Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης 21``, Eizo S2111W BK

aetosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία,

Σκέφτομαι να αγοράσω μια οθόνη και θέλω να είναι ξεκουραστη για τα ματια και καλή για όλα, λίγο σχέδιο, πολύ δουλεία σε word, excel, πολύ καλή για games και movies και βασικά αξιόπιστη και με αντοχή στο χρόνο (μια που αποφάσισα να τα σκάσω, γιατί η επόμενη αλλαγή θα είναι μετά από πολλά χρόνια)

Και μάλλον καταλήγω στην Eizo S2111, 21ʼʼ, αλλά επειδή είναι καινούργιο μοντέλο δεν έχω μπορέσει να την δω σε κάποιο μαγαζί να παίζει.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=943762

Αν κάποιος την έχει πάρει ας πει εντυπώσεις (και από που την πήρε και πόσο) ή αν ακόμη και αν την έχει δει κανένας, κάπου.

Αν υπάρχει κάποια ιδέα για κάποιο άλλο μοντέλο, πείτε.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μήπως είναι λιγο ακριβή????????????????

Σίγουρα είναι. Αν σκεφτείς οτι με λιγότερα χρήματα κυκλοφορούν πολύ καλές 24αρες.

Δημοσ.

Δηλαδη delirium οταν μπαινεις σε ενα μαγαζι το ματι σου που πεφτει πρωτα? Σε ΕΙΖΟ που ειναι σαν πινακας ζωγραφικης ή σε κανα LG?

Δεν λεω ουτε εγω θα εδινα τοσα για μια οθονη αλλα οχι οτι ειναι υπερεκτιμημενες.... Προσφερουν πραγματα - περα απο την καθαροτατη και ολοζοντανη εικονα - που δεν μπορουμε να τα αξιοποιησουμε εγω και εσυ αλλα ενας που ασχολειται πολυ σοβαρα..... μονο τα τεστ που περνανε μια οθονη ξεχωριστα, τα καλιμπραρισματα και αυτα πρεπει να πληρωθουν

Δημοσ.
Δηλαδη delirium οταν μπαινεις σε ενα μαγαζι το ματι σου που πεφτει πρωτα? Σε ΕΙΖΟ που ειναι σαν πινακας ζωγραφικης ή σε κανα LG?

Δεν λεω ουτε εγω θα εδινα τοσα για μια οθονη αλλα οχι οτι ειναι υπερεκτιμημενες.... Προσφερουν πραγματα - περα απο την καθαροτατη και ολοζοντανη εικονα - που δεν μπορουμε να τα αξιοποιησουμε εγω και εσυ αλλα ενας που ασχολειται πολυ σοβαρα..... μονο τα τεστ που περνανε μια οθονη ξεχωριστα, τα καλιμπραρισματα και αυτα πρεπει να πληρωθουν

Na sou miliso ligo gia tis crt, tis opoies gnorizo (poly) kala?

Oi Eizo sygkritika me tis Sony stis antistoixes times, pairnane ton mpeo kanonikotata

-kai den ennoo ton proedro tou Panioniou :-P

Koinotato paradeigma:

* Eizo Flexscan F520, timi Martiou 2002 [stin Ellada] => 477 euro.

* Sony Multiscan CPD-G220, idia akrivos epoxi => 479 euro.

* Sony Multiscan CPD-E230, idia akrivos epoxi => 420 euro.

Oi Sony me Trinitron parakalo, eno i EIZO me Shadow Mask....

Ti na po? Paides, mono enas ....tyflos tha theorouse oti anikoun stin idia katigoria :shock:

H Eizo epaize se "katigoria Philips", alla oi times tis farmakeio!

Stin ousia den poulage tipote parapano apo panakrivo onoma....

Tis othones pou anafero tis exo, gia emena EIZO = yperektimimeni.

Kai den to kovo na exei allaxei tin politiki tis tosa xronia :mad:

Δημοσ.

Βρε και εγω οταν πήρα το τρομερο PHILIPS 109P4 420Ε το EIZO ειχε ενα 700αρι....

Τα σύγρινες δίπλα δίπλα και τα δύο και το δικο μου χρωμάτιζε περισσότερο το κόκκινο.... Οποτε αν πας να εκτυπώσεις κάτι το δικο μου monitor θα τον μπερδευε γιατι αλλο θα εβλεπες αλλο θα εκτύπωνε ενω στο eizo δεν θα γινοταν αυτο... Δεν "χρωματιζε" κανενα χρωμα

Απο αναλύσεις τα ιδια ε?

pantws uparxei dell 22" gurw sta 480euro, polu kalh

http://dellware.euro.dell.com/dellst...o=&b=DGR_88218

Καλα αυτη η DELL ειναι πολύ μαναρι! Πραγματικα.... Εχει τρομερο design

Δημοσ.

Η δική μου γνώμη είναι ότι όντως οι Eizo είναι υπερεκτιμημένες, ποντάροντας στις απίστευτες οθόνες που είχαν επί εποχής CRT. Δεν βρίσκω τον λόγο να μην κοιτάξεις μια Apple Cinema Display 23". Αυτή κι αν είναι σαν πίνακας... 'Η μια Dell σαν κι αυτην του link.

Δημοσ.

1000+ euro eine polla gia 1050 katheti analisi..

tha xriasteis perisotero xoro kai sta katheta efoson ti thes kai gia sxedio & word.

kalytera koita to kanoniko 21'' eizo S2100K me 1600 x 1200..

i an thes oposdipote wide koita se Dell 24" me 1920X1200 (peripou sta 1000 euro eine kai auto) foveri othoni se ola & piotiko panel.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...