miha Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Gia sas ,tha ithela na allaxo ligo ta vareta pleon ikobidia ton windows xp.Exo ena arxiaki shell.dll (i kapos etsi) alla den kani tipota apolitos. Mipos xerete apo pou mporo na katevaso iconidia.Kata protimisi na min ine arxio pou to kanis egkatastasi.An iparxi kapios arxiaki diladi pou na to katevaso kai me tis kataliles rithmisis na alaxun ta ikonidia mu euxaristo poli:-D
Cristina Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Αν θέλεις να αλλάξεις theme στα Windows XP xωρίς να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα: Τα windows έχουν ένα dll (το uxtheme.dll που βρίσκεται εδώ: X:\WINDOWS\SYSTEM32) που για να δουν άλλα visual styles εκτός των windows θα πρέπει να το patcάρεις. Κατέβασε το αρχείο που σου έχω επισυνάψει, κάνε το unzip και τρέξε το. Μετά κάνε restart. Τρέχοντας ένα *.msstyles θα σου ανοίξει το παραθυράκι της εμφάνισης των windows και θα δεις εκεί το νέο visual style και μπορείς να κάνεις apply. Όποτε θέλεις να αλλάξεις VS, μπορείς να το κάνεις πηγαίνοντας: Desktop > Properties > Appearance Universal UXTheme Patcher v1.2.zip Αν θέλεις να αλλάξεις τα εικονίδια των Win και του Explorer, νομίζω πως μόνο με κάποιο πρόγραμμα μπορείς, όπως το StyleXP.
Vagos_46 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 να συμπληρωσω επισης οτι καλο προγραμμα για αλλαγη icons ειναι και το icon tweaker. εχει πολλα και διαφορα σετ εικονιδιων και μπορεις να κατεβασεις πολλα ακομη σετ.η παραμετροποιηση που προσφερει ειναι πολυ καλη αλλαζει σχεδον τα παντα,και τελος ειναι πολυ ελαφρυ προγραμμα δεν επιβαρυνει το συστημα καθολου..
hermes1516 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Το καλύτερο πρόγραμμα για δημιουργια/επεξεργασια εικονιδίων είναι το Icon Workshop 6 και το καλύτερο πρόγραμμα αλλάγης εικονιδίων είναι το Microangelo OnDisplay. Για τα παραπάνω δεν δεχομαι διαφορετικές γνώμες διοτι: έχω σχεδιάσει 514 εικονίδια, έχω δημιουργήσει 1265 εικόνιδια απο φωτογραφίες, έχω επεξεργαστεί 1535 εικονίδια από 3 λειτουργικά συστήματα και περιπου 140 προγράμματα. Τέλος έχω αλλάξει τα είκονίδια των 834 φακέλων μου 4 φορες στα 98, 7 φορες στα XP και 1 φορα στα Vsta!, και 150 εικονιδίων και φακέλων των Windows 12 φορες!! Δεν είμαι εγωιστής απλά λέω τον πόνο μου (τι έχω πάθει από τα πολλά format)
miha Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 ok re paidia xilia euxaristo. Cristina thanks gia to arxiaki!!!!! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.