθεια είναι πως η τιμή της με τσακίζει, εναλλακτικά λέω μήπως πάρω 19`` και πιο συγκεκριμένα (ένας βασικός λόγος που επιμένω σε eizo είναι η εγγύηση που δίνουν 5 χρόνια γενικά και 6 μήνες για 0 καμένα pixel) την S1911SH BK http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=897299 ή την S1931SH BK http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=897329 το πρόβλημα μου είναι ότι είχα πάει στην αρχή να πάρω την δεύτερη (S1931SH BK) η οποία την είδα σε ένα πλαίσιο μαζί με καμιά 15 άλλες και είχε απίθανη εικόνα πόλη καθαρή, πολύ ζωντανά χρώματα, πολύ ξεκούραστη (αντίθεση 1:1000), αλλά μου είπαν ότι είχε respons time 16ms (όπου σαν mid-tone είναι 8ms, βάση ενός over-drive που έχει), το οποίο με χαλάει γιατί όπως είπα με το pc ασχολούμαι πολύ και με games και με dvds κτλ όποτε μου είπαν τα παιδιά στο μαγαζί αν και δεν θα υπάρχει πρόβλημα, έχει η eizo και ένα άλλο μοντέλο το πρώτο (S1911SH BK) το οποίο έχει respons time 6ms (όπου σαν mid-tone είναι 2ms), αλλά το θέμα είναι ότι όταν την είδα την εικόνα της δεν είχε καμία σχέση με την προηγούμαι και ο πωλητής μου είπε ότι βασικά λόγο του contrast που είναι σε αυτή 700:1, η ποιότητα της εικόνας είναι χειρότερη.
dterzakis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Τι θα έλεγες αν κοιτούσες για την 215tw. 550 ευρά, από τις καλύτερες που κυκλοφορούν...
tarrasque Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 αν θες να βλέπεις έργα η wide πλέον είναι μονόδρομος
iced Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Και 16ms ειναι υπερβολικα λιγα για σημερινη οθονη!(πριν 2,5 χρονια 14ms ηταν σχετικά καλα....) εδω ειναι η γνωση!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Aντι να κανεις quote απαντωντας σε μενα με ενα λινκ γενικα απο την κατηγορια "οθονες" του thelab.gr, δεν κοιτας να βοηθησεις τον φιλο aetosgr? Εαν θεωρεις οτι ηδη εχεις βοηθησει, stop this!
Lafas1987 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 ένας βασικός λόγος που επιμένω σε eizo είναι η εγγύηση που δίνουν 5 χρόνια γενικά και 6 μήνες για 0 καμένα pixel Εγώ σαν μειωνέκτημα το βλέπω αυτό. ΕΙΖΟ παίρνεις για την άριστη ποιότητα απεικόνησης και όχι για την εγγύησή της. Αν το πρόβλημά σου είναι η εγγύηση πάρε LG (3 χρόνια - τι άλλο εκτός από pixel?). Δεν ξέρω πόσα λεφτά έχεις και τι βγάζεις αλλά εγώ EiZO δεν θα έπαιρνα ποτέ! Πολύ ακριβές!
talikra Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Για κάποιο λόγω είναι πιο ακριβές... Nai, ki o logos aplos: einai yperektimimenes :evil: Απόλυτα συμφωνό μαζί σου αν και κάτοχος μιας Eizo και σχετικά ευχαριστημένος δεν παύει να είναι Υπερτιμιμενες
Lafas1987 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 talikra Όταν λες "σχετικά" τι εννοείς? Έχεις "ζηλέψει" την εικόνα μια φθηνότερης? Εμένα το Design είναι αυτό με κάνει να μην τις γουστάρω... Λες και είμαστε 10 χρόνια πίσω. Είναι πολύ καλές ότι και να λέμε. Ναι, είναι υπερτιμημένες.
iced Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Με βαση αυτο που ειπες (δεν ισχυει σε καμια περιπτωση) εδωσα λινκ για τα καλυτερα stickies Που υπαρχουν για οθονες.... Απλα ξεχασα να πω να κοιταξετε στα stickies... Ε λοιπον καντε το τωρα ολοι και ιδιαιτερα εσυ georgeman
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Κοιτα, το thelab.gr το εχω διαβασει ολο (το στικις εννοώ), πολύ καιρο τωρα. Και στο κατω κατω 1)δεν θα με υποχρεωσεις να διαβασω κατι που εχω ξαναδιαβασει, και ξερω 2)να μυρισω τα νυχια μου οτι εννοουσες τα στικις?? Παιδιά συγχρηστε με για τις απαντησεις μου σε αυτο το θρεντ αλλα καποιοι ειναι ακρως προκλητικοι. Τα υπολοιπα στο(με) pm.
dterzakis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Αν το πρόβλημά σου είναι η εγγύηση πάρε LG (3 χρόνια - τι άλλο εκτός από pixel?) Στις μεγάλες δεν δίνει 0 pixel(>19"), και δεδομένο ότι οι lg "τίνουν" να καίνε pixel (στις <19") δεν θα έλεγα ότι προσφέρει κάτι ιδιαίτερο η εγγύηση lg.
gameover Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 να παρεις κατι σε 1920χ1080.αυτο ειναι το μελλον.και φυσικα wide.
vandermonde Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 ναι ρε παιδια......αυτη την οθονη δεν την πλησιαζα ουτε στα 100 μετρα!!! Ελεος που λεει και ο γεωργιου..........1000 ευρω για 21" και 1680χ1050?????? Αν θες ντε και καλα ΕΙΖΟ βαλε 400-500 παραπανω να παρεις την 24αρα...... πραγματικα αυτη η οθονη δεν μπορς να καταλαβω σε ποιους απευθυνεται..........οποιος δεν τα χει αναγκαστηκα δεν την πλησιαζει.....και οποιος τα χει θα παρει την 24αρα..........
seiracides Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Κάποιος φίλος μίλησε για χρώματα πριν. Δεν ξέρω αν είναι πάνω οι τιμές των EIZO ... πάντως αν σε ενδιαφέρει απεικόνιση των χρωμάτων κοντά στα πραγματικά, τότε αυτή που πλησιάζει περισσότερο είναι η ΕΙΖΟ. Επίσης εκτιμώ και την ποιότητα κατασκευής τους, στιβαρές οθόνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.